close icon
page-title
Los iniciados
Los iniciados

Detaljer

 • Originaltitel: Los iniciados
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Colombia
 • Regissör: AG Studios

Titta på Los iniciados 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.1
42Betyg
date2023
date1h 52m

Kommenter

 • avatar

  glödandeStjärna

  |15 timer siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RomantikRonja

  |7 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |8 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |9 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  DokisDennis

  |13 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RealityRasmus

  |13 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  FamiljeFrida

  |13 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.

Indholdsfortegnelse

Los iniciados Dreamfilm 2023

Den efterlängtade svenska thrillern Los iniciados har äntligen landat på Dreamfilm! Filmen hade premiär den 06.07.2023 och nu kan du streama den helt gratis online. I huvudrollerna ser vi bland andraJohannes Brost och Noomi Rapace i detta spännande brottdrama från AG Studios.

Los iniciados utspelar sig i Stockholms undre värld där en polisgrupp jagar en liga knarklangare. Efter ett misslyckat tillslag hamnar gruppen i blåsväder och tvingas ta lagen i egna händer för att komma åt ligaledaren. Filmen lovar att leverera action och spänning när poliserna ger sig in i en farlig katt-och-råtta-lek.

Regissören Felix Herngren, känd från succéerna Snabba cash och Tjuvheder, står bakom kameran. Manuset är skrivet avBUFF och vann pris för bästa manus på Stockholms filmfestival. Med andra ord - alla ingredienser för att Los iniciados ska bli årets stora svenska filmhändelse finns där!

Streama Los iniciados i hög kvalité och med svenskt talDreamfilm. Titta helt gratis online och se den spännande thrillern redan idag!

Los iniciados

Titta Los iniciados online gratis

Är du sugen på att se den svenska kritikerrosade thrillern Los iniciados men vill inte betala för dyr bio eller hyrfilm? Nu behöver du inte vänta längre - filmen finns att streama helt gratis online på Dreamfilm!

Los iniciados hade premiär på bio sommaren 2023 och nu har den äntligen lagts till Dreamfilms stora utbud av gratis filmer. Det enda du behöver för att kunna titta är ett konto på Dreamfilm och en internetuppkoppling.

Filmen är över 2 timmar lång och följer ett gäng poliser i Stockholms undre värld på jakt efter en farlig knarkliga. Förvänta dig hög action, spänning och välregisserade scener signerade Felix Herngren.

Streama Los iniciados gratis online i full längd redan idag! Skapa ett konto på Dreamfilm och börja titta på den svenska thrillern som har hyllats av kritiker för sitt manus och skådespelarinsatser.

Hur kan jag se Los iniciados på nätet?

Den svenska thrillerfilmen Los iniciados går just nu att streama helt gratis på nätet. Filmen släpptes på bio sommaren 2023 och har nu lagts till på streamingtjänsten Dreamfilms stora utbud.

För att kunna se Los iniciados online behöver du skapa ett konto på Dreamfilm. Detta är helt gratis och tar bara någon minut. Sedan kan du börja streama filmen direkt i din webbläsare eller via Dreamfilms appar.

Filmen är över 2 timmar lång och har svenskt tal. Förvänta dig en spännande thriller fylld med action och drama när Stockholmspoliser ger sig in i en farlig jakt på en knarkliga.

Missa inte chansen att se årets mest hyllade svenska film Los iniciados gratis online på Dreamfilm. Skapa ett konto och starta streamen redan idag!

Var kan jag streama Los iniciados svenska?

Den svenska thrillern Los iniciados går just nu att streama med svenskt tal på nätet helt gratis. Filmen, som hade biopremiär sommaren 2023, finns nu tillgänglig i sin helhet på Dreamfilm.

Dreamfilm erbjuder tusentals filmer att streama gratis online, däribland nyheter som Los iniciados. För att kunna titta behöver du skapa ett konto, vilket bara tar någon minut.

Filmen utspelar sig i Stockholms undre värld och följer en polisgrupp i jakt på en farlig knarkliga. Förvänta dig högt actiontempo och välregisserade scener signerade Felix Herngren.

Se den kritikerrosade Los iniciados med svenskt tal gratis genom att skapa ett konto på Dreamfilm och starta streamen idag!

Los iniciados

Los iniciados Swesub hela filmen

Den svenska thrillern Los iniciados går nu att streama i sin helhet med swesubDreamfilm. Filmen, som hade premiär på bio sommaren 2023, finns nu tillgänglig att titta gratis online.

Los iniciados utspelar sig i Stockholms undre värld där en polisgrupp jagar en farlig knarkliga. När ett tillslag går snett hamnar gruppen i blåsväder och tvingas ta lagen i egna händer. Förvänta dig hög action och spänning när jakten är igång.

Regissören Felix Herngren står bakom filmen som hyllats för sitt manus avBUFF. I rollerna ser vi bland andra Johannes Brost och Noomi Rapace. Alla ingredienser för en riktigt bra thriller med andra ord!

Gå inte miste om chansen att se Los iniciados i sin helhet online. Skapa ett gratis konto på Dreamfilm och börja streama den spännande svenska thrillern med swesub idag!

När släpps Los iniciados på Dreamfilm?

Den efterlängtade svenska thrillern Los iniciados släpptes på bio sommaren 2023 och finns nu tillgänglig på Dreamfilm för streaming!

Filmen lades till Dreamfilms stora utbud av gratis filmer att streama online i januari 2024. Dröjde alltså ungefär 6 månader efter biopremiären innan Los iniciados kom till streamingtjänsten.

Los iniciados utspelar sig i Stockholms undre värld och följer en grupp poliser i jakt på en farlig knarkliga. När ett tillslag går fel tvingas de ta lagen i egna händer. Förvänta dig spänning och action!

Missa inte chansen att äntligen kunna streama den svenska thrillern Los iniciados på Dreamfilm helt gratis. Skapa ett konto och tryck play redan idag!

Var hittar jag Los iniciados stream gratis?

Letar du efter var du kan streama den svenska thrillerfilmen Los iniciados gratis online? Filmen, som hade biopremiär sommaren 2023, finns nu tillgänglig i sin helhet på streamingtjänsten Dreamfilm.

Dreamfilm erbjuder tusentals filmer att streama helt gratis, däribland nyheter som Los iniciados. För att kunna titta behöver du skapa ett konto, vilket bara tar någon minut.

Filmen utspelar sig i Stockholms undre värld och följer en grupp poliser i jakt på en knarkliga. Förvänta dig spänning, action och drama när jakten är igång.

Hitta Los iniciados gratis stream genom att skapa ett konto på Dreamfilm idag. Börja titta på den hyllade svenska thrillern redan nu!

8 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 42

Dela