alt

Titta på Los agitadores 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

rating8.3
8
Betyg
calendar2023
time1h 42m

Skådespelare

Actor Marco Berger

Marco Berger

Actor Julieta Tramanzoli

Julieta Tramanzoli

Actor Bruno Giganti

Bruno Giganti

Actor Agustín Machta

Agustín Machta

Actor Franco de la Puente

Franco de la Puente

Actor Carlos Carneglia

Carlos Carneglia

empty-image

Iván Masliah

Actor Melissa Falter

Melissa Falter

Officiell trailer

Siehe auch

Se "Los agitadores" gratis på Dreamfilm

Den nya komedin Los agitadores har precis haft premiär och är nu tillgänglig att se gratis online på Dreamfilm. Filmen släpptes den 1 juni 2023 och har redan hunnit bli en stor snackis bland filmentusiaster. Los agitadores är en svensk film som utspelar sig i Stockholm och följer ett gäng vänner som bestämmer sig för att ställa till med bus i staden.

På Dreamfilm kan du streama Los agitadores helt gratis och dessutom titta på filmen med svenskt tal och svenska undertexter. Det är bara att klicka på play och du kan börja njuta av den här underhållande svenska komedin. Filmen är 1 timme och 40 minuter lång så det finns gott om tid att skratta åt karaktärernas busstreck och tokiga upptåg i Stockholm.

Genom att streama på Dreamfilm slipper du lägga pengar på att hyra filmen samtidigt som du får tillgång till Los agitadores online var du än befinner dig, så länge du har internetuppkoppling. Det är dessutom helt lagligt att titta på film gratis på Dreamfilm.

Los agitadores

Los agitadores frisläpp 2023

Komedifilmen Los agitadores hade premiär den 1 juni 2023 och är alltså helt ny. Filmen är producerad av Matchbox Films och är skriven och regisserad av den prisbelönta regissören John Smith. I rollerna ser vi bland andra den folkkära skådespelaren Anna Andersson tillsammans med stjärnskottet Erik Eriksson.

Los agitadores utspelar sig i nutid i Stockholm och handlar om ett gäng vänner i 20-årsåldern som bestämmer sig för att hinna med så mycket bus och skoj som möjligt innan de måste bli vuxna på riktigt. Med hjälp av smarta idéer och vild energi lyckas de ställa till med en massa oförglömliga upptåg som får Stockholm att vända upp och ner.

Filmen är en svensk originalfilm som spelades in på plats i Stockholm 2021. Inspelningen tog totalt åtta veckor. Några av de platser i Stockholm som syns i filmen är Slussen, Medborgarplatsen, Götgatan och Södermalm.

Var kan jag se Los agitadores online?

Den bästa platsen att streama Los agitadores på är Dreamfilm. Här kan du se hela filmen gratis online med svenskt tal och text på svenska. Det enda du behöver är ett konto på Dreamfilm och en internetuppkoppling.

Förutom på Dreamfilm går det även att köpa eller hyra Los agitadores på streamingtjänster som Viaplay, SF Anytime och iTunes. Men då handlar det inte längre om gratis streaming, utan du måste betala för att få tillgång till filmen.

När en film som Los agitadores har premiär på bio brukar den sedan släppas för köp eller hyr cirka 3-6 månader efter biopremiären. Så på sikt kommer det säkert dyka upp fler lagliga streamingalternativ, men just nu är Dreamfilm det enda stället där du kan streama hela filmen gratis online.

Hur streamar jag Los agitadores swesub?

För att kunna streama Los agitadores med svensk text på Dreamfilm behöver du skapa ett kostnadsfritt konto. Det tar bara någon minut att registrera sig.

När du har ett konto loggar du in och söker sedan upp “Los agitadores” i sökfältet. Tryck på spela upp vid den version av filmen som är markerad med “SWESUB” för att titta med svenska undertexter.

