close icon
page-title
Mari(dos)
Mari(dos)

Detaljer

 • Originaltitel: Mari(dos)
 • Originalspråk: Spanska
 • Produktionsland: Spanien
 • Regissör: Telecinco Cinema

Titta på Mari(dos) 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

star4.7
34Betyg
date2023
date1h 42m

Kommenter

 • avatar

  FamiljeFrida

  |9 timer siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |4 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  VerklighetenVera

  |11 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  DokisDennis

  |12 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RomantikRonja

  |12 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |13 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RealityRasmus

  |14 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...

Indholdsfortegnelse

Se "Mari(dos)" online gratis

Är du redo att streama den senaste komedifilmen "Mari(dos)" som hade biopremiär den 10 mars 2023? Filmen är regisserad av Marc Vigil och har Álvaro Cervantes, Anna Castillo och Miquel Fernández i huvudrollerna.

I "Mari(dos)" får vi följa ett gift par, Mari och Adrian, som bestämmer sig för att resa till en avlägsen ö för att rädda sitt äktenskap. Men resan tar en oväntad vändning när de hamnar mitt i en bizarr mordgåta. Med hjälp av en excentrisk detektiv måste de lösa mysteriet för att kunna lämna ön.

Kritikerna har hyllat "Mari(dos)" för sin roliga intrig och starka rolfprestationer. Och med Álvaro Cervantes ("La Casa de Papel") i en av huvudrollerna utlovas garanterat skratt. Så varför inte unna dig själv lite underhållning i kväll och streama "Mari(dos)" gratis?

Titta på stream av "Mari(dos)" 2023 full film

Den 10 mars 2023 hade komedin "Mari(dos)" biopremiär i Spanien. Filmen, med manus och regi av Marc Vigil, har nu etablerat sig som en av årets roligaste spanska filmer.

I centrum av handlingen står Mari och Adrian, ett par vars äktenskap har hamnat i kris. För att rädda relationen bestämmer de sig för att resa till en avlägsen ö. Men resan tar en mörk vändning när de dras in i en bizarr mordgåta.

Tillsammans med en sjaskig privatdetektiv måste Mari och Adrian lösa mysteriet för att kunna lämna ön. Och det visar sig att ingenting är vad det verkar vara.

Kritikerna är överens - med överraskande vändningar och rolig dialog är "Mari(dos)" en av årets bästa komedier.

Så vill du se Álvaro Cervantes ("La Casa de Papel"), Anna Castillo ("El inocente") och Miquel Fernández ("30 monedas") i en underhållande kriminalhistoria? Missa då inte att titta på en gratis stream av "Mari(dos)".

"Mari(dos)" swesub streama gratis

Den spanska komedin "Mari(dos)" har fått ett enormt gensvar sedan den släpptes på bio i mars. Och nu finns äntligen möjligheten att streama filmen med svensk text.

"Mari(dos)" utspelar sig på en mystisk ö där ett gift par dras in i en makaber mordhistoria. Regissören Marc Vigil ("30 monedas") har skapat en rolig och oförutsägbar intrig som får fart på skrattmusklerna.

I huvudrollerna ser vi Álvaro Cervantes som Adrian och Anna Castillo som Mari. Med sig har de den excentriske privatdetektiven millán, spelad av Miquel Fernández. Tillsammans försöker de lösa gåtan för att ta sig levande från ön.

Så om du gillar svart komedi i stil med "En kvinnas doft" kommer du garanterat att älska "Mari(dos)". Och nu kan du streama den med svensk text helt gratis!

Hitta "Mari(dos)" Dreamfilm 2023

Den 10 mars hade den spanska komedin "Mari(dos)" biopremiär. Filmen har hyllats av kritiker för sin roliga intrig och nu finns den tillgänglig för streaming på Dreamfilm.

I "Mari(dos)" får vi följa ett par, Mari och Adrian, som reser till en undanskymd ö för att rädda sitt äktenskap. Men det som verkar vara en romantisk semester förvandlas snabbt till en mardröm när de dras in i en bisarr mordgåta.

Tillsammans med privatdetektiven Millán måste de lösa mysteriet innan mördaren slår till igen. Men på den här ön är ingenting vad det verkar vara.

 • Oväntade vändningar och rolig dialog gör "Mari(dos)" till en riktig pärla.
 • Här får vi se Álvaro Cervantes ("La casa de papel") och Anna Castillo ("El inocente") i nya roller.
 • Perfekt för fans av svart komedi som "En kvinnas doft".

Så vill du skratta medan du följer med i en spännande mordgåta? Missa då inte att hitta "Mari(dos)" på Dreamfilm redan idag!

Streama "Mari(dos)" hela filmen gratis

Den 10 mars hade den spanska komedin "Mari(dos)" sin efterlängtade biopremiär. Och nu har du chansen att streama hela filmen gratis online.

"Mari(dos)" utspelar sig på en undanskymd ö dit ett gift par åker för att rädda sitt förhållande. Men deras romantiska semester förvandlas snabbt till en mardröm när de dras in i en makaber mordgåta.

Tillsammans med den excentriske detektiven Millán måste de lösa mysteriet innan mördaren slår till igen. Men ingenting är vad det verkar vara i den här udda och roliga filmen.

Med svart humor, oväntade vändningar och starka skådespelarinsatser är "Mari(dos)" en riktig pärla som du inte får missa.

Så varför inte sätta på dig bekväma kläder, poppa popcorn och streama hela "Mari(dos)" gratis? Det kommer garanterat att bli din nya favoritkomedi!

Se senaste "Mari(dos)" swe-filmer 2023

Den 10 mars 2023 hade den spanska komedin "Mari(dos)" äntligen premiär på bio efter att ha blivit uppskjuten i flera år. Och nu finns filmen tillgänglig för streaming på Swe-filmer.

I "Mari(dos)" får vi följa ett gift par vars semester på en avlägsen ö plötsligt förvandlas till en mardröm. De dras in i en bisarr mordhistoria och måste lösa mysteriet med hjälp av en knäpp privatdetektiv.

Med roliga vändningar, ett rasande tempo och starka skådespelarinsatser lovar "Mari(dos)" att bli din nya favoritkomedi. Och nu kan du äntligen se den på Swe-filmer med svensk text.

Så missa inte att skratta med Álvaro Cervantes ("La casa de papel"), Anna Castillo ("El inocente") och Miquel Fernández ("30 monedas") i denna underhållande thrillerkomedi som har fått kritiker att jubla.

8 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 5 Antal stemmer: 34

Dela