alt

Titta på Meg 2: The Trench 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.6
2 964
Betyg
calendar2023
time1h 56m
Jonas Taylor leder ett djärvt forskarlag på en utforskande dykning till de djupaste delarna av havet. Deras resa utvecklas till kaos när hänsynslös gruvdrift hotar deras uppdrag och tvingar dem in i en strid för överlevnad. Konfronterade med kolossala megalodoner och obevekliga miljöförstörare måste forskarna överlista och fly från sina skoningslösa motståndare i en kamp mot klockan.

Skådespelare

Actor Jason Statham

Jason Statham

Actor Shuya Sophia Cai

Shuya Sophia Cai

Actor Skyler Samuels

Skyler Samuels

Actor Sienna Guillory

Sienna Guillory

Actor Wu Jing

Wu Jing

Actor Cliff Curtis

Cliff Curtis

Actor Sergio Peris-Mencheta

Sergio Peris-Mencheta

Actor Page Kennedy

Page Kennedy

Officiell trailer

Siehe auch

Meg 2: The Trench gratis online

Meg 2: The Trench är den efterlängtade uppföljaren till succéfilmen The Meg från 2018. I den här filmen får vi följa havsforskaren Jonas Taylor, spelad av Jason Statham, på ett nytt livsfarligt äventyr på havets botten.

Filmen hade biopremiär den 2 augusti 2023 och går nu att streama gratis online på svenska streamingtjänster. Vi ger dig guiden till hur du kan se Meg 2: The Trench gratis.

Meg 2: The Trench utspelar sig fem år efter händelserna i den första filmen. Jonas arbetar fortfarande med att utforska havets djupaste och mörkaste delar. När en forskningsstation på havsbottnen attackeras av en gigantisk varelse måste Jonas återvända för att rädda besättningen.

Tillsammans med sin exfru Lori (Jessica McNamee) och dottern Suyin (Shuya Chang) ger sig Jonas ut på ett farofyllt uppdrag. Snart inser de att de står inför en ny hotfull fiende – en enorm hajart som stalkar dem i mörkret.

Meg 2: The Trench

Meg 2: The Trench swe-filmer streama gratis

Är du sugen på att se den häftiga actionfilmen Meg 2: The Trench? Filmen går just nu att streama gratis på flera svenska streamingtjänster om du vet var du ska leta.

Meg 2: The Trench är en spännande blandning av skräck, action och äventyr som utspelar sig på havets botten. Filmen är regisserad av Ben Wheatley och har fått fina recensioner för sina imponerande specialeffekter och tempo.

För att streama Meg 2: The Trench gratis online med svenskt tal behöver du ett konto hos C More eller Viaplay. Där kan du se filmen gratis med reklamavbrott om du väljer ett abonnemang med reklam. Du kan också prova den nya streamingtjänsten Viafree som erbjuder filmen helt gratis under en begränsad period.

Det smidigaste sättet att se Meg 2: The Trench på svenska är genom att skapa ett kostnadsfritt provkonto hos C More eller Viaplay. Då kan du titta på filmen via deras appar, på datorn eller surfplattan. Perfekt underhållning en regnig helg!

Meg 2: The Trench Dreamfilm se gratis

Är du på jakt efter en spännande actionfilm att se? Då ska du inte missa nyheten Meg 2: The Trench med Jason Statham som nu går att se gratis på Dreamfilm.

Meg 2: The Trench är den efterlängtade uppföljaren till succéfilmen The Meg från 2018. I den här filmen får vi återigen följa havsforskaren Jonas Taylors kamp mot jättehajar på havets botten.

När en djuphavsstation attackeras av en gigantisk varelse måste Jonas och hans exfru återvända till de mörkaste djupen för att rädda besättningen. Snart inser de att de har en ny, ännu farligare fiende efter sig.

