alt

Titta på Jungle 2017 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.6
1 823
Betyg
calendar2017
time1h 55m
Den unge, israeliske Yossi Ghinsberg lämnar en trygg framtid bakom sig för följa en osannolik dröm som för honom in i Amazonas regnskogs mystiska djup. Under ett års tid gör han en resa som många innan honom har gjort men när han blir bekant med två andra äventyrare, Kevin Gale och Marcus Stamm och de tre möter den mörka och karismatiske Karl Ruchprecter följer de med honom in i djungeln. Vad som börjar som förverkligandet av en dröm förvandlas snart till ett hemskt och psykologiskt test av förtroende och mod. Den sanna historien om att överleva mot alla odds, baserad på Yossi Ghinsbergs memoarer.

Skådespelare

Actor Lily Sullivan

Lily Sullivan

Actor Thomas Kretschmann

Thomas Kretschmann

Actor Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe

Actor Alex Russell

Alex Russell

Actor Angie Milliken

Angie Milliken

Actor Luis Jose Lopez

Luis Jose Lopez

Actor Joel Jackson

Joel Jackson

Actor Joey Vieira

Joey Vieira

Officiell trailer

Siehe auch

Dreamfilm Jungle 2017

Är du redo för ett adrenalinfyllt äventyr i djungeln? Då ska du inte missa actiondramat Jungle från 2017. Filmen är baserad på den sanna historien om israeliska backpackern Yossi Ghinsberg som försvann i Bolivias regnskog. Med svenska undertexterDreamfilm kan du följa med på hans överlevnadskamp gratis online.

Yossi Ghinsberg spelas av Daniel Radcliffe som de flesta känner igen som Harry Potter. Jungle är en annorlunda roll för skådespelaren där han får visa prov på mod och uthållighet i en främmande och farlig miljö. Efter en olyckshändelse i Amazonas måste Yossi ta sig igenom djungeln på egen hand utan mat, utrustning eller karta.

Filmen regisseras av Greg McLean som tidigare stått bakom skräckisen Wolf Creek. Med sin erfarenhet av spännande thrillers skapar han en medryckande berättelse som känns både verklig och rå. Naturen blir filmens stora motståndare och tittaren svettas med Yossi för varje fara som dyker upp.

Vill du uppleva djungeläventyret hemma i soffan? Med Dreamfilm kan du streama Jungle gratis online i hög kvalitet. Filmen finns med svenska undertexter så att du inte missar någon detalj. Skaffa popcorn och förbered dig på en adrenalinfylld resa!

Jungle

Titta på Jungle online gratis

Att se en film på bio kan vara dyrt med biljetter, fika och popcorn. Men på Dreamfilm kan du titta på Jungle helt gratis online! Streama den spännande djungelthrillern när du vill och så många gånger du orkar.

Jungle hade biopremiär 2017 och är baserad på självbiografin Back from Tuichi av Yossi Ghinsberg. Han överlevde ensam i Bolivias djungel i tre veckor efter en flodolycka. Boken filmades med Daniel Radcliffe i huvudrollen och Greg McLean som regissör.

Filmen är en rå och medryckande skildring av vad en människa kan klara av när det verkligen gäller. I Jungle får vi följa Yossis kamp mot naturen och inget lämnas åt fantasin. Allt känns äkta och verkligt vilket gör upplevelsen extra spännande.

På Dreamfilm slipper du trängas i kön eller köpa en dyr biobiljett. Streama Jungle gratis online och upplev äventyret i din egen takt. Med svenska undertexter går du inte heller miste om någon viktig dialog. Så skaffa snacks, spänn fast säkerhetsbältet och bered dig på en händelserik resa!

Jungle stream gratis Dreamfilm

På streamingtjänsten Dreamfilm kan du se efterlängtade filmer gratis online. Här finns den sanna överlevnadshistorien Jungle med Daniel Radcliffe att streama helt utan kostnad.

Jungle utspelar sig i den bolivianska regnskogen där backpackern Yossi Ghinsberg plötsligt måste klara sig på egen hand. Efter en olycka skiljs han från sina vänner och har bara en kniv och kläderna på kroppen. Filmen skildrar kampen för överlevnad på ett rått och engagerande sätt.

I rollen som Yossi ser vi Harry Potter-stjärnan Daniel Radcliffe. Han visar en helt ny sida och klarar fysiskt krävande scener med bravur. Skådespelaren smälter dessutom väl in bland regnskogens vilda djur och natur.

