alt

Titta på La niña de la comunión 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.1
198
Betyg
calendar2023
time1h 43m

Skådespelare

Actor Mercè Llorens

Mercè Llorens

Actor Claudia Riera

Claudia Riera

Actor Victor Solé

Victor Solé

Actor Carla Campra

Carla Campra

Actor María Molins

María Molins

empty-image

Manel Barceló

Actor Aina Quiñones

Aina Quiñones

Actor Xavi Lite

Xavi Lite

Officiell trailer

Siehe auch

Dreamfilm La niña de la comunión streama online

Den nya skräckfilmen La niña de la comunión har äntligen haft premiär och är nu tillgänglig att streama online på Dreamfilm. Filmen släpptes den 9 februari 2023 och har redan fått positiva omdömen från kritiker och fans av genren.

La niña de la comunión är regisserad av Miguel Ángel Vivas och har Ana Torrent i en av huvudrollerna. Handlingen utspelar sig på 1960-talet och kretsar kring en mörk händelse som sker under en ung flickas första nattvard. Något ondskefullt och övernaturligt frigörs den kvällen som kommer att förfölja henne under många år.

Filmen beskrivs som en intensiv, obehaglig och bisarr upplevelse fylld med skräckinjagande scener. Den utforskar teman som skuld, hemsökelse och ondska. Fans av skräckfilmer kommer garanterat att gripas av handlingen.

Var kan du se La niña de la comunión?

Just nu kan du streama La niña de la comunión med svensk text helt gratis på Dreamfilms hemsida. Det enda du behöver är ett konto för att kunna starta uppspelningen. Det går självklart att skapa ett konto direkt på sidan om du inte redan har ett.

När släpptes La niña de la comunión?

Filmen hade biopremiär i Spanien den 9 februari 2023. Bara någon dag senare lades den till på Dreamfilms streamingtjänst, så det har gått väldigt fort för svenska tittare att få tillgång till den.

Om du är sugen på skräck och gillar filmer med övernaturliga inslag så ska du absolut inte missa La niña de la comunión. Besök Dreamfilm och streama online redan idag!

La niña de la comunión

Titta La niña de la comunión swesub gratis

Den nya skräckfilmen La niña de la comunión har nu premiär och går att titta helt gratis med svensk textswe-filmer. Filmen som är skriven och regisserad av Miguel Ángel Vivas utspelar sig på 1960-talet i Spanien och följer den unga flickan Clara när hon tar sin första nattvard.

Under ceremonin sker dock någonting fruktansvärt som frigör en ondskefull kraft. Clara blir hemsökt av övernaturliga krafter som tvingar henne att konfrontera sina innersta demoner och sitt förflutna. Filmen lovar att leverera en intensiv, bisarr och skrämmande upplevelse för tittaren.

Varför är La niña de la comunión värd att se?

La niña de la comunión har fått lysande recensioner hittills med beröm riktat mot filmens skrämmande stämning, Vivas regi och starka skådespeleri. Kritiker har hyllat filmens förmåga att skapa en klaustrofobisk känsla av fara och obehag hos tittaren.

Fans av skräckfilmer kommer garanterat att fängslas av den bisarra och skrämmande berättelsen om Claras kamp mot de övernaturliga krafter som hemsöker henne.

Så streamar du La niña de la comunión swesub gratis

Det är enkelt att börja streama La niña de la comunión med svensk text på Dreamfilm. Skapa ett konto och logga in, sedan kan du börja titta direkt i webbläsaren. Filmen är 115 minuter lång.

Passa på att se den skrämmande La niña de la comunión redan idag helt gratis! Det finns ingen anledning att vänta.

Se La niña de la comunión svenska full movie

La niña de la comunión är en intensiv skräckupplevelse fylld med starka skådespelarinsatser och bisarra, övernaturliga inslag.

Den spanska skräckfilmen La niña de la comunión har nu premiär på bio och går även att streama som full movie med svensk text på nätet. Filmen utspelar sig på 1960-talet och följer den unga flickan Clara när någonting fruktansvärt sker under hennes första nattvardsceremoni.

Efter den traumatiska händelsen börjar Clara uppleva skrämmande och övernaturliga saker. Hon tvingas konfrontera demoner från sitt förflutna samtidigt som en ondskefull kraft verkar ha släppts fri och börjat förfölja henne.

Regissören Miguel Ángel Vivas lovar leverera en intensiv och bisarr filmupplevelse fylld med starka skådespelarinsatser och läskiga specialeffekter. För fans av skräck är La niña de la comunión ett absolut måste!

Var kan jag se La niña de la comunión?

Just nu går det att streama La niña de la comunión som full film med svensk text helt gratis på Dreamfilm. För att börja titta behöver du skapa ett konto, vilket går snabbt och smidigt.

Filmen är 115 minuter lång så var beredd på en rejäl dos skräck när du sätter igång. Men med tanke på hur positiva recensionerna varit hittills lär det vara mer än värt besväret!

