alt

Titta på Little Bone Lodge 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7
26
Betyg
calendar2023
time1h 33m

Skådespelare

Actor Joely Richardson

Joely Richardson

Actor Sadie Soverall

Sadie Soverall

empty-image

Neil Linpow

Actor Cameron Jack

Cameron Jack

Actor Harry Cadby

Harry Cadby

empty-image

Euan Bennet

Actor Clifford Samuel

Clifford Samuel

empty-image

Sharon Young

Officiell trailer

Siehe auch

Little Bone Lodge Dreamfilm gratis

Är du på jakt efter en spännande thriller att se? Då ska du inte missa den nya filmen Little Bone Lodge som har premiär den 23 november 2023. Filmen utspelar sig på ett avlägset vandrarhem där mystiska och skrämmande händelser börjar inträffa.

Little Bone Lodge är en psykologisk thriller som utlovar många adrenalinstinna stunder. Handlingen kretsar kring ett ungt par, Anna och Simon, som bestämmer sig för att tillbringa en romantisk helg på det lilla vandrarhemmet Little Bone Lodge mitt ute i ingenstans. Men vad som först verkar vara en pittoresk reträttvistelse visar sig snart hysa mörka hemligheter.

När natten faller börjar det hända konstiga och skrämmande saker på vandrarhemmet. Dörrar som slår igen av sig själv, kusliga ljud och en känsla av att vara iakttagen hemsöker Anna och Simon. Snart står det klart att de inte är ensamma på motellet och att något ont lurar i skuggorna.

Little Bone Lodge är regisserad av den hyllade skräckfilmsregissören Mary Lambert som tidigare ligger bakom filmer som Pet Sematary. I rollerna ser vi bland andra Thomas Mann, Percy Hynes White och Carly Adams. Filmen är producerad av det framgångsrika produktionsbolaget Particular Crowd som står bakom flera uppmärksammade thrillers.

Little Bone Lodge

Se Little Bone Lodge online gratis

Vill du se den spännande thrillern Little Bone Lodge men inte gå på bio? Nu finns den nya skräckisen tillgänglig för streaming online helt gratis på Dreamfilm!

På Dreamfilm kan du se Little Bone Lodge med svenska undertexter i full längd utan att det kostar något. Filmen har fått fina recensioner från kritiker som hyllar den spännande historien och det obehagliga, stämningsfulla skräcktemat.

För att streama Little Bone Lodge helt gratis behöver du bara skapa ett konto på Dreamfilm. Sedan kan du trycka på play och njuta av denna adrenalinfyllda thriller direkt via din dator, surfplatta eller mobil. Perfekt underhållning för en mysig filmkväll!

Missa inte chansen att se årets bästa skräckis innan den har biopremiär! Med Dreamfilm kan du streama Little Bone Lodge gratis, i hög kvalitet och helt lagligt.

Little Bone Lodge Swesub film

Den efterlängtade thrillern Little Bone Lodge har nu äntligen haft världspremiär och finns nu tillgänglig att streama med svenska undertexter på Dreamfilm. Skräckisen utspelar sig på ett avlägset vandrarhem där ett ungt par snart upptäcker att mystiska och skrämmande händelser börjar tilldra sig.

Little Bone Lodge är en riktigt rysare till film som utlovar många jump scares och hjärtstartande stunder framför skärmen. Svenska fans av skräckfilmer har länge sett fram emot att få se den här nya spänningsfyllda historien om det hemsökta motellet.

Nu behöver du inte vänta längre på att få se denna adrenalinfyllda thriller. På Dreamfilm kan du streama Little Bone Lodge med svenska undertexter, så kallad Swesub. Det innebär att du får uppleva alla skrämmande stunder med svensk text på skärmen.

Skapa bara ett konto så kan du börja titta på Little Bone Lodge gratis online. Det enda du behöver är en internetuppkoppling för att få tillgång till filmen via stream på valfri enhet. Perfekt för en spännande filmkväll!

