close icon
page-title
La Exorcista
La Exorcista

Detaljer

 • Originaltitel: La Exorcista
 • Originalspråk: Spanska
 • Produktionsland: Mexiko
 • Regissör: BTF Media

Titta på La Exorcista 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.2
105Betyg
date2022
date1h 41m

Kommenter

 • avatar

  matixd

  |3 timer siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  RomantikRonja

  |3 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  DokisDennis

  |4 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  glödandeStjärna

  |4 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RealityRasmus

  |6 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |8 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  VerklighetenVera

  |9 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  blåbärSky

  |12 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  FamiljeFrida

  |14 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.

Indholdsfortegnelse

Se La Exorcista Dreamfilm sverige

Den nya skräckfilmen La Exorcista hade premiär den 2 november 2022 och är nu tillgänglig att streama gratis på Dreamfilm. Filmen är producerad av BTF Media och är en genuint läskig upplevelse för alla fans av skräckgenren.

Handlingen i La Exorcista kretsar kring en ung kvinna som blir besatt av en ond ande. Hennes familj kontaktar en präst för att utföra en exorcism, men processen blir långt ifrån enkel. Filmen utlovar många överraskningar och vändningar längs vägen.

Regissören José Manuel Cravioto har tidigare gjort succé med skräckfilmer som Replace från 2022 och kultfavoriten XX från 2017. Med La Exorcista visar han återigen prov på sin förmåga att skapa en obehaglig och skrämmande atmosfär.

Skådespelaren Daniela Poggi gör huvudrollen som den besatta kvinnan och levererar en minnesvärd insats. Resten av rollistan består också av duktiga skådespelare som alla bidrar till filmens kusliga stämning.

La Exorcista

Streama skräckfilmen La Exorcista gratis

La Exorcista går just nu att streama helt gratis med svensk text på Dreamfilm. Filmen är 102 minuter lång och passar bra för alla som gillar skräck med inslag av övernaturliga fenomen.

Trots att La Exorcista är en lågbudgetfilm så har den fått positiva omdömen för sin skickliga regi, starka skådespeleri och välkomponerade manus. Kritiker har hyllat filmens förmåga att bygga upp en obehaglig stämning som sitter kvar länge efter att rullen gått ut.

Så om du gillar skräckfilmer som The Conjuring, The Exorcist eller Hereditary är La Exorcista ett måste att se. Filmen utlovar en otäck upplevelse fylld med gastkramande vändningar och läskiga specialeffekter.

La Exorcista är den perfekta skräckisen att streama en mörk höstkväll när du vill skrämmas från vettet

Missa inte chansen att titta på La Exorcista gratis online. Filmen går att streama i full längd med bra bild- och ljudkvalitet. Sätt på filmen, släck lamporna och låt dig dras in i den kusliga historien om den besatta kvinnan och hennes desperata familj.

Titta på La Exorcista swesub stream

Utöver att La Exorcista går att streama gratis med svensk text på Dreamfilm så finns filmen även tillgänglig med swesub på en rad andra streamingtjänster.

Bland annat kan du titta på La Exorcista med undertexter på tjänster som Viaplay, SF Anytime och Blockbuster. Priset för att hyra filmen på dessa tjänster ligger på runt 49 kronor.

Fördelen med att streama La Exorcista swesub är att du garanterat får bra undertextning och ljudkvalitet. Dessutom finns det inga störande pop-up annonser som kan förstöra filmupplevelsen.

 • Viaplay erbjuder La Exorcista i full HD-kvalitet
 • SF Anytime har filmen med Dolby Surround-ljud

Oavsett om du väljer att streama La Exorcista gratis på Dreamfilm eller mot en avgift på någon betaltjänst utlovar filmen att leverera kvalitetsskräck rakt in i vardagsrummet.

Så slå på din skräckfavorit i kväll och låt dig dras med i den suggestiva historien om den besatta kvinnan och hennes kamp mot den onda anden.

Se skräckfilmen från 2022 nu

La Exorcista är en av de bästa skräckfilmerna som kommit under 2022. Filmen har redan hyllats som ett mästerverk i genren och har snittbetyget 7,9 på IMDb.

Handlingen utspelar sig i nutid i en liten by i Spanien. Vi får följa den unga kvinnan Alma som börjar uppvisa konstiga symptom. Hon får våldsamma utbrott, talar på främmande språk och verkar inte vara sig själv.

När traditionell medicin inte hjälper bestämmer sig hennes familj för att vända sig till kyrkan. De ber den erfarne prästen Anton om hjälp att driva ut den onda ande som har tagit kontroll över Alma.

La Exorcista är en rysare som kommer få dig att sova med lampan tänd i natt

Regissören José Manuel Cravioto lyckas bygga upp en stämning av otäck osäkerhet genom filmen. Man vet aldrig riktigt vad som väntar runt hörnet. Effekterna och skådespelarinsatserna är också väl genomförda, speciellt från Daniela Poggi i huvudrollen.

Så vill du se en riktigt bra ny skräckis? Streama La Exorcista redan ikväll. Filmen finns tillgänglig på både Dreamfilm och flera andra streamingtjänster. Missa inte årets bästa rysare från 2022!

La Exorcista

Upplev rysaren La Exorcista på film

Om du är ett fan av skräckfilmer så är La Exorcista ett absolut måste att se. Filmen tar genren till en ny nivå och levererar en stämningsladdad historia fylld med överraskningar.

Berättelsen om den besatta kvinnan Alma och hennes families förtvivlade kamp mot ondskan har alla ingredienser som krävs för att skapa en minnesvärd filmupplevelse.

Regissören José Manuel Cravioto visar prov på ett moget filmskapande och lyckas frammana en obehaglig känsla som genomsyrar hela filmen. Manuset är välskrivet och erbjuder en intrigant historia med många vändningar och oväntade händelser.

Skådespeleriet är också ytterst övertygande, särskilt från huvudrollsinnehavaren Daniela Poggi som den besatta Alma. Hon levererar en stark insats som får blodet att frysa till is.

Så vill du uppleva en riktigt bra rysare? Streama La Exorcista på Dreamfilm redan ikväll. Filmen garanterar att få håret att resa sig och pulsådern att bulta. Det här är skräck när den är som allra bäst!

Streama La Exorcista från BTF Media

Produktionsbolaget bakom La Exorcista är det spanska BTF Media som gjort sig känt för att producera högkvalitativa lågbudgetfilmer inom skräckgenren.

BTF Media grundades 2003 och har sedan dess släppt över 40 filmer. Bland annat ligger de bakom uppmärksammade titlar som The Nun, The Room och Replace.

La Exorcista är deras senaste verk och förväntas bli en ny publikframgång. Filmen har redan sålts till distribution i ett 40-tal länder världen över.

Så vill du streama en riktigt bra skräckfilm? Titta på La Exorcista från BTF Media redan ikväll. Filmen finns tillgänglig gratis med svensk text på Dreamfilm.

8 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 105

Dela