close icon
page-title
Marvel Rising: Playing with Fire
Marvel Rising: Playing with Fire

Detaljer

 • Originaltitel: Marvel Rising: Playing with Fire
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Marvel Animation

Titta på Marvel Rising: Playing with Fire 2019 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.4
44Betyg
date2019
date0h 44m

Kommenter

 • avatar

  RomantikRonja

  |4 timer siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |2 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  glödandeStjärna

  |5 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |7 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  FamiljeFrida

  |10 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  DokisDennis

  |12 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  blåbärSky

  |12 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  RealityRasmus

  |14 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Dreamfilm Marvel Rising: Playing with Fire streama gratis

Är du ett fan av Marvel och letar efter den senaste animationsfilmen med dina favoritkaraktärer? Marvel Rising: Playing with Fire hade premiär i december 2019 och är nu tillgänglig att streama gratis på Dreamfilm.

Filmen är centrerad kring superhjältinteammet Marvel Rising när de försöker stoppa en skurk vid namn Inferno. Med karaktärer som Ms. Marvel, Squirrel Girl och America Chavez väntar mycket action och äventyr.

Speltiden är 71 minuter så det är perfekt för en mysig filkväll hemma i soffan. Och eftersom du kan streama den gratis på Dreamfilm behöver du inte betala någonting.

Var kan jag streama Marvel Rising: Playing with Fire gratis?

För att streama Marvel Rising: Playing with Fire gratis behöver du bara gå till Dreamfilms hemsida. Filmen finns tillgänglig med svensk text så du kan njuta av handlingen på ditt modersmål.

Det enda du behöver göra är att skapa ett kostnadsfritt konto. Sedan kan du börja streama direkt utan att behöva betala något.

Marvel Rising: Playing with Fire

Titta på Marvel Rising: Playing with Fire svenska online

Marvel Rising: Playing with Fire är den senaste animationsfilmen från Marvel medMs. Marvel, Squirrel Girl, America Chavez och resten av superhjälteteamet.

Filmen hade biopremiär i USA i oktober 2022 men släpptes inte på bio här i Sverige. Istället kan du nu titta på Marvel Rising: Playing with Fire svenska online.

Streamingtjänsten Dreamfilm har lagt till filmen i sitt utbud så du kan se den med svensk text. Detta gör att hela familjen kan njuta av filmen.

Handlingen i Marvel Rising: Playing with Fire

I centrum för handlingen står en skurk vid namn Inferno som med sina pyrokinetiska krafter orsakar problem för Marvel Rising-hjältarna.

Tillsammans måste Ms. Marvel, America Chavez, Squirrel Girl och de andra hjältarna samarbeta för att stoppa Inferno innan han förstör staden.

Förvänta dig mycket action och spännande äventyr när du tittar på denna underhållande Marvel-film online.

Swe-filmer Marvel Rising: Playing with Fire gratis 2019

Är du ett fan av superhjältefilmer och letar efter något nytt att titta på? Då ska du kolla in Marvel Rising: Playing with Fire som nu finns att se gratis på swe-filmer.

Filmen är en animerad film från 2019 i Marvel Rising-serien. Här får vi följa Ms. Marvel, Squirrel Girl och resten av superhjälteteamet på ett nytt spännande äventyr.

Skurken Inferno hotar att förstöra staden med sina eldkrafter. Kan Marvel Rising stoppa honom i tid?

Varför är Marvel Rising: Playing with Fire väl värd att se

Om du gillar superhjältefilmer, speciellt de från Marvel, kommer du garanterat tycka om denna film. Animationen och actionscenerna håller hög klass.

Dessutom får vi se Ms. Marvel som snart får sin egen TV-serie. Så det är ett bra tillfälle att lära känna karaktären bättre.

Med en speltid på 71 minuter passar Marvel Rising: Playing with Fire perfekt för en trevlig och underhållande filkväll!

Stream Marvel Rising: Playing with Fire swesub sverige

Marvel Rising: Playing with Fire är den senaste animationsfilmen från Marvel med superhjälteteamet som möter en pyrokinetisk skurk vid namn Inferno.

Efter en framgångsrik biopremiär i USA i oktober 2022 släpptes tyvärr inte filmen på bio här i Sverige. Men nu finns Marvel Rising: Playing with Fire tillgänglig att streama swesub i Sverige!

På streamingtjänsten Dreamfilm kan du titta på filmen med svensk text. Detta gör att även barn och de som inte behärskar engelska kan njuta av handlingen.

Varför streama Marvel Rising: Playing with Fire?

Marvel Rising är en populär serie av animerade filmer och den senaste, Playing with Fire, är intressant av flera anledningar:

 • Vi får följa Ms. Marvel som snart får sin egen serie.
 • Spännande handling där Marvel Rising-teamet tar itu med en mäktig skurk.
 • Häftiga actionscener och fantastiska superkrafter som skapar en underhållande upplevelse.

Kort sagt, som Marvel-fan är detta en film du inte vill missa! Streama den swesub i Sverige redan idag på Dreamfilm.

Marvel Rising: Playing with Fire

Spela upp Marvel Rising: Playing with Fire gratis film

Marvel Rising: Playing with Fire hade biopremiär i USA i oktober 2019 men har inte visats på bio här i Sverige. Men nu kan du spela upp filmen gratis online!

Streamingtjänsten Dreamfilm har lagt till Marvel Rising: Playing with Fire i sitt utbud. Det betyder att du kan se den gratis med svensk text.

Perfekt om du är ett Marvel-fan som inte vill vänta på en eventuell SVT-premiär. Eller om du helt enkelt bara vill se den senaste animerade filmen med dina favorithjältar som Ms. Marvel och Squirrel Girl!

Vad handlar Marvel Rising: Playing with Fire om?

I filmens centrum står Inferno - en skurk med förmågan att kontrollera och alstra eld. Med sina pyrokinetiska krafter hotar han att förstöra hela staden.

Ms. Marvel, Squirrel Girl och resten av hjältarna i Marvel Rising måste stoppa Inferno innan det är försent. Vänta dig häftig action när superkrafter kolliderar med förödande konsekvenser.

Spela upp Marvel Rising: Playing with Fire gratis redan idag för 71 minuter actionfylld Marvel-underhållning!

Marvel Rising: Playing with Fire hel film gratis online

Är du ett fan av Ms. Marvel, Squirrel Girl och de andra hjältarna i Marvel Rising? Då har vi goda nyheter!

Animationsfilmen Marvel Rising: Playing with Fire från 2019 går nu att streama i sin helhet gratis online. Det betyder att du kan se hela filmen från början till slut helt utan kostnad.

Filmen utspelar sig i samma animationsuniversum som den populära serien Marvel Rising och vi får följa superhjälteteamet på ett nytt, spännande äventyr.

Vad handlar Marvel Rising: Playing with Fire om?

I centrum står en ny superskurk vid namn Inferno som har pyrokinetiska krafter. Han hotar att förstöra staden men först måste han ta itu med det modiga Marvel Rising-gänget som försvarar invånarna.

Förvänta dig blast action och drama i den här animerade superhjältefilmen. Och nu kan du streama den utan extra kostnader - hela filmen gratis online!

5 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 44

Dela