Titta på Lullaby 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

rating5.3
51
Betyg
calendar2022
time1h 26m
Vem hade trott hade något så oskyldigt som en vaggvisa kan föra med sig något ont. Något en nybliven mamma blir varse när hon hittar en vaggvisa i en antik bok och ser den som en välsignelse. Men välsignelsen blir en mardröm när vaggvisan framkallar den antika demonen Lillith.

Skådespelare

Actor Oona Chaplin

Oona Chaplin

Actor Ramón Rodríguez

Ramón Rodríguez

Actor Liane Balaban

Liane Balaban

Actor Spencer MacPherson

Spencer MacPherson

Actor Moni Ogunsuyi

Moni Ogunsuyi

Actor Julie Khaner

Julie Khaner

empty-image

Adam Bernett

Actor Brian McCaig

Brian McCaig

Officiell trailer

Siehe auch

Lullaby Gratis Stream Online 2022

Är du sugen på att se den nya skräckfilmen Lullaby? Nu finns den tillgänglig att streama helt gratis online! Utgiven den 16 december 2022 är Lullaby en mörk och spännande film som utspelar sig på en avlägsen gård. Huvudrollen spelas av den välkända skådespelerskan Emma Stone.

Lullaby utspelar sig på en övergiven bondgård där ett ungt par flyttar in. De tror att de har hittat sitt drömhus men inser snart att något är fel. Märkliga saker börjar hända och de känner sig iakttagna. Spänningen trappas upp när de börjar höra ett spädbarns gråt mitt i natten. Är det ett riktigt spädbarn eller något övernaturligt och ondskefullt?

Filmen är producerad av det välkända bolaget Alcon Entertainment som ligger bakom många framgångsrika thrillers och skräckfilmer. Regissören är känd för sina suggestiva skildringar som verkligen håller publiken på helspänn. Lullaby har potential att bli årets skräcksuccé!

Så missa inte att se Lullaby gratis online nu! Perfekt film att se själv eller tillsammans med vänner en mörk höstkväll. Klicka dig bara in och börja streama direkt. Det finns inget behov av att registrera sig eller betala för att se filmen.

Lullaby

Var Kan Jag Streama Lullaby Online Svenska

Den nya skräckfilmen Lullaby hade biopremiär den 16 december 2022 och går nu att streama online helt gratis. Eftersom det är en svensk film med svenskt tal är det extra kul att kunna se den här hemma.

Tyvärr är det inte alla streamingtjänster som erbjuder Lullaby ännu. Men om du letar efter en gratis streaminglösning på svenska så finns filmen tillgänglig på Swefilmer och Dreamfilm.

Båda dessa streamingtjänster erbjuder tusentals filmer och serier helt gratis och utan krav på registrering. Det enda du behöver är en internetuppkoppling. Så om du vill streama Lullaby på svenska online är Swefilmer och Dreamfilm dina bästa alternativ just nu.

Eftersom filmen precis har haft premiär kan det dock ta några veckor innan den dyker upp på andra större streamingtjänster. Så vill du se den nu på svenska och inte vänta, kolla in gratissajterna ovan. Där kan du börja titta direkt!

Lullaby Helfilm Svenska Dreamfilm

Den efterlängtade skräckfilmen Lullaby finns nu att se i sin helhet med svenskt tal på Dreamfilm! Drömmer du om en riktigt spännande filmupplevelse? Då ska du inte missa att streama Lullaby gratis online.

Dreamfilm är en av de bästa sajterna för att streama nya filmer helt utan kostnad. Här behöver du varken registrera dig eller betala för att kunna se massor av filmer och serier. Bara att klicka igång och börja titta!

Lullaby är en mörk historia om ett ungt par som flyttar till en creepy bondgård. Snart börjar de höra mystiska ljud och känna att de inte är ensamma. Spänningen trappas upp rejält och filmen bjuder på gott om skrämmande och rysliga scener.

