close icon
page-title
Kalle och chokladfabriken
Kalle och chokladfabriken

Detaljer

 • Originaltitel: Charlie and the Chocolate Factory
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Storbritannien, USA
 • Regissör: Warner Bros. Pictures

Titta på Kalle och chokladfabriken 2005 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.1
14700Betyg
date2005
date1h 55m

Kommenter

 • avatar

  DokisDennis

  |7 timer siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  glödandeStjärna

  |4 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RomantikRonja

  |5 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  FamiljeFrida

  |8 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |10 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  RealityRasmus

  |11 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Kalle hittar en biljett till chokladfabriken

År 2005 släpptes den magiska komedifilmen Kalle och chokladfabriken baserad på Roald Dahls klassiska barnbok. Filmen följer den fattiga pojken Charlie Bucket som hittar en gyllene biljett som ger honom tillträde till den excentriske godistillverkaren Willy Wonkas mystiska chokladfabrik. Tillsammans med fyra andra barn som också hittat gyllene biljetter får Charlie uppleva magiska äventyr och underverk när de utforskar fabriken, men Charlie inser snart att resan handlar om mer än bara godis.

Med skådespelare som Johnny Depp som den excentriske Willy Wonka är Kalle och chokladfabriken en underhållande och färgsprakande film för hela familjen. Den tar med tittaren på en fantastisk resa och visar att äkta vänlighet och ödmjukhet är viktigare än girighet. Perfekt film att streama gratis online en mysig helg!

Kalle och chokladfabriken

Upptäck Charlie Buckets magiska äventyr

När Charlie Bucket hittar en gyllene biljett i en chokladkaka kan han knappt tro att hans dröm har gått i uppfyllelse. Han ska få besöka den legendariska godisfabriken som ägs av den excentriske uppfinnaren Willy Wonka. Fabriken har varit stängd för utomstående i många år så Charlie är extremt exalterad över att få se fabriken och alla dess hemligheter.

Tillsammans med de fyra andra barnen som också vunnit biljetter, den bortskämda Veruca Salt, glupska Augustus Gloop, tävlingsinriktade Violet Beauregarde och TV-tokiga Mike Teavee, ger sig Charlie av på ett magiskt äventyr. Allt eftersom de utforskar fabriken möts de av fantastiska underverk och överraskningar. Men Charlie märker snart att resan handlar om mycket mer än godis och choklad.

Streama Kalle och chokladfabriken gratis online

Den härliga familjefilmen Kalle och chokladfabriken från 2005 med Johnny Depp i huvudrollen går att streama gratis online på svenska för alla som vill se Charlie Buckets spännande äventyr. Depp gör en minnesvärd insats i rollen som den excentriske godistillverkaren Willy Wonka som döljer många hemligheter.

Filmen är baserad på Roald Dahls älskade barnbok och tar med tittaren på en fantasifull resa genom godisfabriken. Perfekt film att se med hela familjen en myskväll! Med humor, fart och fläkt är det en riktigt underhållande upplevelse för både stora och små.

En magisk och rolig film som är väl värd att streama gratis online. Johnny Depp är fantastisk i rollen som Willy Wonka!

Se drömmen bli sann på Dreamfilm

På streamingtjänsten Dreamfilm kan du se den fantastiska familjefilmen Kalle och chokladfabriken från 2005 med Johnny Depp. Filmen följer den fattige pojken Charlie Bucket som vinner en biljett till godistillverkaren Willy Wonkas sagolika fabrik. Tillsammans med fyra andra barn får Charlie uppleva magiska äventyr när de utforskar fabriken.

Med roligt skådespeleri, fartfyllda scener och häftiga godisskapelser är Kalle och chokladfabriken en riktigt underhållande filmupplevelse. Perfekt att streama online en mysig helgkveld med hela familjen. På Dreamfilm kan du se Charlie Bucket få sin dröm uppfylld när han kliver in i Willy Wonkas fantastiska godisvärld.

Kalle och chokladfabriken

Följ Kalle in i chokladfabriken på svenska

Nu har du chansen att följa med Charlie Bucket in i Willy Wonkas magiska chokladfabrik på svenska! Den prisbelönta familjefilmen Kalle och chokladfabriken från 2005 med Johnny Depp går att streama gratis online med svenskt tal.

Du får se Charlie och de fyra andra gyllene biljettvinnarna uppleva otroliga äventyr när de utforskar fabriken fylld med fantastiska uppfinningar och läckra godisskapelser. Filmen bjuder på skratt, spänning och en viktig livslärdom om att vänlighet och ödmjukhet är viktigare än girighet.

Perfekt familjefilm att streama på svenska en mysig helgkväll! Följ med på Charlies resa och se hans dröm gå i uppfyllelse i den magiska chokladfabriken.

Njut av godisäventyret från 2005 i Sverige

Den fantastiska familjefilmen Kalle och chokladfabriken från 2005 med Johnny Depp finns nu att streama online och njuta av hemma i Sverige. Filmen utspelar sig i en magisk chokladfabrik och följer Charlie Bucket som vinner en gyllene biljett dit.

 • Upplev fartfyllda äventyr när Charlie och de andra barnen utforskar fabriken
 • Skratta åt Johnny Depps humoristiska insats som Willy Wonka
 • Följ med på en feelgood-resa med viktig livslärdom

Perfekt film att streama gratis med hela familjen en mysig kväll! Kalle och chokladfabriken från 2005 bjuder på skratt, spänning och magi - en riktigt underhållande filmupplevelse för både stora och små.

9 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 14700

Dela