close icon
page-title
Le Mans '66
Le Mans '66

Detaljer

 • Originaltitel: Ford v Ferrari
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: 20th Century Fox

Titta på Le Mans '66 2019 gratis - Streama Online SweFilmer

star8
7534Betyg
date2019
date2h 33m

Kommenter

 • avatar

  RealityRasmus

  |7 timer siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  RomantikRonja

  |4 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |5 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  DokisDennis

  |6 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  glödandeStjärna

  |8 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  FamiljeFrida

  |8 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  blåbärSky

  |11 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |13 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Le Mans '66 2019: Streama online gratis i Sverige

Le Mans '66 är en spännande dramathriller från 2019 som skildrar den verkliga historien om bildesignern Carroll Shelby och racerföraren Ken Miles kamp mot multinationella jättar och deras egna inre demoner. Tillsammans bygger de en banbrytande racerbil som ska utmana Ferrari under det legendariska 24-timmars loppet i Le Mans 1966. Filmen är en äkta motorsportsfest fylld av fartfyllda scener, dramatik och känslomässiga konflikter.

Som motorsportsentusiast är Le Mans '66 en film du inte vill missa. Genom att strömma filmen gratis på swe-filmer.se, kan du ta del av denna spännande berättelse i bekvämligheten av ditt eget hem. Swe-filmer.se är en av de ledande plattformarna för att titta på film online i Sverige, med ett brett utbud av både klassiker och nyare titlar.

Vare sig du är en hängiven racingfan eller bara uppskattar en välgjord dramathriller, kommer Le Mans '66 att fånga din uppmärksamhet från första sekunden. Följ med på resan där Shelby och Miles kämpar mot alla odds för att bygga en bil som kan besegra Ferraris dominans och göra Ford till vinnare i årets Le Mans-lopp.

Filmen har redan prisats för sin autentiska skildring av händelserna och den imponerande prestationen av skådespelarna. Genom att strömma Le Mans '66 på swe-filmer.se kan du uppleva denna spännande historia i högsta kvalitet och från bekvämligheten av din egen soffa.

Le Mans '66 2019 - Var kan jag se filmen?

Le Mans '66 från 2019 finns tillgänglig för streaming på flera olika plattformar, men den bästa upplevelsen får du genom att titta på filmen gratis på swe-filmer.se. Swe-filmer.se är en av de mest populära och lättillgängliga online-streamingtjänsterna i Sverige, med ett stort utbud av både nya och klassiska filmer.

Genom att besöka swe-filmer.se kan du enkelt hitta Le Mans '66 och strömma den direkt i din webbläsare eller på din mobila enhet. Sidan erbjuder en smidig och användarvänlig upplevelse, samt garanterar hög bildkvalitet så att du kan njuta av alla racingscenerna i deras fulla prakt.

Utöver Le Mans '66 har swe-filmer.se även många andra spännande filmer och TV-serier i sitt utbud, så du kommer garanterat att hitta något som intresserar dig. Oavsett om du föredrar actionfyllda dramafilmer, klassiska komedier eller de senaste blockbusterna, så har swe-filmer.se något för alla filmälskare.

Så vad väntar du på? Besök swe-filmer.se idag och börja strömma Le Mans '66 gratis. Upplev den riktiga känslan av 60-talets Le Mans-lopp och låt dig dras in i den spännande berättelsen om två män som satte upp en kamp mot giganter.

När kommer Le Mans '66 2019 att släppas?

Le Mans '66 hade premiär i Sverige den 15 november 2019 och har sedan dess blivit en stor succé hos både publik och kritiker. Filmen är baserad på den sanna historien om hur bildesignern Carroll Shelby och racerföraren Ken Miles kämpade för att bygga en revolutionerande Ford-bil som skulle slå Ferrari under det legendariska 24-timmarsracet i Le Mans 1966.

Även om filmen redan har haft premiär och finns tillgänglig för streaming, är det fortfarande ett måste för alla motorsports- och dramaentusiaster att ta del av denna spännande berättelse. Genom att besöka swe-filmer.se kan du strömma Le Mans '66 gratis och i hög kvalitet, när det passar dig bäst.

Filmen har hyllats för sin realistiska och spännande skildring av händelserna, samt för de fantastiska insatserna av skådespelarna Matt Damon och Christian Bale i huvudrollerna. Regissören James Mangold har lyckats fånga den intensiva kampen och rivaliteten mellan Ford och Ferrari på ett sätt som garanterar en otrolig tittarupplevelse.

Oavsett om du är en motorsportsfantast eller bara uppskattar en välgjord dramafilm, så är Le Mans '66 en film du inte vill missa. Börja strömma den idag på swe-filmer.se och upplev den riktiga känslan av att vara mitt i 60-talets legendariska tävling.

Le Mans '66 2019: Titta på filmen gratis online

Som motorsportsälskare vet du säkert att Le Mans '66 är en av de mest spännande och autentiska filmerna inom genren. Baserad på en sann historia, berättar den om hur bilkonstruktören Carroll Shelby och föraren Ken Miles kämpade mot både företagsjättar och fysikens lagar för att bygga en Ford-bil som kunde besegra Ferraris dominans i Le Mans 1966.

