close icon
page-title
Marvel Rising: Chasing Ghosts
Marvel Rising: Chasing Ghosts

Detaljer

 • Originaltitel: Marvel Rising: Chasing Ghosts
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Marvel Animation

Titta på Marvel Rising: Chasing Ghosts • Sverige Gratis • Stream Online

star6.8
44Betyg
date2019
date0h 22m

Kommenter

 • avatar

  FamiljeFrida

  |12 timer siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |5 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RealityRasmus

  |11 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  DokisDennis

  |12 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |12 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  RomantikRonja

  |13 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Marvel Rising: Chasing Ghosts Svensk text

Den nya Marvel-filmen Marvel Rising: Chasing Ghosts hade premiär den 16 januari 2019 och är nu tillgänglig för streaming online. Filmen är en animerad actionfilm baserad på Marvels tecknade serier och utspelar sig i samma universum som tidigare Marvel Rising-filmer.

I Marvel Rising: Chasing Ghosts får vi följa superhjältarna Ms. Marvel, Squirrel Girl och Patriot när de jagar spöken från det förflutna. De upptäcker att någon manipulerar minnen och framkallar hallucinationer hos superhjältar för att så kaos. Tillsammans måste de lösa mysteriet och stoppa den här nya skurken.

Filmen är producerad av Marvel Animation och är dubbad till svenska (swesub). Idealisk för alla som gillar Marvels filmer och serier. Perfekt underhållning för en filmkväll!

Läs vidare för att ta reda på var du kan streama Marvel Rising: Chasing Ghosts gratis online med svensk text.

Marvel Rising: Chasing Ghosts

Streama Marvel Rising: Chasing Ghosts gratis

Om du vill titta på Marvel Rising: Chasing Ghosts gratis så finns filmen tillgänglig på Dreamfilm och SweFilmer. Det går alltså utmärkt att streama Marvel Rising: Chasing Ghosts svenska helt utan kostnad om du använder dessa streamingtjänster.

Både Dreamfilm och SweFilmer erbjuder tusentals filmer och TV-serier gratis online, inklusive de senaste Marvel-filmerna. Allt du behöver göra är att skapa ett kostnadsfritt konto.

Med ett konto kan du streama Marvel Rising: Chasing Ghosts gratis direkt via din dator, surfplatta eller mobil. Strömmandet fungerar smidigt och filmen går att se i HD-kvalitet med svensk text.

Så skaffa gärna ett konto på Dreamfilm eller SweFilmer redan idag om du vill kunna titta på Marvel Rising: Chasing Ghosts svenska gratis!

Titta på Marvel Rising: Chasing Ghosts Swe-filmer

Har du lust att se den nya Marvel-filmen men inte riktigt har råd att köpa biljetter till bio eller hyra filmen digitalt? Då är Swe-Filmer perfekt för att titta på Marvel Rising: Chasing Ghosts svenska helt gratis online!

SweFilmer erbjuder tusentals filmer och serier, däribland alla de senaste Marvel-filmerna i hög kvalitet. Allt du behöver göra är att skapa ett kostnadsfritt konto.

Med ditt konto kan du strömma Marvel Rising: Chasing Ghosts direkt på SweFilmer. Filmen finns tillgänglig med svensk text (swesub) så att du kan njuta av Marvel-äventyret på svenska.

Titta gärna på Marvel Rising: Chasing Ghosts gratis på SweFilmer – perfekt underhållning för superhjälte-fans!

Se Marvel Rising: Chasing Ghosts svenska online

Den senaste Marvel-filmen Marvel Rising: Chasing Ghosts går just nu att se svenska gratis online på streamingtjänsten Dreamfilm!

Dreamfilm har ett stort utbud av filmer och serier, allt från Hollywood-blockbusters som Marvel till svenska indiefilmer. Bland annat går det utmärkt att streama Marvel Rising: Chasing Ghosts på svenska.

För att kunna titta på filmer gratis på Dreamfilm behöver du skapa ett konto. Detta är helt kostnadsfritt. När du väl har ett konto kan du börja streama Marvel Rising: Chasing Ghosts svenska direkt!

Se till att boka in en Marvel-kväll med familj eller vänner och njut av den spännande nya animationsfilmen från Marvel Studios. Perfekt underhållning helt gratis online!

Marvel Rising: Chasing Ghosts

Marvel Rising: Chasing Ghosts streama gratis

Missa inte chansen att se den nya Marvel-filmen Marvel Rising: Chasing Ghosts gratis online med svensk text!

Marvel Rising: Chasing Ghosts hade biopremiär världen över i januari 2019. Numera går det även utmärkt att streama Marvel Rising: Chasing Ghosts gratis online för alla Marvel-fans!

Både på Dreamfilm och SweFilmer kan du titta på Marvel Rising: Chasing Ghosts fullständigt gratis. Det enda du behöver göra är att skapa ett konto, vilket är helt kostnadsfritt.

När du har ett konto kan du börja titta på hela Marvel Rising: Chasing Ghosts svenska direkt via din dator eller surfplatta. Perfekt för en mysig Marvel-kväll!

Så tveka inte, registrera dig och börja streama den här spännande Marvel-filmen redan ikväll. Alla Marvel-fans borde se den!

Skådespelare i Marvel Rising: Chasing Ghosts

I rösterna för Marvel Rising: Chasing Ghosts återfinns flera kända skådespelare:

 • Dove Cameron som Ghost-Spider
 • Chloe Bennet som Quake
 • Tyler Posey som Inferno
 • Cierra Ramirez som America Chavez
 • Genneya Walton som Riri Williams/Ironheart

Dessa skådespelare har alla medverkat i tidigare Marvel Rising-filmer och repriserar här sina roller som olika unga superhjältar. Det blir spännande att följa dem när de jagar spöken från det förflutna i Marvel Rising: Chasing Ghosts!

Utöver de kända rösterna bjuder filmen även på häftig action och ett mystiskt Marvel-äventyr som garanterat kommer underhålla alla fans.

Streama Marvel Rising: Chasing Ghosts gratis redan idag för att se dessa skådespelare i aktion!

Var kan jag streama Marvel Rising: Chasing Ghosts

Den senaste Marvel-filmen Marvel Rising: Chasing Ghosts går alltså att streama gratis på svenska på streamingtjänster som Dreamfilm och SweFilmer. Båda dessa tjänster erbjuder tusentals filmer gratis online.

För att kunna streama behöver du skapa ett konto, vilket är helt kostnadsfritt. Sedan kan du börja titta på Marvel Rising: Chasing Ghosts svenska direkt via din dator eller surfplatta!

Det går även att ladda ner Dreamfilms och SweFilmers appar till mobil och surfplatta för att kunna streama filmen var du än är. Perfekt för att titta offline eller på resande fot.

Så skapa konto och börja streama Marvel Rising: Chasing Ghosts på svenska redan ikväll! Underhållande superhjälte-action för hela familjen.

8 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 44

Dela