alt

Titta på Kandahar 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.9
814
Betyg
calendar2023
time1h 59m
Efter att ha avslöjat ett hemligt uppdrag måste en CIA-agent och hans översättare fly från specialstyrkor i Afghanistan.

Skådespelare

Actor Gerard Butler

Gerard Butler

Actor Travis Fimmel

Travis Fimmel

Actor Corey Johnson

Corey Johnson

Actor Navid Negahban

Navid Negahban

Actor Fahim Fazli

Fahim Fazli

Actor Rebecca Calder

Rebecca Calder

Actor Olivia-Mai Barrett

Olivia-Mai Barrett

Actor Ray Haratian

Ray Haratian

Officiell trailer

Siehe auch

Kandahar stream online gratis

Kandahar är den efterlängtade actionfilmen som äntligen har premiär den 25 maj 2023. Filmen utspelar sig i Afghanistan och följer en amerikansk soldat på ett farligt uppdrag. Med explosiva actionscener och en spännande historia är detta en film du inte vill missa!

Vill du streama Kandahar gratis online? Det finns några olika sätt att göra det på. Den enklaste lösningen är att använda tjänster som Dreamfilm eller Swefilmer som låter dig streama filmer gratis och lagligt. Där kan du hitta Kandahar med svenska undertexter några dagar efter biopremiären.

Varför är Kandahar värd att se?

Kandahar utspelar sig mitt i krigets Afghanistan och följer den amerikanske soldaten Tom Waltz på ett livsfarligt uppdrag. Efter att ha fått ett meddelande om att hans bror försvunnit i området ger sig Tom av på en ensam räddningsaktion.

Med en ensemble av kända skådespelare och filmade på plats i Jordanien och Marocko utlovar Kandahar att leverera action i världsklass. Recensenterna har hyllat filmens rafflande tempo och explosiva actionscener. Det är helt enkelt en rulle du inte vill missa på bio!

Kandahar

Kandahar svenska undertexter gratis

Som tur är behöver du inte gå på bio för att se Kandahar. Bara några dagar efter premiären kan du streama filmen gratis online med svenska undertexter på sajter som Dreamfilm och Swefilmer.

Båda dessa streamingtjänster erbjuder tusentals filmer och serier, inklusive de senaste bioaktuella titlarna. Allt streamas gratis och lagligt finansierat av reklam. För att titta behöver du bara skapa ett kostnadsfritt konto.

När Kandahar dyker upp i utbudet några dagar efter premiär kan du börja streama den gratis direkt på din dator eller din mobila enhet! Det enda du behöver är en stabil internetuppkoppling.

Se Kandahar swe-filmer stream

På sajter som Swefilmer och Dreamfilm hittar du de senaste filmerna för gratis streaming kort efter biopremiär. Där kan du se Kandahar med svenskt tal eller svenska undertexter bara dagar efter den har haft premiär på bio.

Båda streamingsajterna erbjuder filmer och serier utan kostnad helt lagligt. De finansieras med reklam, så du behöver tåla några kortare reklampauser under tittandet. Men det är ett lågt pris att betala för att få se de senaste filmerna gratis!

Så streamar du Kandahar lagligt och gratis

För att börja streama behöver du skapa ett kostnadsfritt konto på Swefilmer eller Dreamfilm. Sedan är det bara att söka efter Kandahar i sökfältet så hittar du filmen med några enkla klick!

Var beredd på att det kan ta några dagar efter biopremiären innan filmen dyker upp i utbudet. Men när den väl finns där kan du luta dig tillbaka och streama Kandahar gratis online!

Kandahar gratis på svenska 25.05.2023

Äntligen är det dags! Efter månader av väntan har äventyrsfilmen Kandahar biopremiär den 25 maj 2023. Men du behöver inte gå till din lokala biosalong för att se den.

Bara några dagar efter premiären kommer du kunna streama Kandahar gratis och lagligt på svenska på sajter som Swefilmer och Dreamfilm. Båda streamingsajterna erbjuder de senaste filmerna kort efter biopremiär helt utan kostnad.

Med spännande actionscener filmade på plats i Mellanöstern utlovar Kandahar att hålla dig på helspänn i över två timmar. Det är helt enkelt en film du inte får missa!

Skapa bara ett kostnadsfritt konto så kan du börja streama Kandahar på svenska när den dyker upp i utbudet några dagar efter premiär. Perfekt underhållning inför helgen!

Kandahar

Streama Kandahar dreamfilm hd svenska

Letar du efter högkvalitativ underhållning? Då ska du streama actionfilmen Kandahar i HD-kvalitet med svenskt talDreamfilm några dagar efter biopremiären!

Dreamfilm erbjuder de allra senaste filmerna för gratis streaming kort tid efter de gått upp på bio. Allt streamas helt lagligt och i bra bildkvalitet. För att komma igång behöver du bara skapa ett kostnadsfritt konto.

När Kandahar dyker upp i utbudet efter premiären den 25 maj kan du luta dig tillbaka och streama filmen i HD och på svenska. Perfekt kvällsunderhållning helt utan kostnad!

Streama i HD-kvalitet

Tack vare Dreamfilms högkvalitativa streaming kan du se filmer i HD-upplösning för bästa tittarupplevelse. Det behövs ingen extra programvara, streamingen sker direkt i webbläsaren.

För bästa kvalitet rekommenderas en internethastighet på minst 5 Mbit/s. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och njuta av filmer och serier i toppkvalitet!

Titta på Kandahar swesub film swefilmer

Den 25 maj är äntligen dagen då actionfilmen Kandahar har biopremiär efter månader av väntan. Men du behöver inte gå till din lokala biograf för att se den - några dagar senare kan du titta på Kandahar gratis online.

På strömningstjänsten Swefilmer hittar du de senaste filmerna med svenska undertexter för gratis streaming kort tid efter premiär. Allt är lagligt och finansierat genom reklam.

 • Skapa ett kostnadsfritt konto
 • Sök efter "Kandahar" i sökfältet
 • Tryck play och börja titta!

Med over two hours med actionfyllda äventyr från Afghanistan lovar Kandahar att hålla dig på helspänn. Missa inte chansen att titta på den gratis online några dagar efter biopremiären!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 814
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 6.9 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

universalz

Betyget 6.9 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 6.9 för Kandaharbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Kandahar. Betyget 6.9 talar för sig själv
avatar

Patricktexas

Kandahar med medelbetyget 6.9 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 59m. Rekommenderas varmt.
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 59m att titta på den från början till slut.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 59m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

superMice

Kandahar Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.9 bekräftar detta.
avatar

Grater98

Kandahar Betyget 6.9 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.

Produktioner av liknande genrer

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Shockwave: Countdown to Disaster

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Ant-Man and the Wasp: Quantumania