close icon
page-title
Maleficent 2: Ondskans härskarinna
Maleficent 2: Ondskans härskarinna

Detaljer

 • Originaltitel: Maleficent: Mistress of Evil
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Walt Disney Pictures

Titta på Maleficent 2: Ondskans härskarinna 2019 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.3
5905Betyg
date2019
date1h 59m

Kommenter

 • avatar

  RealityRasmus

  |4 timer siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  RomantikRonja

  |3 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |3 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  FamiljeFrida

  |4 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |8 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  VerklighetenVera

  |9 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  DokisDennis

  |12 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Maleficent 2: Ondskans härskarinna i Sverige 2019

Visste du att den fantastiska filmen "Maleficent 2: Ondskans härskarinna" redan har haft premiär i Sverige? Denna långt efterlängtade uppföljare till succéfilmen "Maleficent" från 2014 har redan förtrollat bio-besökare runt om i världen och nu har den äntligen nått de svenska skärmarna. Om du ännu inte har sett denna mörka och visuellt otroliga saga, så är tiden kommen att korrigera det.

I denna andra del fortsätter vi att följa den komplicerade relationen mellan den mäktiga häxan Maleficent och den blivande drottningen Aurora. Tillsammans tvingas de kämpa mot nya motståndare för att skydda de magiska hedarna och de varelser som lever där. Förberedelserna inför Auroras stundande bröllop har satt igång en kedjereaktion av händelser som hotar att sätta allt i gungning.

Maleficent 2: Ondskans härskarinna är en storslagen och visuellt häpnadsväckande fantasy-äventyrare som fångar publiken från första stund. Regissören Joachim Rønning har gjort en fantastisk insats med att skapa en ännu mörkare och mer komplex värld än i den första filmen. Berättelsen är fylld av både dramatik, fantasi och action - en perfekt blandning för alla äventyrs- och fantasysugna tittare.

Om du vill uppleva denna fantastiska saga på egen hand, så finns den att strömma online hos swe-filmer.se. Här kan du se Maleficent 2: Ondskans härskarinna i din egen bekväma hemmamiljö, helt gratis och utan bindningstid. Vänta inte längre - börja streama nu och låt dig förtrollas av denna mörka och vackra berättelse!

Maleficent 2: Ondskans härskarinna

Maleficent 2: Ondskans härskarinna - Streama online

Det är inte svårt att förstå varför Maleficent 2: Ondskans härskarinna har blivit en så stor succé världen över. Filmen erbjuder allt man kan önska sig av en storslagen fantasy-äventyrare - fantasieggande visuella effekter, episka strider mellan gott och ont, en tragisk och komplex huvudkaraktär, samt en spännande fortsättning på en historia som många redan kommit att älska.

Om du ännu inte har sett uppföljaren, så är det inte för sent! Du kan nu strömma Maleficent 2: Ondskans härskarinna helt gratis på swe-filmer.se. Här får du tillgång till filmen i bästa kvalitet, utan några som helst bindningar eller avgifter. Swe-filmer.se ger dig möjligheten att upptäcka denna mörka och vackra saga i din egen hemmamiljö.

Vad väntar du på? Gå in på swe-filmer.se redan idag och börja streama Maleficent 2: Ondskans härskarinna. Låt dig förtrollas av den magiska fotografi n, den dramatiska berättelsen och de fantastiska karaktärerna. Denna film är en äkta pärla för alla fantasy-entusiaster!

Förutom att kunna strömma filmen i bästa kvalitet, så ger swe-filmer.se dig även möjligheten att upptäcka ett stort utbud av andra fantastiska filmer och serier. Oavsett om du är sugen på action, drama, komedi eller något annat, så hittar du garanterat något som faller dig i smaken. Strömma dina favoriter när och var du vill - helt gratis!

Var kan jag se Maleficent 2: Ondskans härskarinna gratis?

Som tur är behöver du inte leta länge efter var du kan se Maleficent 2: Ondskans härskarinna. Den populära fantasy-filmen finns nämligen tillgänglig att strömma gratis på swe-filmer.se. Här kan du njuta av denna mörka och visuellt häpnadsväckande berättelse utan att behöva betala en krona.

Swe-filmer.se är en av de främsta sajterna för gratis streaming av filmer och serier i Sverige. Deras utbud uppdateras kontinuerligt och de erbjuder ett brett sortiment av allt från nyligen släppta blockbusters till klassiska favoriter. Allt du behöver göra är att besöka deras hemsida, leta upp Maleficent 2: Ondskans härskarinna och klicka på "spela upp".

Streama Maleficent 2: Ondskans härskarinna i bästa kvalitet, direkt i din dator, surfplatta eller smarttelefon. Tack vare swe-filmer.se slipper du dyra biobesök eller dyra abonnemang - du får se filmen helt gratis! Njut av den fantastiska fotografi n, den mörka stämningen och den spännande berättelsen, allt från ditt eget hem.

