close icon
page-title
Mammas pojkar
Mammas pojkar

Detaljer

 • Originaltitel: Mammas pojkar
 • Originalspråk: Svenska
 • Produktionsland: Sverige
 • Regissör: BOB Film Sweden

Mammas pojkar Stream Sverige • Gratis Online

star4.8
21Betyg
date2012
loader

Recension

 • avatar

  RomantikRonja

  |9 timer siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |3 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  VerklighetenVera

  |3 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  matixd

  |3 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  DokisDennis

  |8 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  MuriVOD12

  |9 dage siden
  För mig en riktig must-see om man inte är en bebis
 • avatar

  RealityRasmus

  |11 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  blåbärSky

  |11 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |14 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  FamiljeFrida

  |14 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.

Indholdsfortegnelse

Mammas pojkar Sverige Streama online

Om du är en filmälskare som söker efter en riktigt rolig och underhållande komedi att streama online, har du kommit helt rätt. "Mammas pojkar" från 2012 är en svensk gulddrama som garanterat kommer att få dig att skratta högt och njuta av en härlig filmupplevelse. På swefilmer.se kan du enkelt streama den här fantastiska filmen och uppleva den svenska skådespelarensemblen på bästa sätt.

Den här filmen, som producerades av BOB Film Sweden, har blivit en riktig kultklassiker inom svensk komedi. Med en fängslade handling och briljant humor kommer "Mammas pojkar" att underhålla dig från början till slut. Streama den här filmen online på swefilmer.se och njut av en oförglömlig filmkväll med vänner eller familj.

Swefilmer.se är en populär streamingtjänst som erbjuder ett brett utbud av svenska filmer, däribland den älskade komedin "Mammas pojkar". Med sin lättnavigerade plattform och högkvalitativa streaming kan du njuta av den här kultfilmen i bästa möjliga bildkvalitet, oavsett var du befinner dig.

Så om du letar efter en riktigt rolig och underhållande svensk komedi att streama online, är "Mammas pojkar" ett utmärkt val. Streama den här skrattsuccén på swefilmer.se och låt dig underhållas av den fenomenala ensemblen och den briljanta humorn.

Mammas pojkar 2012 - Titta på Film gratis

Vill du titta på en riktigt rolig och underhållande film utan att behöva betala en krona? Då har du kommit helt rätt! "Mammas pojkar" från 2012 är en svensk komedifilm som du kan titta på helt gratis på swefilmer.se. Den här kultklassikern är garanti för skratt och en oförglömlig filmupplevelse, utan att du behöver öppna plånboken.

På swefilmer.se kan du enkelt streama "Mammas pojkar" gratis och njuta av den fenomenala ensemblen och den briljanta humorn. Oavsett om du är en inbiten filmälskare eller bara söker efter en lättsam och underhållande stund, kommer den här komedin att leverera på alla fronter.

Med sin fängslande handling och skickliga skådespelarprestationer, är "Mammas pojkar" en film som verkligen sticker ut. Och bäst av allt, du slipper lägga en enda krona för att uppleva den här svenska skrattsuccén. Streama den gratis på swefilmer.se och njut av en oförglömlig filmkväll utan extra kostnader.

Så om du letar efter en riktigt rolig och underhållande film att titta på gratis, är "Mammas pojkar" ett utmärkt val. Streama den här kultklassikern på swefilmer.se och låt dig underhållas av den fenomenala ensemblen och den briljanta humorn, utan att behöva betala en enda krona.

Var kan jag se Mammas pojkar?

Är du en filmälskare som letar efter någonstans att se den underbart roliga svenska komedin "Mammas pojkar" från 2012? Då har du kommit helt rätt! På swefilmer.se kan du enkelt streama den här kultklassikern och njuta av den fenomenala ensemblen och den briljanta humorn, allt på en och samma plats.

Oavsett om du vill se "Mammas pojkar" för första gången eller återuppleva den här skrattsuccén, erbjuder swefilmer.se en smidig och behändig streamingtjänst. Med bara några få klick kan du sätta igång och låta dig underhållas av den här älskade svenska komedin.

 • På swefilmer.se hittar du "Mammas pojkar" lätt bland det breda utbudet av svenska filmer.
 • Streama den här kultkomedin direkt på din dator, surfplatta eller mobil, när och var du vill.
 • Njut av en högkvalitativ streamingupplevelse i bästa bildkvalitet.
 • Ingen onödig registrering eller abonnemang krävs för att se "Mammas pojkar".

Så om du undrar var du kan se "Mammas pojkar", är svaret enkelt: swefilmer.se. Med sin lättanvända plattform och smidiga streamingtjänst, kan du enkelt njuta av den här underbara svenska komedin när och var du vill, utan krångel.

Rollistan Mammas pojkar 2012 - Skådespelare & Karaktärer

En av de största anledningarna till att "Mammas pojkar" från 2012 har blivit en sådan älskad kultklassiker inom svensk komedi, är den fenomenala skådespelarensemblen. Den här filmen bjuder på en rad skickliga skådespelare som verkligen lyckas fånga den underbara humorn och charmen i sina respektive karaktärer.

