alt

Titta på Mästerkatten 2 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

rating8.3
7 056
Betyg
calendar2022
time1h 43m
Mästerkatten upptäcker att hans passion för äventyr har tagit ut sin rätt: han har bränt genom åtta av sina nio liv. Puss ger sig ut på en episk resa för att hitta den mytiska Sista önskan för att kunna återställa sina nio liv.

Skådespelare

Actor Florence Pugh

Florence Pugh

Actor Antonio Banderas

Antonio Banderas

Actor Salma Hayek Pinault

Salma Hayek Pinault

Actor Olivia Colman

Olivia Colman

Actor Wagner Moura

Wagner Moura

Actor Ray Winstone

Ray Winstone

Actor Da'Vine Joy Randolph

Da'Vine Joy Randolph

Actor John Mulaney

John Mulaney

Officiell trailer

Siehe auch

Mästerkatten Sveriges främsta hjälte

Den älskade katten Mästerkatten är tillbaka på vita duken i den efterlängtade uppföljaren Mästerkatten 2. Filmen hade premiär den 7 december 2022 och har redan hunnit charma den svenska publiken. Mästerkatten har länge varit en av Sveriges mest populära animerade figurer, känd för sina slagfärdiga kommentarer och hjältemodiga äventyr. I den nya filmen får vi följa Mästerkatten på nya, spännande uppdrag där han som vanligt visar prov på sitt mod och sin listighet.

Mästerkatten, som har svensk röst av Björn Gustafson, har blivit något av en folkkär hjälte i Sverige. Hans självförtroende och charm får oss att älska honom, samtidigt som hans goda hjärta skapar en stark anknytning. Även i den nya filmen visar Mästerkatten att han är beredd att hjälpa sina vänner och bekämpa ondskan, oavsett farorna han själv utsätter sig för. Det är denna osjälviskhet och pliktkänsla som gör honom till en så älskad hjälte.

I Mästerkatten 2 får vi också möta Mästerkattens trogna vänner, som eseln Pepe och hunden Toby. Tillsammans ger de sig ut på nya, fartfyllda äventyr fyllda med humor, action och hjärtevärmande ögonblick. Regissören Joel Crawford har lyckats behålla den magi som gjorde den första Mästerkatten-filmen till en sådan succé.

Sammanfattningsvis är Mästerkatten 2 en film som både unga och gamla kommer att älska. Med sin blandning av humor, hjärtevärme och spännande äventyr är det en given familjefilm att se tillsammans. Mästerkattens fans kommer inte att bli besvikna!

Mästerkatten 2

Strömma Mästerkatten 2 online nu

Den som inte hann se Mästerkatten 2 på bio har nu möjligheten att strömma filmen online. På streamingtjänster som Dreamfilm kan man se Mästerkattens nya äventyr bekvämt hemifrån. Dreamfilm är en av de populäraste streamingtjänsterna i Sverige, känd för sitt breda utbud av filmer och serier.

För många är det skönt att kunna njuta av nypremiärer i lugn och ro hemma i soffan. På Dreamfilm hittar du de flesta stora biosuccéer bara några veckor efter biopremiären. Det innebär att du kan följa med i Film-Sverige utan att behöva gå på bio. Perfekt för filmentusiaster som föredrar att streama online!

Utöver nyheter har Dreamfilm även ett enormt arkiv med tusentals titlar. Här kan du hitta både nya blockbusters, klassiska favoriter och smalare independentfilmer. Allt från skräck och action till drama och komedier.

Så streama Mästerkatten 2 redan idag på Dreamfilm! Det är det perfekta sättet att njuta av Mästerkattens nya äventyr i lugn och ro. Drömfilmen erbjuder strömning i hög kvalitet, utan irriterande reklamavbrott.

Med Dreamfilm behöver du aldrig missa de hetaste nyheterna eller dina gamla favoriter. Streama bekvämt online och följ med i filmvärldens alla höjdpunkter!

Se Mästerkatten 2 gratis på Dreamfilm

Mästerkatten 2 är redan tillgänglig för streaming på Dreamfilm, helt utan extra kostnad. Det innebär att du kan se den nya Mästerkatten-filmen gratis online.

Allt du behöver göra är att skapa ett kostnadsfritt konto på Dreamfilm för att kunna streama deras breda utbud. Inga abonnemangsavgifter eller andra dolda kostnader. Bara tusentals filmer och serier att njuta av gratis!

