alt

Titta på Marvel Rising: Chasing Ghosts 2019 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7
41
Betyg
calendar2019
time0h 22m

Skådespelare

Actor Tara Strong

Tara Strong

Actor Tyler Posey

Tyler Posey

Actor Dove Cameron

Dove Cameron

Actor Milana Vayntrub

Milana Vayntrub

Actor Dee Bradley Baker

Dee Bradley Baker

Actor Skai Jackson

Skai Jackson

Actor Cierra Ramirez

Cierra Ramirez

Actor Booboo Stewart

Booboo Stewart

Officiell trailer

Siehe auch

Marvel Rising: Playing with Fire

Marvel Rising: Battle of the Bands

Justice League: The Flashpoint Paradox

LEGO Marvel Super Heroes: Guardians of the Galaxy - The Thanos Threat

Marvel Rising: Chasing Ghosts Svensk text

Den nya Marvel-filmen Marvel Rising: Chasing Ghosts hade premiär den 16 januari 2019 och är nu tillgänglig för streaming online. Filmen är en animerad actionfilm baserad på Marvels tecknade serier och utspelar sig i samma universum som tidigare Marvel Rising-filmer.

I Marvel Rising: Chasing Ghosts får vi följa superhjältarna Ms. Marvel, Squirrel Girl och Patriot när de jagar spöken från det förflutna. De upptäcker att någon manipulerar minnen och framkallar hallucinationer hos superhjältar för att så kaos. Tillsammans måste de lösa mysteriet och stoppa den här nya skurken.

Filmen är producerad av Marvel Animation och är dubbad till svenska (swesub). Idealisk för alla som gillar Marvels filmer och serier. Perfekt underhållning för en filmkväll!

Läs vidare för att ta reda på var du kan streama Marvel Rising: Chasing Ghosts gratis online med svensk text.

Marvel Rising: Chasing Ghosts

Streama Marvel Rising: Chasing Ghosts gratis

Om du vill titta på Marvel Rising: Chasing Ghosts gratis så finns filmen tillgänglig på Dreamfilm och SweFilmer. Det går alltså utmärkt att streama Marvel Rising: Chasing Ghosts svenska helt utan kostnad om du använder dessa streamingtjänster.

Både Dreamfilm och SweFilmer erbjuder tusentals filmer och TV-serier gratis online, inklusive de senaste Marvel-filmerna. Allt du behöver göra är att skapa ett kostnadsfritt konto.

Med ett konto kan du streama Marvel Rising: Chasing Ghosts gratis direkt via din dator, surfplatta eller mobil. Strömmandet fungerar smidigt och filmen går att se i HD-kvalitet med svensk text.

Så skaffa gärna ett konto på Dreamfilm eller SweFilmer redan idag om du vill kunna titta på Marvel Rising: Chasing Ghosts svenska gratis!

Titta på Marvel Rising: Chasing Ghosts Swe-filmer

Har du lust att se den nya Marvel-filmen men inte riktigt har råd att köpa biljetter till bio eller hyra filmen digitalt? Då är Swe-Filmer perfekt för att titta på Marvel Rising: Chasing Ghosts svenska helt gratis online!

SweFilmer erbjuder tusentals filmer och serier, däribland alla de senaste Marvel-filmerna i hög kvalitet. Allt du behöver göra är att skapa ett kostnadsfritt konto.

Med ditt konto kan du strömma Marvel Rising: Chasing Ghosts direkt på SweFilmer. Filmen finns tillgänglig med svensk text (swesub) så att du kan njuta av Marvel-äventyret på svenska.

Titta gärna på Marvel Rising: Chasing Ghosts gratis på SweFilmer – perfekt underhållning för superhjälte-fans!

Se Marvel Rising: Chasing Ghosts svenska online

Den senaste Marvel-filmen Marvel Rising: Chasing Ghosts går just nu att se svenska gratis online på streamingtjänsten Dreamfilm!