Upplev den adrenalinfyllda historien gratis online på Dreamfilm. Här kan du streama Jungle i hög kvalitet och med svenska undertexter. Inga dolda avgifter eller krångliga registreringar, bara spänning rakt in i vardagsrummet.

Se Jungle med svenska undertexter

På strömningstjänsten Dreamfilm kan du se actiondramat Jungle med svenska undertexter helt gratis. Följ med på Yossi Ghinsbergs strapatsrika färd genom Amazonas regnskog utan att missa någon viktig dialog.

Jungle utspelar sig på 1980-talet och baseras på Yossis självupplevda memoarer. Efter en flodolycka i Bolivia måste han ensam ta sig genom djungeln till civilisationen. Med bara en kniv som vapen möter han faror som gifttarantlar, krokodiler och flodforsar.

Filmen regisseras av skräckexperten Greg McLean (Wolf Creek) som vet hur man bygger spänning. Med svensk text får du ta del av varenda detalj i Yossis kamp för överlevnad. Du känner hans förtvivlan, utmattning och vilja att inte ge upp.

Upplev äventyret bekvämt från soffan på Dreamfilm. Här kan du se Jungle gratis online med svenska undertexter i HD-kvalitet. Det enda du behöver är ett konto, internetuppkoppling och några timmar ledig tid för att njuta av denna adrenalinfyllda thriller.

Jungle

Jungle Dreamfilm stream

På Dreamfilm kan du streama actionfilmen Jungle gratis online. Upplev Daniel Radcliffes överlevnadskamp i Amazonas bekvämt från soffan med bara några knapptryck.

Jungle är baserad på Yossi Ghinsbergs memoarer och skildrar hans strapatsrika färd genom regnskogen efter en flodolycka. Ensam, utsvulten och utan karta tvingas han överleva mot alla odds i den fientliga miljön.

I rollen som Yossi ser vi Harry Potter-stjärnan Daniel Radcliffe som visar en helt ny sida i denna krävande roll. Han får verkligen möjlighet att briljera i de fysiskt tuffa scenerna. Även om du sett honom som trollkarlspojken Harry kommer du att bli överraskad.

Upplev äventyret gratis hemma på Dreamfilm. Här kan du streama Jungle online i hög kvalitet med svensk text. Det enda du behöver är ett konto och en internetuppkoppling. Så skaffa snacks och förbered dig på en spännande djungelthriller!

Jungle Swefilmer stream online

Den adrenalinfyllda filmen Jungle med skådespelaren Daniel Radcliffe finns nu att streama onlineSwefilmer. Se den sanna historien om överlevnadskonstnären Yossi Ghinsberg helt gratis.

Efter en olycka i Amazonfloden skiljs Yossi från sina vänner och hamnar ensam i djungeln. Utan mat, utrustning eller karta tvingas han kämpa för att hitta vägen tillbaka till civilisationen. Jungle skildrar den otäcka verkligheten bakom en sådan överlevnadskamp.

I rollen som Yossi imponerar Daniel Radcliffe med att hantera filmens fysiskt påfrestande scener. Som tittare dras man med i hans desperata kamp och vill innerligt att han ska lyckas. Regissören Greg McLean vet hur man bygger spänning till bristningsgränsen.

Upplev djungeläventyret i lugn och ro hemma på Swefilmer. Här kan du streama Jungle gratis online i HD-kvalitet och med svensk text. Registrera ett konto så kan du njuta av denna actionfyllda thriller varje gång du vill!

10 liknande filmer:

  1. Kitbull
  2. Snöns brödraskap
  3. The Holdovers
  4. Saltburn
  5. Fifty Shades of Grey
  6. Interstellar
  7. Gran Turismo
  8. Killers of the Flower Moon
  9. Titanic
  10. Napoleon
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 1823
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 6.6 tyder på att Jungle är ett måste för fans av Drama.
avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 6.6 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 6.6 bevisar Jungle att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Jungle med betyget 6.6, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.6 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Jungle. Betyget 6.6 talar för sig själv
avatar

mukasso

En Jungle med ett betyg på 6.6 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 6.6 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.6 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

superMice

Jungle Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.6 bekräftar detta.

Produktioner av liknande genrer

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire

The Wolf of Wall Street