Genom att strömma Le Mans '66 gratis på swe-filmer.se kan du uppleva denna otroliga berättelse i bekvämligheten av ditt eget hem. Swe-filmer.se är en av de främsta plattformarna för att titta på filmer online i Sverige, med ett brett utbud av både klassiker och nyare titlar.

Oavsett om du är en långvarig motorsportsfan eller bara gillar välgjorda dramafilmer, kommer Le Mans '66 att fånga din uppmärksamhet från början till slut. Följ med på resan där Shelby och Miles kämpar mot alla odds för att bygga en bil som kan utmana Ferraris dominans och ge Ford segern i årets Le Mans-lopp.

Så vad väntar du på? Besök swe-filmer.se idag och börja strömma Le Mans '66 gratis. Upplev den spännande kampen, de fantastiska racingscenerna och den djupa känslan av rivalitet mellan två av bilsportens giganter. Det här är en film du verkligen inte vill missa!

Le Mans '66 2019 - Filmen på swefilmer

Le Mans '66 är en av de mest omtalade och hyllade motorsportsfilmerna på senare år, och nu kan du strömma den gratis på swe-filmer.se. Baserad på en sann historia, skildrar filmen bilkonstruktören Carroll Shelbys och föraren Ken Miles kamp mot både storbolag och fysikens lagar för att bygga en bil som kan besegra Ferraris överlägsenhet under 24-timmarsracet i Le Mans 1966.

Genom att besöka swe-filmer.se kan du enkelt hitta och strömma Le Mans '66 direkt i din webbläsare eller på din mobila enhet. Sidan erbjuder en sömlös och användarvänlig upplevelse, samtidigt som du garanteras högsta bildkvalitet för att kunna njuta av alla racingscenerna i filmen.

Utöver Le Mans '66 har swe-filmer.se ett brett utbud av andra spännande filmer och TV-serier, så oavsett dina filmpreferenser kommer du säkert att hitta något som intresserar dig. Från klassiska actionthrillrar till de senaste blockbusterna, har swe-filmer.se något för alla filmälskare.

Så vad väntar du på? Besök swe-filmer.se idag och börja strömma Le Mans '66 gratis. Upplev den spännande historien om Shelby och Miles kamp mot alla odds, och låt dig hänföras av de intensiva racingscenerna. Det här är en film du inte vill missa!

Berättelsen bakom Le Mans '66 2019

 • Le Mans '66 baseras på den sanna historien om bildesignern Carroll Shelby och föraren Ken Miles och deras kamp att bygga en revolutionerande Ford-bil som skulle kunna besegra Ferraris dominans under 24-timmarsracet i Le Mans 1966.
 • Filmen skildrar den bittra rivaliteten mellan Ford och Ferrari, och hur Shelby och Miles kämpar mot både företagsjättar och fysikens lagar för att skapa en vinnande bil.
 • Regissören James Mangold har lyckats fånga den intensiva stämningen och dramatiken från den verkliga händelsen på ett sätt som gör att tittaren verkligen känner sig vara mitt i racet.
 • Filmen har hyllats för sin autentiska skildring av händelserna och de fantastiska skådespelarinsatserna av Matt Damon och Christian Bale i huvudrollerna.
 • Le Mans '66 är en spännande och actionfylld film som tar tittaren med på en resa genom 60-talets bilsporthistoria.

Rollistan för Le Mans '66 2019

 • Matt Damon som Carroll Shelby - Bildesignern som skapade den revolutionerande Ford-bilen.
 • Christian Bale som Ken Miles - Den okonventionelle racerföraren som Shelby samarbetar med.
 • Caitriona Balfe som Mollie Miles - Ken Miles hustru som stöder sin mans drömmar.
 • Jon Bernthal som Lee Iacocca - Fords verkställande direktör som ger Shelby och Miles uppdraget.
 • Tracy Letts som Henry Ford II - Bilkonstruktionens mäktige patriark som vill besegra Ferrari.

Le Mans '66 har samlat ett fantastiskt ensemble av skådespelare som lyckas förmedla den spännande och dramatiska historien på ett övertygande sätt. Med Matt Damon och Christian Bale i huvudrollerna, får vi följa kampen mellan Shelby och Miles som de satsar allt för att vinna det legendariska Le Mans-loppet.

Le Mans '66

Upplev den episka historien om Le Mans '66 2019

Filmen Le Mans '66 från 2019 är en otrolig motorsportsberättelse som du inte vill missa. Baserad på en sann historia, följer vi bildesignern Carroll Shelby och föraren Ken Miles i deras kamp att bygga en revolutionerande Ford-bil som kan besegra Ferraris dominans under det legendariska 24-timmarsracet i Le Mans 1966. Du kan enkelt strömma Le Mans '66 gratis på swe-filmer.se, en av Sveriges främsta plattformar för att titta på filmer online. Upplev den spännande resan, de intensiva racingscenerna och den dramatiska rivaliteten mellan Ford och Ferrari, och låt dig hänföras av denna fantastiska berättelse som redan har prisats av både publik och kritiker.

9 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 7534

Dela