Dreamfilm har ett stort utbud av filmer och serier, allt från Hollywood-blockbusters som Marvel till svenska indiefilmer. Bland annat går det utmärkt att streama Marvel Rising: Chasing Ghosts på svenska.

För att kunna titta på filmer gratis på Dreamfilm behöver du skapa ett konto. Detta är helt kostnadsfritt. När du väl har ett konto kan du börja streama Marvel Rising: Chasing Ghosts svenska direkt!

Se till att boka in en Marvel-kväll med familj eller vänner och njut av den spännande nya animationsfilmen från Marvel Studios. Perfekt underhållning helt gratis online!

Marvel Rising: Chasing Ghosts

Marvel Rising: Chasing Ghosts streama gratis

Missa inte chansen att se den nya Marvel-filmen Marvel Rising: Chasing Ghosts gratis online med svensk text!

Marvel Rising: Chasing Ghosts hade biopremiär världen över i januari 2019. Numera går det även utmärkt att streama Marvel Rising: Chasing Ghosts gratis online för alla Marvel-fans!

Både på Dreamfilm och SweFilmer kan du titta på Marvel Rising: Chasing Ghosts fullständigt gratis. Det enda du behöver göra är att skapa ett konto, vilket är helt kostnadsfritt.

När du har ett konto kan du börja titta på hela Marvel Rising: Chasing Ghosts svenska direkt via din dator eller surfplatta. Perfekt för en mysig Marvel-kväll!

Så tveka inte, registrera dig och börja streama den här spännande Marvel-filmen redan ikväll. Alla Marvel-fans borde se den!

Skådespelare i Marvel Rising: Chasing Ghosts

I rösterna för Marvel Rising: Chasing Ghosts återfinns flera kända skådespelare:

 • Dove Cameron som Ghost-Spider
 • Chloe Bennet som Quake
 • Tyler Posey som Inferno
 • Cierra Ramirez som America Chavez
 • Genneya Walton som Riri Williams/Ironheart

Dessa skådespelare har alla medverkat i tidigare Marvel Rising-filmer och repriserar här sina roller som olika unga superhjältar. Det blir spännande att följa dem när de jagar spöken från det förflutna i Marvel Rising: Chasing Ghosts!

Utöver de kända rösterna bjuder filmen även på häftig action och ett mystiskt Marvel-äventyr som garanterat kommer underhålla alla fans.

Streama Marvel Rising: Chasing Ghosts gratis redan idag för att se dessa skådespelare i aktion!

Var kan jag streama Marvel Rising: Chasing Ghosts

Den senaste Marvel-filmen Marvel Rising: Chasing Ghosts går alltså att streama gratis på svenska på streamingtjänster som Dreamfilm och SweFilmer. Båda dessa tjänster erbjuder tusentals filmer gratis online.

För att kunna streama behöver du skapa ett konto, vilket är helt kostnadsfritt. Sedan kan du börja titta på Marvel Rising: Chasing Ghosts svenska direkt via din dator eller surfplatta!

Det går även att ladda ner Dreamfilms och SweFilmers appar till mobil och surfplatta för att kunna streama filmen var du än är. Perfekt för att titta offline eller på resande fot.

Så skapa konto och börja streama Marvel Rising: Chasing Ghosts på svenska redan ikväll! Underhållande superhjälte-action för hela familjen.

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 41
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 7 tyder på att Marvel Rising: Chasing Ghosts är ett måste för fans av Action.
avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Marvel Rising: Chasing Ghosts med betyget 7, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 7 för Marvel Rising: Chasing Ghostsbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

mathew

Om du gillar den här Action , se till att kolla in title. Betyget 7 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 0h 22m att titta på den från början till slut.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 7 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 7 betyg är en säker sak.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 7 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

matixd

Marvel Rising: Chasing Ghosts Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 7 bekräftar bara detta.

Produktioner av liknande genrer

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One

Aquaman and the Lost Kingdom

Guardians of the Galaxy Vol. 3