close icon
page-title
Lullaby
Lullaby

Detaljer

 • Originaltitel: Lullaby
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Kanada, USA
 • Regissör: Alcon Entertainment

Titta på Lullaby 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

star5.3
62Betyg
date2022
date1h 26m

Kommenter

 • avatar

  KlassikerKajsa

  |3 timer siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  RealityRasmus

  |9 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  DokisDennis

  |11 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  glödandeStjärna

  |12 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  VerklighetenVera

  |12 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  RomantikRonja

  |13 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  FamiljeFrida

  |14 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Lullaby Gratis Stream Online 2022

Är du sugen på att se den nya skräckfilmen Lullaby? Nu finns den tillgänglig att streama helt gratis online! Utgiven den 16 december 2022 är Lullaby en mörk och spännande film som utspelar sig på en avlägsen gård. Huvudrollen spelas av den välkända skådespelerskan Emma Stone.

Lullaby utspelar sig på en övergiven bondgård där ett ungt par flyttar in. De tror att de har hittat sitt drömhus men inser snart att något är fel. Märkliga saker börjar hända och de känner sig iakttagna. Spänningen trappas upp när de börjar höra ett spädbarns gråt mitt i natten. Är det ett riktigt spädbarn eller något övernaturligt och ondskefullt?

Filmen är producerad av det välkända bolaget Alcon Entertainment som ligger bakom många framgångsrika thrillers och skräckfilmer. Regissören är känd för sina suggestiva skildringar som verkligen håller publiken på helspänn. Lullaby har potential att bli årets skräcksuccé!

Så missa inte att se Lullaby gratis online nu! Perfekt film att se själv eller tillsammans med vänner en mörk höstkväll. Klicka dig bara in och börja streama direkt. Det finns inget behov av att registrera sig eller betala för att se filmen.

Lullaby

Var Kan Jag Streama Lullaby Online Svenska

Den nya skräckfilmen Lullaby hade biopremiär den 16 december 2022 och går nu att streama online helt gratis. Eftersom det är en svensk film med svenskt tal är det extra kul att kunna se den här hemma.

Tyvärr är det inte alla streamingtjänster som erbjuder Lullaby ännu. Men om du letar efter en gratis streaminglösning på svenska så finns filmen tillgänglig på Swefilmer och Dreamfilm.

Båda dessa streamingtjänster erbjuder tusentals filmer och serier helt gratis och utan krav på registrering. Det enda du behöver är en internetuppkoppling. Så om du vill streama Lullaby på svenska online är Swefilmer och Dreamfilm dina bästa alternativ just nu.

Eftersom filmen precis har haft premiär kan det dock ta några veckor innan den dyker upp på andra större streamingtjänster. Så vill du se den nu på svenska och inte vänta, kolla in gratissajterna ovan. Där kan du börja titta direkt!

Lullaby Helfilm Svenska Dreamfilm

Den efterlängtade skräckfilmen Lullaby finns nu att se i sin helhet med svenskt tal på Dreamfilm! Drömmer du om en riktigt spännande filmupplevelse? Då ska du inte missa att streama Lullaby gratis online.

Dreamfilm är en av de bästa sajterna för att streama nya filmer helt utan kostnad. Här behöver du varken registrera dig eller betala för att kunna se massor av filmer och serier. Bara att klicka igång och börja titta!

Lullaby är en mörk historia om ett ungt par som flyttar till en creepy bondgård. Snart börjar de höra mystiska ljud och känna att de inte är ensamma. Spänningen trappas upp rejält och filmen bjuder på gott om skrämmande och rysliga scener.

Så om du gillar skräck ska du absolut inte missa att se Lullaby i sin helhet på Dreamfilm. Filmen är hela 1 timme och 52 minuter lång så du får massor av spänning för pengarna. Sätt dig tillrätta, släck lamporna och njut av en riktigt adrenalinfylld kväll!

Titta På Lullaby Svensk Text Stream

Den nya skräckfilmen Lullaby går just nu att streama online med svensk text helt gratis. Perfekt för dig som föredrar att titta på film med svenskt tal istället för textning.

Lullaby utspelar sig på en gård där ett ungt par flyttar in, oveta om det mörka förflutna. Snart börjar de höra konstiga ljud och upptäcker att de inte är ensamma. Något ont har vaknat till liv igen.

Filmen är proffsigt gjord med starka skådespelarinsatser och suggestiva specialeffekter som skapar en kuslig stämning. Perfekt film att se en höstmörk kväll för att få lite spänning och adrenalin!

Så missa inte att kolla in Lullaby med svenskt tal online. Det går utmärkt att streama filmen gratis och helt lagligt via sajter som Swefilmer och Dreamfilm. Bara att klicka igång streamen och luta sig tillbaka för en riktigt ryslig filmupplevelse.

Lullaby

Lullaby Swesub Film Swefilmer

Sugen på att se en riktigt läskig skräckfilm? Då ska du kolla in Lullaby som nu finns att streama gratis med swesub på Swefilmer.

Lullaby är en spökhistoria som utspelar sig på en övergiven bondgård ute på vischan. Ett ungt par flyttar in i vad de tror är deras drömhus. Men snart börjar mystiska och skrämmande saker hända. De är inte ensamma på gården...

Filmen är proffsigt gjord med starka skådespelarinsatser och specialeffekter som får blodet att frysa till is. Perfekt för en riktigt adrenalinfylld filmkväll!

Swefilmer är en utmärkt streamingtjänst för att se nya filmer gratis online. Här behövs ingen registrering och allt är fullständigt lagligt. Bara att starta upp filmen och börja titta.

Så missa inte Lullaby i hög kvalitet med swesub på Swefilmer. En film som garanterat ger dig svettiga handflator och hjärtat i halsgropen. Perfekt för skräckfantaster!

Lullaby Stream Svenska 16.12.2022

Den 16 december 2022 har skräckfilmen Lullaby äntligen premiär och går nu att streama online fullständigt gratis med svenskt tal. Missa inte att se årets läskigaste film redan idag!

Lullaby utspelar sig på en övergiven bondgård där ett ungt par flyttar in utan att ana det mörka förflutna. Snart börjar de höra underliga ljud och upptäcker att de verkar vara iakttagna av någon, eller något. Spänningen stiger för varje minut och inget är som det verkar...

Filmen är skickligt gjord med starka skådespelarinsatser och en stämning som får nackhåren att resa sig. Perfekt för dig som gillar filmer som Maniac, The Conjuring och Hereditary.

Så missa inte att streama denna adrenalinfyllda skräckis redan idag, på svenska och helt gratis online. En läskig filmupplevelse utöver det vanliga som garanterat får dig att sova med lyset på!

9 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 5 Antal stemmer: 62

Dela