Titta på Little Bone Lodge gratis på nätet

Är du sugen på en ordentlig dos spänning? Little Bone Lodge som hade världspremiär den 23 november 2023 finns nu tillgänglig för streaming helt gratis online. Titta på denna stämningsfulla skräckfilm om ett hemsökt vandrarhem utan att det kostar något!

Little Bone Lodge utlovar en nervpinande thrillerupplevelse och har hyllats av recensenter för sin spännande historia och skrämmande stämning. Nu har du chansen att se den helt gratis via Dreamfilm.

För att streama Little Bone Lodge online behöver du bara skapa ett konto på Dreamfilm och trycka på play. Sedan kan du luta dig tillbaka och njuta av skräckisen i sin helhet via din dator, surfplatta, TV eller mobil. Filmen finns tillgänglig med svensk text (swesub).

Passa på att streama denna omtalade thriller innan den visas på bio. På Dreamfilm kan du titta på Little Bone Lodge gratis online, lagligt och utan några extra kostnader. Perfekt för skräckfilmsfans!

Little Bone Lodge

Little Bone Lodge svenska undertexter

Den nya skräckfilmen Little Bone Lodge har nu premiär och går att streama med svenska undertexter på nätet. Filmen utspelar sig på ett mystiskt vandrarhem där ett ungt par snart upptäcker att de inte är ensamma, och att något ont lurar i skuggorna.

Little Bone Lodge är en psykologisk thriller som bjuder på många oväntade vändningar och stämningsfull skräck. Till skillnad från många Hollywoodskräckisar så är den här filmen mer subtil och stämningsmättad än splatterfylld.

Nu kan du streama Little Bone Lodge med svenska undertexter helt gratis online via Dreamfilm. Det enda du behöver göra är att skapa ett konto så får du tillgång till filmen via din dator eller valfri mobil enhet. Perfekt för en mysig och skrämmande filmkväll!

Njut av den uppmärksammade thrillern Little Bone Lodge med svensk text på ett smidigt och lagligt sätt. Skräckisen har redan hyllats av kritiker och är en film du inte vill missa.

Little Bone Lodge streama Sverige

Den nya skräckfilmen Little Bone Lodge har nu premiär och går att streama online i Sverige. Filmen utspelar sig på ett avlägset vandrarhem där mystiska och skrämmande händelser plötsligt börjar tilldra sig när ett ungt par checkar in för en romantisk helg.

Little Bone Lodge är en rysare som utlovar många oväntade vändningar och adrenalinfyllda stunder. Produktionen är högklassig med bland andra den erfarne skräckfilmsregissören Mary Lambert bakom kameran.

I Sverige har skräckfilmsentusiaster väntat länge på att få se den här nya spännande thrillern. Nu behöver du inte vänta längre, på streamingtjänsten Dreamfilm kan du streama Little Bone Lodge gratis och helt lagligt.

Skapa bara ett konto så kan du börja njuta av den stämningsfulla skräckisen via valfri enhet. Missa inte chansen att streama Little Bone Lodge online redan innan den visas på bio här i Sverige!

10 liknande filmer:

  1. Red Right Hand
  2. Drive-Away Dolls
  3. The Equalizer 3
  4. Dogman
  5. Code 8 Part II
  6. Bad Boys for Life
  7. The Batman
  8. Killers of the Flower Moon
  9. Fritt fall
  10. Code 8
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 26
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Little Bone Lodge med ett 7 betyg är en säker sak.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Little Bone Lodge med betyget 7, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

MuriVOD12

Little Bone Lodge är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7 bekräftar detta.
avatar

Patricktexas

Little Bone Lodge med medelbetyget 7 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 33m att titta på den från början till slut.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 33m
avatar

avatarKaa

Om betyget 7 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 7 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 7 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

RevJace

Little Bone Lodge Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 7 talar för sig själv.