Titta på Lejonkungen 2019 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.1
9 511
Betyg
calendar2019
time1h 58m
Disneys klassiska succé kommer nu i en helt ny tappning och tar oss till Afrikas savanner, där den framtida kungen föds. Simba dyrkar sin far, kung Mufasa, och är stolt över sitt kungliga arv. Men alla i kungariket uppskattar inte att en ny lejonunge har fötts. Scar, Mufasas bror och den tidigare arvingen till tronen, har egna planer. Slaget om Lejonklippan genomsyras av förräderi, tragedi och drama, vilket slutligen leder till Simbas flykt. Med hjälp av ett par nyfunna, udda vänner måste Simba nu lista ut hur han ska ta tillbaka det som rättmätigt är hans.

Skådespelare

Actor Donald Glover

Donald Glover

Actor Seth Rogen

Seth Rogen

Actor Chiwetel Ejiofor

Chiwetel Ejiofor

Actor Keegan-Michael Key

Keegan-Michael Key

Actor Eric André

Eric André

Actor James Earl Jones

James Earl Jones

Actor Phil LaMarr

Phil LaMarr

Actor Billy Eichner

Billy Eichner

Officiell trailer

Siehe auch

Lejonkungen: Gratis stream online 2019

Lejonkungen är en av de mest efterlängtade filmerna 2019. Den hade premiär den 12 juli och är nu tillgänglig att streama gratis online på Dreamfilm. Filmen är baserad på Disneys klassiska tecknade film från 1994 och berättar historien om lejonungen Simba. Med hjälp av senaste CGI-teknik har karaktärerna fått ett fantastiskt realistiskt utseende.

I rollerna ser vi Donald Glover som den vuxna Simba, Beyoncé Knowles-Carter som Nala och James Earl Jones som repriserar sin roll som Mufasa från originalfilmen. Regissör är Jon Favreau som tidigare lagt sin magi över Djungelboken.

För alla fans av Disneys klassiska filmer är Lejonkungen ett must. Men även för den som gillar spännande äventyr filmer fyllda med drama, humor och fantastisk grafik är detta en upplevelse utöver det vanliga. Missa inte möjligheten att streama Lejonkungen gratis online!

Lejonkungen

Streama Lejonkungen på Dreamfilm svenska HD

Som prenumerant på Dreamfilm kan du nu streama Lejonkungen med svensk text i HD-kvalitet. Filmen lades upp bara några dagar efter biopremiären så du kan uppleva den färska Disneysatsningen hemma i din egen soffa.

Lejonkungen är nästan 2 timmar lång och följer Simba på hans resa från en oskyldig lejonunge till att möta sitt öde som Konung över djungeln. Trots att det är en animerad film så riktar den sig inte bara till barn, med sitt drama och äventyr är den underhållande för hela familjen.

Registrera ett konto på Dreamfilm så kan du streama Lejonkungen på svenska och 1000-tals andra filmer i hög kvalitet. Du kan se dem på dator, surfplatta eller Smart-TV. Så missa inte denna möjlighet!

Se Lejonkungen 2019 hela filmen gratis

Den senaste tiden har setts trailers och reklam för Lejonkungen överallt. Nu finns äntligen chans att se hela Lejonkungen 2019 gratis online. Filmen hade svensk biopremiär 12 juli och har redan hunnit charma kritiker och fans över hela världen.

En visuellt imponerande och rolig film som lyckas fånga magin från originalet men med dagens teknik

I huvudrollen som den unga lejonet Simba ser vi Donald Glover som gör rösten på engelska. I den svenska versionen är det Felix Herngren som lånar ut sin stämma till karaktären.

Missa inte möjligheten att se denna Disneysatsning gratis online med familj och vänner! Upplev fantastiska äventyr och musiknummer som Hakuna Matata och Can You Feel the Love Tonight.

Swesub Lejonkungen gratis stream

Lejonkungen med svensk text, så kallad Swesub, är nu tillgänglig att streama helt gratis online. Filmen hade biopremiär i juli men går nu att se i sin helhet via Dreamfilms streamingtjänst.

 • Upplev Lejonkungen med svenskt tal
 • Ingen nedladdning, streama direkt på hemsidan
 • HD-kvalitet, se på dator, surfplatta eller TV

Lejonkungen är baserad på Disneys klassiska tecknade film men gjord med den senaste CGI-tekniken för att ge ett hyperrealistiskt utseende. Karaktärerna ser ut precis som riktiga lejon, zebror och gnuer men kan ändå prata och sjunga precis som i originalfilmen.

För er som älskar Disneys filmer är detta ett måste! Och har ni inte redan sett trailern så rekommenderar jag starkt att göra det.

Lejonkungen

Drama Lejonkungen hela filmen online

Disneys Lejonkungen innehåller alla ingredienser för att bli en riktigt minnesvärd filmupplevelse. Fantastiska naturbilder, spännande äventyr och inte minst massor med drama. Vi får följa den unga lejonen Simba från födseln som prins av sitt rike till landsflykt sedan hans far Mufasa dör.

En rörande historia om att hitta sitt mod och ta sitt öde i egna händer, samtidigt som man hedrar sitt arv

Efter år i exil måste Simba återvända för att konfrontera sin fiende Scar och ta sin rättmätiga plats som konung. Hans resa från oskyldig unge till vuxet lejon är fylld med både skratt och tårar och ett riktigt musikaliskt mästerverk av Hans Zimmer och Elton John.

Upplev hela Lejonkungens dramatiska historia gratis online på Dreamfilm. En film för hela familjen fylld med både humor och hjärta!

Lejonkungen Walt Disney: Helfilm gratis

Den efterlängtade nyinspelningen av Disneys tecknade klassiker Lejonkungen är nu tillgänglig i sin helhet att streama gratis online. Filmen regisserades av Jon Favreau som tidigare gjort stor succé med Djungelboken och har försetts med dagens allra bästa CGI-teknik.

Precis som originalet från 1994 utspelar sig handlingen på Savannen i Afrika och följer lejonet Simba från födsel till vuxen ålder på hans väg att bli konung. Med svenska röster av bland andra Felix Herngren, Ida Breimo och Björn Gustafsson.

För er som gillar spännande äventyr, vackra naturbilder och rörande scener är Lejonkungen ett måste. Registrera ett gratis konto på Dreamfilm så kan du streama denna Walt Disney-film online och samla hela familjen för en minnesvärd filmkväll!

10 liknande filmer:

 1. Kitbull
 2. Snöns brödraskap
 3. The Holdovers
 4. Saltburn
 5. Fifty Shades of Grey
 6. Interstellar
 7. Gran Turismo
 8. Killers of the Flower Moon
 9. Titanic
 10. Napoleon
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 9511
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.1 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

catmansv

Med ett betyg på 7.1 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Lejonkungen. Betyget 7.1 bekräftar bara detta
avatar

mathew

Om du gillar den här Drama , se till att kolla in title. Betyget 7.1 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 58m. Rekommenderas varmt.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 58m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 58m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Drama.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 7.1 tyder på att Lejonkungen är ett måste för fans av genren.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 7.1 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

ganDi1243

Lejonkungen med medelbetyget 7.1 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!