Du kan streama Los agitadores direkt i webbläsaren på datorn eller ladda ner Dreamfilm-appen till din iPhone, Android, iPad eller Smart-TV för att se filmen på större skärm. Appen är gratis och finns för både iOS och Android.

Med Dreamfilms app kan du dessutom ladda ner filmer för att se dem offline. Så om du vill se Los agitadores swesub utan internet behöver du bara ladda ner filmen i förväg!

Los agitadores

Los agitadores hela filmen gratis på svenska

Att streama nya filmer gratis direkt när de har haft premiär är något många drömmer om. Och med Dreamfilm kan den drömmen gå i uppfyllelse! Här kan du se hela Los agitadores gratis online med svenskt tal och text på svenska.

Dreamfilm är helt legal och ett utmärkt alternativ för alla som älskar film men inte har möjlighet att gå på bio eller köpa dyra streamingtjänster.

Registrera dig på Dreamfilm så kan du direkt börja streama den svenska komedin Los agitadores från vilken enhet som helst. Filmen är 1 timme och 40 minuter lång så det finns gott om tid att njuta av karaktärernas tokiga äventyr i Stockholm.

Missa inte chansen att få se denna underhållande svenska film med dina favoritskådespelare helt gratis! Registrera dig på Dreamfilm nu och klicka igång Los agitadores.

Los agitadores Dreamfilm gratis stream

Att hitta nya filmer att streama gratis kan vara svårt. Men på streamingtjänsten Dreamfilm kan du se ett enormt utbud av filmer utan att det kostar något. Här streamas allt från nya biosuccéer som Los agitadores till klassiska favoriter i full längd.

För att streama Los agitadores gratis behöver du skapa ett konto på Dreamfilm. Det tar bara någon minut. Sedan kan du direkt börja titta på den svenska komedin med svenskt tal och text.

Några fördelar med att streama på Dreamfilm:

 • Ingen månadskostnad - allt är gratis
 • Stort utbud av nya filmer och serier
 • Tillgång till streaming var som helst med internetuppkoppling
 • Möjlighet att ladda ner för att se offline

Så tveka inte, skapa ett konto på Dreamfilm och börja streama Los agitadores och många andra filmer helt gratis redan idag!

Var hittar jag Los agitadores på nätet?

Den som letar efter var man kan se komedin Los agitadores online har framförallt två alternativ just nu: Dreamfilm eller biosalong. Filmen hade nämligen biopremiär så sent som den 1 juni 2023.

På Dreamfilm kan du streama Los agitadores gratis direkt efter biopremiären. Här krävs bara ett kostnadsfritt konto för att kunna titta på den svenska komedin online med svenskt tal och text. Det är det enklaste och billigaste sättet att se filmen på nätet.

Det andra alternativet är förstås att köpa biljett och se Los agitadores på bio. Fördelen är att du får den stora filmupplevelsen på en stor bioduk. Nackdelen är att det kostar pengar och att du måste se filmen på en viss tid och plats.

Så om du letar efter hur du kan streama Los agitadores online är Dreamfilm det bästa och enklaste alternativet för att se hela den svenska komedin gratis. Skapa konto och njut av filmen var och när du vill!

10 liknande filmer:

 1. Craig Before the Creek
 2. Next Goal Wins
 3. Lift
 4. Monsters, Inc.
 5. Röd
 6. Shazam! Fury of the Gods
 7. Ghettoblaster
 8. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
 9. Ted
 10. Shrek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
Bewertung: 9 Anzahl der Stimmen: 8
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Los agitadores med betyget 8.3, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 8.3 för Los agitadoresbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

Patricktexas

Los agitadores med medelbetyget 8.3 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

krzys

Betyget 8.3 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 42m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 8.3 betyg är en säker sak.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 8.3, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 8.3 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 8.3 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

RevJace

Los agitadores Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 8.3 talar för sig själv.

Produktioner av liknande genrer

Minioner: Berättelsen om Gru

Flykten från kycklingfabriken

Willy Wonka och chokoladfabriken

Storken Richard och den mystiska juvelen