Streama La niña de la comunión Swefilmer 09.02.2023

Den skrämmande och bisarra skräckfilmen La niña de la comunión har nu äntligen haft premiär och går att streama på Swefilmer sedan den 9 februari 2023. Filmen utspelar sig på 1960-talet och följer den unga flickan Clara, spelad av Claudia Placer, när någonting fruktansvärt sker under hennes första nattvard.

Efter den ödesdigra kvällen börjar Clara uppleva skrämmande och övernaturliga händelser. Hon tvingas konfrontera mörka hemligheter från sitt förflutna samtidigt som en ondskefull kraft verkar ha släppts fri och börjar terrorisera henne och hennes familj.

Regissören Miguel Ángel Vivas, känd för Filth (2008), lovar leverera en intensiv filmupplevelse fylld med starka skådespelarinsatser, bisarra inslag och läskiga specialeffekter. Fans av skräckfilmer kommer garanterat att älska La niña de la comunión.

Sätt igång streamen av La niña de la comunión

Det är enkelt att börja streama den nya skräckfilmen La niña de la comunión på Swefilmer. Skapa bara ett konto så kan du börja titta direkt i webbläsaren. Filmen är 115 minuter lång.

Kom ihåg att La niña de la comunión är en väldigt intensiv filmupplevelse, så se till att släcka lamporna och höja volymen innan du startar streamen för full effekt!

La niña de la comunión

La niña de la comunión gratis film swe-filmer

 • Intensiv skräckfilm med övernaturliga inslag
 • Spännande handling som utspelar sig på 1960-talet
 • Prisad regissör Miguel Ángel Vivas bakom kameran

Den nya skräckfilmen La niña de la comunión går nu att streama helt gratis med svensk text på swe-filmer. Filmen utspelar sig i ett litet samhälle i Spanien på 1960-talet och följer den unga flickan Clara när någonting fruktansvärt händer under hennes första nattvardsceremoni.

Efter den ödesdigra kvällen börjar Clara uppleva bisarra och skrämmande händelser. Hon tvingas konfrontera demoner från sitt förflutna samtidigt som en ondsinnad kraft verkar ha släppts lös och börjar terrorisera henne. Regissören Miguel Ángel Vivas lovar en intensiv skräckupplevelse genomsyrad av skuld, botgöring och ondska.

Varför är La niña de la comunión värd att se?

Kritiker har hyllat La niña de la comunión för filmens förmåga att bygga upp en stämning av växande fara och obehag. De bisarra inslagen och starka skådespelarinsatserna bidrar till att göra detta till en minnesvärd skräckfilm.

Fans av genren kommer garanterat att fängslas av filmens skrämmande berättelse om Claras kamp mot de ondskefulla krafter som hemsöker henne efter den ödesdigra händelsen.

Swesub La niña de la comunión stream gratis 2023

Den efterlängtade skräckfilmen La niña de la comunión har nu äntligen haft premiär och går att streama gratis med svensk text på nätet. Filmen utspelar sig på 1960-talet och följer Clara, spelad av Claudia Placer, på en skrämmande resa efter att något fruktansvärt händer under hennes första nattvard.

Regisserad av den prisade Miguel Ángel Vivas låter La niña de la comunión oss följa Claras fasa då hon börjar uppleva bisarra och övernaturliga händelser efter ceremonin. En ondskefull kraft tycks ha släppts fri och börjar terrorisera Clara och hennes familj.

Filmen beskrivs som en intensiv och störande upplevelse fylld med starka skådespelarinsatser och läskiga specialeffekter. För fans av mörka och skrämmande filmer är detta ett absolut måste 2023.

Så ser du La niña de la comunión swesub stream

Just nu går det alltså att streama den 115 minuter långa skräckfilmen La niña de la comunión med svensk text helt gratis online. Du behöver bara skapa ett konto på Dreamfilms streamingtjänst för att komma igång.

Så släck lamporna, höj volymen och bered dig på en rejäl dos skräck när du trycker på play och startar upp swesub streamen av La niña de la comunión!

10 liknande filmer:

 1. Meg, deg & Frank
 2. Deep Fear
 3. The Remaining
 4. Skal - Fight for Survival
 5. Cuando acecha la maldad
 6. Planet Dune
 7. Out of Darkness
 8. Stopmotion
 9. Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2
 10. Saw X
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 198
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 6.1 bevisar La niña de la comunión att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som La niña de la comunión med betyget 6.1, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

MuriVOD12

La niña de la comunión är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.1 bekräftar detta.
avatar

mathew

Om du gillar den här Skräck , se till att kolla in title. Betyget 6.1 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 43m. Rekommenderas varmt.
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 43m att titta på den från början till slut.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 43m
avatar

avatarKaa

Om betyget 6.1 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 6.1 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.1 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!