I rollistan för "Mammas pojkar" hittar vi några av Sveriges allra största och mest folkkära komediskådespelare. Här är en överblick över några av huvudrollsinnehavarna och deras karaktärer:

 • Robert Gustafsson som Tomas
 • Suzanne Reuter som Anneli
 • Johan Rhborg som Sten
 • Sissela Benn som Jessica
 • David Hellenius som David

Med sina skickliga insatser och briljanta tajming, lyckas den här ensemblen verkligen fånga essensen av den svenska komedin och ge liv åt de underhållande karaktärerna. Oavsett om du streamar "Mammas pojkar" för första gången eller återupplever den, kommer du garanterat att bli helt fångad av de fenomenala skådespelarprestationerna.

Så när du streamar "Mammas pojkar" på swefilmer.se, håll utkik efter de här ikoniska svenska skådespelarna och låt dig underhållas av deras komiska talanger. Det är en rollista som verkligen bidrar till att göra den här filmen till en sann svensk komedikultur.

Mammas pojkar 2012 - Handling & Storyline

Vad händer när tre bröder med vitt skilda personligheter tvingas återförenas efter sin mammas död? Jo, då får du en helt galen och osannolik situation som är grunden för den underhållande svenska komedin "Mammas pojkar" från 2012.

I den här filmen får vi följa bröderna Tomas, Sten och David, som alla har gått vitt skilda vägar i livet. När deras mamma oväntat går bort, sammanförs de tre bröderna för att ta hand om den kvarlåtenskap hon lämnat efter sig - ett ölkafé i centrala Stockholm.

Vad som följer är en härlig blandning av komik, kaos och bröderlig kärlek. Trots att de tre bröderna knappt kan enas om någonting, tvingas de samarbeta för att hålla ölkaféet vid liv. Längs vägen uppstår en rad hysteriska och absurda situationer, där bristande kommunikation och gamla familjekonflikter ständigt blir en källa till skratt.

Men under all den Innehåll humor och galna situationer, finns också en varm och hjärtnära kärlekshistoria mellan bröderna. Trots sina olikheter och konflikter, binds de samman av en orubblig familjekärlek och ett minne av sin mamma som de alla saknar djupt.

Med sin unika blandning av galen humor, vardagsdrama och hjärtevärmande stunder, lyckas "Mammas pojkar" verkligen fånga essensen av den svenska komedin. Det är en film som får dig att skratta högt en stund, för att i nästa sekund röras av den djupa familjekärleken och de genuina känslorna.

Så om du letar efter en underhållande och hjärtevärmande filmupplevelse med massor av skratt, är "Mammas pojkar" ett utmärkt val. Streama den här kultklassikern på swefilmer.se och följ med på bröderna Tomas, Sten och Davids galna resa när de försöker hantera sin mammas kvarlåtenskap - och varandra.

Mammas pojkar Gratis streama - Film på swefilmer

Har du hört talas om den underhållande svenska komedin "Mammas pojkar" från 2012, men inte haft möjlighet att se den än? Oroa dig inte, för på swefilmer.se kan du streama den här kultfilmen helt gratis, när du vill och var du vill!

Swefilmer.se är en populär streamingtjänst som erbjuder ett brett utbud av svenska filmer, inklusive den älskade komedin "Mammas pojkar". Och bäst av allt, du kan streama den här filmen gratis utan att behöva betala en enda krona.

Genom att streama "Mammas pojkar" gratis på swefilmer.se, kan du njuta av den fenomenala ensemblen och den briljanta humorn i bästa möjliga bild- och ljudkvalitet. Oavsett om du tittar på din dator, surfplatta eller mobil, kommer du att få en smidig och högkvalitativ streamingupplevelse.

Så om du letar efter en riktigt rolig och underhållande film att streama gratis, är "Mammas pojkar" ett utmärkt val. Streama den här skrattsuccén på swefilmer.se och låt dig underhållas av den galna situationen som uppstår när tre bröder tvingas samarbeta för att driva ett ölkafé efter sin mammas bortgång.

Med sin unika blandning av galen humor, hjärtevärmande stunder och en härlig ensemble, är "Mammas pojkar" en film som garanterat kommer att underhålla dig från början till slut. Och bäst av allt, du kan streama den helt gratis på swefilmer.se utan extra kostnader!

Sammanfattning: Upplev den svenska skrattsuccén "Mammas pojkar" på swefilmer.se

Hej kära filmvän! Är du ute efter en riktigt rolig och underhållande filmupplevelse? Då har jag den perfekta filmen för dig - den svenska kultklassikern "Mammas pojkar" från 2012. På swefilmer.se kan du enkelt streama den här skrattsuccén online eller titta på filmen gratis. Oavsett var du befinner dig eller hur du föredrar att se den, erbjuder swefilmer.se en smidig och högkvalitativ streamingtjänst för "Mammas pojkar". Med sin fenomenala rollista, inklusive komeditjärnor som Robert Gustafsson och Johan Rhborg, kommer den här filmen garanterat att få dig att skratta högt. Följ med på den galna resan när tre bröder tvingas samarbeta för att driva ett ölkafé, och upplev själv den briljanta blandningen av humor, kaos och bröderlig kärlek.

Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 5 Antal stemmer: 21

Dela