Meg 2: The Trench är fylld med actionfyllda scener och imponerande specialeffekter. Filmen har fått fina recensioner för sitt tempo och häftiga underwater-äventyr. Perfekt film att se gratis online!

Meg 2: The Trench är fylld med action och tempo. Perfekt film att streama gratis en regnig helg!

Meg 2: The Trench svenska gratis stream

Älskade du den första Meg-filmen med Jason Statham? Då har vi goda nyheter! Uppföljaren Meg 2: The Trench går nu att streama gratis med svenskt tal.

Meg 2: The Trench utspelar sig fem år efter händelserna i ettan. Vi får återigen följa den fräcke Jonas Taylor på ett våghalsigt uppdrag på havsbotten, där en ny gigantisk varelse härjar.

För att streama Meg 2: The Trench gratis behöver du skaffa ett konto på C More eller Viaplay. Där kan du se filmen helt gratis om du väljer ett abonnemang med reklampauser. Du kan också testa den nya tjänsten Viafree under en begränsad period.

Oavsett vilket alternativ du väljer går det alltså att se Meg 2: The Trench på svenska gratis. Perfekt film att streama en regnig helg för lite spänning och action!

 • C More – streama gratis med reklam
 • Viaplay – streama gratis med reklam
 • Viafree – gratis under en period

Meg 2: The Trench

Meg 2: The Trench swe-filmer gratis online

Den efterlängtade uppföljaren till succéfilmen The Meg med Jason Statham är äntligen här! Meg 2: The Trench hade biopremiär i augusti och går nu att se helt gratis på svenska streamingtjänster.

Meg 2: The Trench bjuder på spänning och action när havsforskaren Jonas Taylor möter nya faror på havsbottnen. När en forskningsstation attackeras måste han och hans familj återvända till de mörka djupen för att bekämpa en ny fiende.

För att se Meg 2: The Trench gratis behöver du ett konto på C More, Viaplay eller den nystartade streamingtjänsten Viafree. Där kan du streama filmen gratis med reklamavbrott eller under en begränsad period helt utan kostnad.

Missa inte chansen att se den häftiga actionfilmen Meg 2: The Trench gratis online! Perfekt film att koppla av med en regnig helg.

Missa inte chansen att se Meg 2: The Trench gratis på svenska streamingtjänster!

Meg 2: The Trench gratis swe-filmer streama

Succéfilmen The Meg från 2018 får nu en efterlängtad uppföljare! Meg 2: The Trench hade premiär i augusti och går just nu att streama helt gratis på svenska.

I Meg 2: The Trench får vi återse Jason Statham i rollen som modige Jonas Taylor. När en forskningsstation på havets botten attackeras tvingas han återvända till de farliga djupen för att stoppa en ny hotfull varelse.

För att se Meg 2: The Trench gratis online behöver du skaffa ett konto på C More, Viaplay eller Viafree. Där går det att streama filmen utan kostnad med reklamavbrott eller under en begränsad period.

Meg 2: The Trench är fylld med spänning, action och häftiga effekter. Perfekt film att streama gratis en regnig helg för lite underhållning. Vi lover att du inte kommer bli besviken!

10 liknande filmer:

 1. Ben-Hur
 2. Kung Fu Panda 3
 3. Fruktans lön
 4. Mästerkatten 2
 5. Aquaman
 6. El padrino
 7. Exodus: Gods and Kings
 8. Trunk - Locked In
 9. Lights Out
 10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 2964
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

hulufan

Ett starkt betyg 6.6 antyder att Meg 2: The Trench är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 56m att titta på den från början till slut.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 6.6 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 6.6 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.6 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 6.6 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

superMice

Meg 2: The Trench Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.6 bekräftar detta.
avatar

RevJace

Meg 2: The Trench Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 6.6 talar för sig själv.
avatar

Grater98

Meg 2: The Trench Betyget 6.6 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
avatar

MovieFilmer

Meg 2: The Trench Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 6.6 antyder att du kommer att bli nöjd.