Vad väntar du på? Besök swe-filmer.se redan idag och börja strömma Maleficent 2: Ondskans härskarinna gratis. Låt dig förtrollas av denna mäktiga fortsättning på den älskade fantasy-sagan. En upplevelse värd varje sekund!

När kommer Maleficent 2: Ondskans härskarinna?

För dig som inte vill vänta behöver du inte oroa dig - Maleficent 2: Ondskans härskarinna har redan haft premiär! Filmen hade sin första visning i oktober 2019 och har sedan dess nått bio-lärren runt om i världen, inklusive Sverige.

Om du ännu inte har sett uppföljaren på bio, så finns det goda nyheter. Du kan nu strömma Maleficent 2: Ondskans härskarinna direkt i din hemmamiljö, tack vare swe-filmer.se. Sajten erbjuder filmen i bästa kvalitet, helt gratis och utan några förpliktelser.

Så vad väntar du på? Besök swe-filmer.se redan idag och upptäck den fantastiska fortsättningen på den älskade fantasy-sagan om Maleficent. Upplev den storslagna fotografi n, de mäktiga actionscenerna och den tragiska, men ändå gripande, huvudkaraktären. Maleficent 2: Ondskans härskarinna är en upplevelse du inte vill missa!

Oavsett om du redan sett den första filmen eller inte, så kommer denna nya del att fängsla dig från första till sista sekund. Ge dig själv en riktig fantasy-treat och streama Maleficent 2: Ondskans härskarinna gratis på swe-filmer.se ännu idag!

Maleficent 2: Ondskans härskarinna

Berättelsen i Maleficent 2: Ondskans härskarinna

Maleficent 2: Ondskans härskarinna tar vid där den första filmen slutade. Vi återförenas med den mäktiga häxan Maleficent och den unga prinsessan Aurora, som nu står inför att gifta sig. Men segern från den första filmen visar sig vara skör, då nya hot och motståndare hotar att förstöra både Auroras bröllop och den fred som rådde i de magiska hedarna.

Tillsammans tvingas Maleficent och Aurora kämpa för att skydda de magiska varelserna och den unika miljö de lever i. De måste övervinna sina egna inre konflikter och svåra relationer för att stå emot de krafter som hotar att förstöra allt. Berättelsen är fylld av dramatik, action och fantasieggande scener som för tittaren djupare in i denna mörka, men vackra, fantasy-värld.

Filmen utforskar djupare de komplexa känslor som finns mellan Maleficent och Aurora, samtidigt som den introducerar nya, spännande karaktärer. Tillsammans skapar de en mångbottnad och engagerande historia som garanterat kommer att fängsla alla fantasy-fans. Maleficent 2: Ondskans härskarinna är en visuell upplevelse utöver det vanliga, med storslagen scenografi och fantastiska specialeffekter.

Oavsett om du är ny i den magiska världen, eller redan är ett stort fan, så finns det goda skäl att streama Maleficent 2: Ondskans härskarinna på swe-filmer.se. Upplev denna mörka och gripande fortsättning på den älskade fantasy-sagan, helt gratis och i bekvämligheten av ditt eget hem.

Rollistan Maleficent 2: Ondskans härskarinna

Maleficent 2: Ondskans härskarinna har en imponerande skådespelarensemble, med flera kända och uppskattade namn. I huvudrollerna återfinns de fantastiska Angelina Jolie och Elle Fanning, som för andra gången kliver in i rollerna som de mäktiga Maleficent och den unga prinsessan Aurora.

Utöver dessa två bärande roller, presenterar filmen även nya karaktärer som spelas av erfarna skådespelare som Michelle Pfeiffer, Chiwetel Ejiofor och Sam Riley. Tillsammans skapar de en komplex och gripande berättelse, fylld av drama, konflikt och fantasy.

Oavsett om du är nyfiken på de återkommande rollerna, eller vill lära känna de nya spännande karaktärerna, så finns Maleficent 2: Ondskans härskarinna nu tillgänglig att strömma gratis på swe-filmer.se. Ge dig själv en riktig fantasy-behandling och upptäck denna mörka och vackra fortsättning på en älskad saga.

Vad väntar du på? Besök swe-filmer.se redan idag och börja streama Maleficent 2: Ondskans härskarinna - en oförglömlig upplevelse för alla fantasy-fans!

Upptäck "Maleficent 2: Ondskans härskarinna" på swe-filmer.se

Är du sugen på att uppleva den mörka och visuellt häpnadsväckande fortsättningen på fantasy-sagan om Maleficent? Då har du tur! Filmen "Maleficent 2: Ondskans härskarinna" finns nu tillgänglig att strömma gratis på den populära sajten swe-filmer.se. Här kan du njuta av denna spännande berättelse, fylld av drama, action och magiska varelser, direkt i bekvämligheten av ditt eget hem. Oavsett om du redan är ett fan eller är ny i den förtrollande världen, så är detta ett måste för alla fantasy-entusiaster i Sverige. Besök swe-filmer.se redan idag och låt dig förtrollas av "Maleficent 2: Ondskans härskarinna" - en upplevelse du sent kommer att glömma!

7 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 5905

Dela