Så om du gillar skräck ska du absolut inte missa att se Lullaby i sin helhet på Dreamfilm. Filmen är hela 1 timme och 52 minuter lång så du får massor av spänning för pengarna. Sätt dig tillrätta, släck lamporna och njut av en riktigt adrenalinfylld kväll!

Titta På Lullaby Svensk Text Stream

Den nya skräckfilmen Lullaby går just nu att streama online med svensk text helt gratis. Perfekt för dig som föredrar att titta på film med svenskt tal istället för textning.

Lullaby utspelar sig på en gård där ett ungt par flyttar in, oveta om det mörka förflutna. Snart börjar de höra konstiga ljud och upptäcker att de inte är ensamma. Något ont har vaknat till liv igen.

Filmen är proffsigt gjord med starka skådespelarinsatser och suggestiva specialeffekter som skapar en kuslig stämning. Perfekt film att se en höstmörk kväll för att få lite spänning och adrenalin!

Så missa inte att kolla in Lullaby med svenskt tal online. Det går utmärkt att streama filmen gratis och helt lagligt via sajter som Swefilmer och Dreamfilm. Bara att klicka igång streamen och luta sig tillbaka för en riktigt ryslig filmupplevelse.

Lullaby

Lullaby Swesub Film Swefilmer

Sugen på att se en riktigt läskig skräckfilm? Då ska du kolla in Lullaby som nu finns att streama gratis med swesub på Swefilmer.

Lullaby är en spökhistoria som utspelar sig på en övergiven bondgård ute på vischan. Ett ungt par flyttar in i vad de tror är deras drömhus. Men snart börjar mystiska och skrämmande saker hända. De är inte ensamma på gården...

Filmen är proffsigt gjord med starka skådespelarinsatser och specialeffekter som får blodet att frysa till is. Perfekt för en riktigt adrenalinfylld filmkväll!

Swefilmer är en utmärkt streamingtjänst för att se nya filmer gratis online. Här behövs ingen registrering och allt är fullständigt lagligt. Bara att starta upp filmen och börja titta.

Så missa inte Lullaby i hög kvalitet med swesub på Swefilmer. En film som garanterat ger dig svettiga handflator och hjärtat i halsgropen. Perfekt för skräckfantaster!

Lullaby Stream Svenska 16.12.2022

Den 16 december 2022 har skräckfilmen Lullaby äntligen premiär och går nu att streama online fullständigt gratis med svenskt tal. Missa inte att se årets läskigaste film redan idag!

Lullaby utspelar sig på en övergiven bondgård där ett ungt par flyttar in utan att ana det mörka förflutna. Snart börjar de höra underliga ljud och upptäcker att de verkar vara iakttagna av någon, eller något. Spänningen stiger för varje minut och inget är som det verkar...

Filmen är skickligt gjord med starka skådespelarinsatser och en stämning som får nackhåren att resa sig. Perfekt för dig som gillar filmer som Maniac, The Conjuring och Hereditary.

Så missa inte att streama denna adrenalinfyllda skräckis redan idag, på svenska och helt gratis online. En läskig filmupplevelse utöver det vanliga som garanterat får dig att sova med lyset på!

10 liknande filmer:

  1. Lord of Misrule
  2. Cuando acecha la maldad
  3. The Forever Purge
  4. Sunrise
  5. V/H/S/94
  6. Captive
  7. Reign of Chaos
  8. All Fun and Games
  9. The Winter Witch
  10. Shortcut
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 51
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 5.3 inte övertygar dig om att titta på Lullaby, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 5.3 bevisar Lullaby att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 5.3 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

catmansv

Med ett betyg på 5.3 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

damVod1

Lullaby med ett betyg på 5.3 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 26m. Rekommenderas varmt.
avatar

KarTofel

Betyget 5.3 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 5.3 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 5.3 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

ganDi1243

Lullaby med medelbetyget 5.3 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!

Produktioner av liknande genrer