För många svenska filmentusiaster är Dreamfilm det självklara valet när det kommer till streaming. Tjänsten är helt laglig och erbjuder ett enormt bibliotek med både klassiker och nyheter. Allt från actionfyllda äventyr som Mästerkatten 2 till Oscar-belönade dramer.

Så tveka inte att skapa ett konto och börja streama direkt. Det är det bästa sättet att se den älskade Mästerkatten på nya äventyr helt gratis. Och med tusentals andra filmer att upptäcka på köpet har du underhållningen säkrad för lång tid framöver!

Titta på Mästerkatten 2 med svenskt tal

En stor fördel med att streama filmer online är möjligheten att se dem med svenskt tal. På Dreamfilm kan du se Mästerkatten 2 dubbad till svenska, precis som på bio.

För många är det viktigt att få uppleva filmer på sitt modersmål. Svensk dubbning behåller charm och nyanser som kan gå förlorade med undertext. Särskilt för barn är det betydligt roligare att se sina favoritfigurer prata svenska.

Dreamfilm erbjuder de flesta stora titlar med svenskt tal, inklusive de senaste biosuccéerna. Det gör det enkelt att få en autentisk filmupplevelse hemifrån.

Så om du föredrar svensk dubbning framför undertext är Dreamfilm det självklara valet. Här kan du skratta med Mästerkatten på svenska och njuta av hans senaste äventyr precis som på bio. Det bästa gratisunderhållningen för hela familjen!

Mästerkatten 2

Mästerkatten 2 släpps på bio den 7 december

I över 10 år har fansen längtat efter en uppföljare till den första Mästerkatten-filmen. Nu är äntligen dagen här - Mästerkatten 2 har premiär på bio den 7 december 2022!

Den efterlängtade uppföljaren utlovar nya spännande äventyr med vår hjältemodiga katt. Som vanligt får vi följa med Mästerkatten när han tillsammans med sina vänner ställs inför nya utmaningar som kräver både mod och påhittighet.

Filmen är regisserad av Joel Crawford, som lyckats behålla mycket av den charm och humor som gjorde ettan till en sådan succé. Manuset är skrivet av Paul Fisher och Bob Persichetti.

Så boka in den 7 december i kalendern och förbered dig på att återigen charmas av den slagfärdiga Mästerkatten. Med en blandning av action, humor och hjärta lär Mästerkatten 2 bli höstens stora filmhändelse för hela familjen!

Följ Mästerkattens nya äventyr i uppföljaren

I över 10 år har Mästerkattens fans väntat på en uppföljare till hans första stora filmäventyr. Nu är väntan äntligen över. I Mästerkatten 2 får vi återigen följa den modige katten när han ger sig ut på nya uppdrag.

Handlingen utspelar sig någon gång efter händelserna i den första filmen. Mästerkatten har nu blivit äldre och inser att hans äventyrliga liv börjar ta ut sin rätt. När han får höra talas om en mystisk önskekälla ger han sig av på jakt efter den i hopp om att återfå sin forna ungdom och styrka.

För att hitta källan måste Mästerkatten bege sig långt bort från sin hemby och ut på farofyllda äventyr. Som vanligt får vi följa med på fartfylld action och humoristiska förvecklingar. Men den här gången väntar också eftertänksamma ögonblick när vår hjälte brottas med frågor om livet och åldrandet.

Regissören Joel Crawford lovar att Mästerkatten 2 kommer att bjuda på alla de älskade ingredienserna som gjorde ettan till en klassiker. Humor, spänning och massor av hjärtevärme. Så följ med Mästerkatten ut på nya äventyr den 7 december!

10 liknande filmer:

  1. Robot Dreams
  2. Familjen Casagrande: Filmen
  3. Kung Fu Panda
  4. Shrek
  5. Encanto
  6. Trolls 3
  7. Coraline och spegelns hemlighet
  8. Despicable Me 4
  9. Megamind
  10. Leo
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
Bewertung: 9 Anzahl der Stimmen: 7056
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 8.3 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Mästerkatten 2 med betyget 8.3, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Mästerkatten 2. Betyget 8.3 bekräftar bara detta
avatar

Patricktexas

Mästerkatten 2 med medelbetyget 8.3 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 43m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 8.3 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

KarTofel

Betyget 8.3 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 8.3 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

RevJace

Mästerkatten 2 Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 8.3 talar för sig själv.
avatar

Grater98

Mästerkatten 2 Betyget 8.3 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.