alt

Titta på Lorax 2012 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.5
3 324
Betyg
calendar2012
time1h 26m
Tolvårige Ted är redo att göra vad som helst för att hitta ett levande truffulaträd och imponera på sin drömtjej. När han ger sig ut för att leta upptäcker Ted den otroliga historien om Lorax, en butter men charmig varelse som är skogens beskyddare.

Skådespelare

Actor Taylor Swift

Taylor Swift

Actor Danny DeVito

Danny DeVito

Actor Ed Helms

Ed Helms

Actor Zac Efron

Zac Efron

Actor Jenny Slate

Jenny Slate

Actor Rob Riggle

Rob Riggle

Actor Bill Farmer

Bill Farmer

Actor Nasim Pedrad

Nasim Pedrad

Officiell trailer

Siehe auch

Ice Age 4: Jorden skakar loss

Hotell Transylvanien

Lorax streama online gratis

Lorax är en animerad film från 2012 baserad på Dr. Seuss barnbok med samma namn. Filmen hade premiär den 1 mars 2012 och producerades av Universal Pictures. Den följer karaktären Ted som försöker återställa naturen i sin stad med hjälp av Truffula-trädens väktare, Lorax.

I filmen får vi följa den unge uppfinnaren Ted som bor i en stad där all natur förstörts. Han träffar den mystiska figuren Lorax som talar för träden, och tillsammans ger de sig ut på ett äventyr för att återställa naturen i Teds hemstad.

Filmen är fylld med färgglada animationer, catchiga låtar och en viktig miljömedveten historia. Perfekt underhållning för hela familjen! Streama Lorax gratis online redan idag.

Lorax

Se Lorax swe-filmer dreamfilm

Lorax släpptes 2012 och är baserad på Dr. Seuss populära barnbok med samma namn. Filmen är fylld med roliga och färgglada karaktärer, catchiga låtar och en tankeväckande historia om naturens betydelse.

I centrum av handlingen står Ted, en ung uppfinnare som bor i en stad helt utan natur. En dag träffar han den mystiska figuren Lorax som säger sig tala för träden. Tillsammans ger de sig ut på ett äventyr för att återställa den förstörda naturen i Teds hemstad.

Perfekt film att streama gratis för hela familjen! Titta på Lorax på Dreamfilm och följ med på Teds färgstarka äventyr tillsammans med Lorax och de coola djurkaraktärerna.

Titta på Lorax swesub sverige

Är du sugen på att streama en riktigt bra animerad familjefilm? Då ska du titta på Lorax från 2012 baserad på Dr Seuss omtyckta barnbok!

Filmen utspelar sig i en stad där all natur förstörts. Huvudpersonen är den unge Ted som en dag träffar den mystiska gestalten Lorax som påstår sig tala för träden. Tillsammans ger de sig ut på ett äventyr för att återställa stadens natur.

Med sina färgglada animationer, roliga karaktärer och viktiga budskap om miljömedvetenhet är Lorax en riktigt bra film att titta på för hela familjen. Streama den gratis med swesub redan idag!

Lorax hela filmen svenska gratis

Lorax från 2012 bygger på Dr. Seuss klassiska barnbok och handlar om den unge uppfinnaren Ted som lever i en stad helt utan natur. En dag träffar han den mystiska figuren Lorax som säger sig tala för träden, och tillsammans ger de sig ut på ett äventyr för att återställa stadens natur.

Filmen bjuder på roliga karaktärer, färgglada miljöer och en viktig historia om naturens betydelse. Perfekt film att se med hela familjen! Streama Lorax hela filmen gratis på svenska och följ med Ted och Lorax på deras färgsprakande äventyr.

Med sina fina budskap, catchiga låtar och roliga figurer är Lorax en riktigt bra familjefilm att streama gratis. Rekommenderas varmt!

Lorax

Streama Lorax film gratis online

Letar du efter en rolig och färgglad familjefilm att streama? Då ska du titta på animationen Lorax från 2012 baserad på Dr. Seuss omtyckta barnbok.

Filmen utspelar sig i en stad helt utan natur, där den unge Ted en dag träffar den mystiska Lorax som säger sig tala för träden. Tillsammans ger de sig ut på ett äventyr för att återställa stadens förstörda natur.

Streama Lorax gratis online och följ med på Teds färgsprakande äventyr tillsammans med Lorax. Perfekt familjeunderhållning fylld med roliga karaktärer och vackra miljöer.

Lorax helfilm stream svenska

Är du sugen på att se en riktigt fin animerad familjefilm? Då ska du streama Lorax från 2012 baserad på Dr. Seuss klassiska barnbok om vänskap och naturens betydelse.

I filmen får vi följa Ted som lever i en stad utan natur. Han träffar den mystiska Lorax som säger sig tala för träden, och tillsammans ger de sig ut på ett äventyr för att återställa stadens förstörda natur.

Streama Lorax helfilm på svenska och följ med på Teds färgsprakande äventyr fylld med roliga karaktärer, fina miljöer och ett viktigt budskap om att värna om naturen.

 • Catchiga sånger och roliga figurer
 • Vacker animation och färgstarka miljöer
 • Viktigt budskap om naturens betydelse

Perfekt familjefilm att streama gratis online!

10 liknande filmer:

 1. Monsters, Inc.
 2. Sing 2
 3. Spider-Man: Into the Spider-Verse
 4. Flykten från kycklingfabriken
 5. Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir
 6. Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One
 7. Shrek
 8. Kitbull
 9. Storken Richard och den mystiska juvelen
 10. Craig Before the Creek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 3324
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 6.5 bevisar Lorax att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

universalz

Betyget 6.5 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Lorax. Betyget 6.5 talar för sig själv
avatar

Patricktexas

Lorax med medelbetyget 6.5 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

krzys

Betyget 6.5 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 26m att titta på den från början till slut.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 6.5 tyder på att Lorax är ett måste för fans av genren.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.5 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

matixd

Lorax Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 6.5 bekräftar bara detta.
avatar

FilmTitel

Lorax Titel med ett betyg på 6.5 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer

Skönheten och odjuret - den förtrollade julen

Coraline och spegelns hemlighet

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Minioner: Berättelsen om Gru

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One