close icon
page-title
Maze Runner: The Scorch Trials
Maze Runner: The Scorch Trials

Detaljer

 • Originaltitel: Maze Runner: The Scorch Trials
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Temple Hill Entertainment

Titta på Maze Runner: The Scorch Trials • Sverige Gratis • Stream Online

star6.7
10016Betyg
date2015
date2h 11m

Kommenter

 • avatar

  RomantikRonja

  |5 timer siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |3 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  DokisDennis

  |5 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RealityRasmus

  |6 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  FamiljeFrida

  |12 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |14 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Maze Runner: The Scorch Trials Sverige

Maze Runner-filmerna är verkligen en av de mest spännande och actionfyllda filmserier som har kommit de senaste åren. Maze Runner: The Scorch Trials är den andra filmen i serien och utspelar sig precis efter händelserna i den första filmen. Filmen är fylld med intensiva actionscener, dödliga utmaningar och spännande vändningar som håller tittaren fängslad från början till slut.

I Maze Runner: The Scorch Trials får vi möta Thomas och hans vänner igen när de nu befinner sig i en öken kallad "the Scorch". Här väntar nya faror och utmaningar som de måste ta sig an för att överleva och ta reda på sanningen om organisationen WCKD. Filmen bjuder på fantastiska visuella effekter och en berättelse som verkligen drar in tittaren i händelserna.

För den som inte har sett den första Maze Runner-filmen behöver man inte oroa sig, då filmen i sig är lätt att följa även för den som är ny i serien. Maze Runner: The Scorch Trials är en uppföljare som lyckas stå på egna ben och som verkligen bjuder på en riktigt spännande filmupplevelse.

Maze Runner: The Scorch Trials

Maze Runner: The Scorch Trials Streama online

Har du inte sett Maze Runner: The Scorch Trials ännu? Oroa dig inte, du kan enkelt streama filmen online på flera olika plattformar. Bland annat kan du hitta filmen på swe-filmer.se, en av de populäraste streamingsajterna i Sverige för dem som vill titta på film gratis.

På swe-filmer.se kan du streama Maze Runner: The Scorch Trials i hög kvalitet och utan reklamavbrott. Sidan har ett stort utbud av både nya och äldre filmer, så du kommer garanterat att hitta något intressant att titta på. Registrering är enkel och gratis, så du kan börja titta på Maze Runner: The Scorch Trials direkt.

Utöver swe-filmer.se finns det såklart även andra sajter där du kan streama Maze Runner: The Scorch Trials online. Men oavsett vilken plattform du väljer, så är det viktigt att se till att du har en bra internetuppkoppling för att få den bästa upplevelsen. Så vad väntar du på? Börja streama Maze Runner: The Scorch Trials idag!

Maze Runner: The Scorch Trials Gratis streama

Vill du titta på Maze Runner: The Scorch Trials men vill inte betala för det? Då finns det goda nyheter - du kan faktiskt streama filmen gratis på swe-filmer.se! Denna sajt erbjuder ett stort utbud av filmer och serier som du kan titta på helt utan kostnad.

På swe-filmer.se hittar du Maze Runner: The Scorch Trials i hög kvalitet och utan reklamavbrott som stör tittarupplevelsen. Sajten är lätt att navigera och du kan söka efter specifika filmer eller bara bläddra runt och hitta något spännande att titta på.

Så vad väntar du på? Gå in på swe-filmer.se och börja streama Maze Runner: The Scorch Trials gratis redan idag! Du kommer garanterat att bli lika fascinerad av den spännande handlingen och de fantastiska visuella effekterna som resten av oss. Maze Runner-serien är verkligen en filmupplevelse utöver det vanliga.

Titta på Maze Runner: The Scorch Trials

Är du sugen på en riktigt spännande och actionfylld film? Då bör du definitivt kolla in Maze Runner: The Scorch Trials! Denna uppföljare till den första Maze Runner-filmen tar oss med ut i öknen "the Scorch", där Thomas och hans vänner måste kämpa för att överleva och avslöja sanningen om WCKD.

Filmen bjuder på fantastiska visuella effekter, intensiva action-sekvenser och en oförutsägbar handling som håller tittaren fängslad från början till slut. Du kommer garanterat att sitta på nålar från start till mål när du ser hur Thomas, Newt, Minho och de andra kämpar mot nya livsfarliga utmaningar.

Oavsett om du är en stor fan av Maze Runner-serien eller om du bara vill uppleva en riktigt spännande science fiction-film, så är Maze Runner: The Scorch Trials ett måste. Streama den gratis på swe-filmer.se och låt dig föras in i den dystopiska världen där inga hinder tycks vara för stora för våra hjältar att övervinna.

Maze Runner: The Scorch Trials

Maze Runner: The Scorch Trials Film gratis

Vill du se Maze Runner: The Scorch Trials men vill inte betala för det? Då har du tur, för du kan hitta filmen gratis på swe-filmer.se! Denna populära streamingsajt erbjuder ett stort utbud av filmer och serier som du kan titta på utan att behöva öppna plånboken.

På swe-filmer.se finns Maze Runner: The Scorch Trials i HD-kvalitet och utan irriterande reklamavbrott. Sajten är enkel att navigera och du kan söka efter specifika titlar eller bara bläddra runt och hitta något nytt och spännande att titta på.

Så vad väntar du på? Gå in på swe-filmer.se och börja streama Maze Runner: The Scorch Trials gratis redan idag! Du kommer garanterat att bli lika imponerad av den actionfyllda handlingen och de fantastiska specialeffekterna som resten av oss. Maze Runner-serien är riktigt högklassig science fiction-underhållning.

Var kan man se Maze Runner: The Scorch Trials

Letar du efter var du kan se Maze Runner: The Scorch Trials? Då har du tur, för den populära science fiction-filmen finns tillgänglig på flera olika streamingplattformar. En av de bästa alternativen är swe-filmer.se, en av Sveriges ledande sajter för gratis filmströmning.

På swe-filmer.se kan du hitta Maze Runner: The Scorch Trials i HD-kvalitet och utan irriterande reklamavbrott som stör tittarupplevelsen. Sajten har ett brett utbud av både nya och klassiska filmer, så du kommer garanterat att hitta något som fängslar dig.

Utöver swe-filmer.se finns det såklart även andra streamingplattformar där du kan se Maze Runner: The Scorch Trials, men många av dem kräver en prenumeration eller betalning per film. Med swe-filmer.se kan du däremot titta gratis och njuta av den actionfyllda upplevelsen som Maze Runner: The Scorch Trials erbjuder. Vad väntar du på? Börja streama filmen idag!

Sammanfattning av Maze Runner: The Scorch Trials

Maze Runner: The Scorch Trials är den andra filmen i den spännande Maze Runner-serien och tar tittaren med på en vild resa genom den ödsliga öknen "the Scorch". Thomas och hans vänner tvingas nu kämpa ännu hårdare för att överleva och avslöja sanningen om den hemliga organisationen WCKD. Filmen bjuder på fantastiska visuella effekter, intensiv action och en oförutsägbar handling som håller en fängslad från början till slut. Du kan streama Maze Runner: The Scorch Trials gratis på swe-filmer.se, en av de största svenska sajterna för gratis filmtittande. Så vad väntar du på? Ge dig in i den dystopiska världen av Maze Runner och låt dig uppslukas av denna spännande uppföljare!

8 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 10016

Dela