alt

Titta på Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.7
764
Betyg
calendar2023
time1h 47m
En väktare av magiska juveler förvandlar en blyg tjej och en populär kille till superhjältar, men de får aldrig avslöja sina identiteter – inte ens för varandra.

Skådespelare

Actor Benjamin Bollen

Benjamin Bollen

Actor Annouck Hautbois

Annouck Hautbois

Actor Fanny Bloc

Fanny Bloc

Actor Martial Le Minoux

Martial Le Minoux

Actor Antoine Tomé

Antoine Tomé

empty-image

Marie Chevalot

Actor Marie Nonnenmacher

Marie Nonnenmacher

Actor Jessie Lambotte

Jessie Lambotte

Officiell trailer

Siehe auch

Se Filmen Miraculous Ladybug & Cat Noir på Dreamfilm

Är du redo att se den efterlängtade filmen Miraculous Ladybug & Cat Noir? Denna actionfyllda film hade premiär den 5 juli 2023 och är nu tillgänglig att streama online helt gratis på Dreamfilm!

Miraculous är baserad på den populära animerade TV-serien med samma namn och följer tonåringarna Marinette och Adrien samt deras alter egon Ladybug och Cat Noir. Tillsammans måste de rädda Paris från den elaka skurken Hawk Moth.

Filmen lovar spännande äventyr, romantik och massor med superhjälteaction. Miraculous har redan hyllats för sin underhållande historia, catchiga musik och färgstarka animation. Det är helt klart en film som både fans av serien och nya tittare kommer att älska!

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir

Streama Filmen Miraculous Gratis Online 2023

Det bästa sättet att se Miraculous Ladybug & Cat Noir är att streama den gratis online på Dreamfilm. Här kan du titta på filmen i hög kvalitet, helt utan att behöva registrera dig eller betala någonting.

Filmen finns tillgänglig med svensk text (swesub) så att hela familjen kan följa med i handlingen. Klicka bara på spela upp så kommer du igång direkt!

Dreamfilm är det optimala stället för att streama nya filmer gratis så fort de har haft biopremiär. Registrera dig inte - börja streama Miraculous redan idag!

Du kan enkelt streama Miraculous på mobil, surfplatta eller dator när det passar dig. Det finns inga nedladdningar eller installerade program. Bara tryck på play så startar filmen!

Missa inte chansen att se årets roligaste och mest spännande superhjältefilm. Med Dreamfilm kan du streama Miraculous Ladybug & Cat Noir helt gratis redan nu!

Miraculous Ladybug & Cat Noir Hela Filmen Svenska På Filmer

Som sagt kan du nu se hela den animerade filmen Miraculous Ladybug & Cat Noir med svensk text på Dreamfilm. Filmen är 1 timme och 25 minuter lång så att den hinner berätta en spännande och rolig historia för både barn och vuxna.

Här får du uppleva Ladybug, Cat Noir och deras vänner rädda Paris från den nya skurken Techno-Pirate. Han hotar staden med sina high-tech vapen ochLadybug måste hitta på något riktigt miraculöst för att stoppa honom.

Samtidigt försöker Marinette och Adrien navigera sin vänskap och dolda känslor för varandra. Mycket humor, action och hjärteknip följer när de kämpar med skolliv, superhjältejobb och tonårsdrömmar i denna underhållande film.

Missa inte att se Miraculous Ladybug & Cat Noir med svensk text på Dreamfilm. Här kan du streama den 1 timme och 25 minuter långa filmen 100% gratis online!

Titta På Miraculous Svensk Text Sverige 2023

 • Premiär: 5 juli 2023
 • Längd: 1 timme och 25 minuter
 • Genre: Animerad action/komedi
 • Regissör: Thomas Astruc
 • Produktionsbolag: ON Animation Studios
 • Originaltitel: Miraculous - le film
 • IMDB betyg: 8,2 av 10

Ovan ser du lite fakta om Miraculous Ladybug & Cat Noir inför premiären 2023. Det är den första långfilmen baserad på den franska animerade TV-serien med samma namn.

Filmen utlovar hurricanefartad action och massor av humor när våra hjältar Ladybug och Cat Noir måste rädda Paris från en ny superskurk. Samtidigt brottas de med sina hemliga identiteter och tonårsförälskelser.

Miraculous har redan hyllats av kritiker och fans för sitt roliga manus, fartfyllda animation och medryckande musik. Missa inte att titta på den med svensk text på Dreamfilm!

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir

Miraculous Ladybug & Cat Noir Full Längd Film Online

Vill du se Miraculous Ladybug & Cat Noir men har inte möjlighet att gå på bio? Ingen oro, nu kan du streama hela filmen online i full längd på Dreamfilm!

Här slipper du köpa dyra biobiljetter eller vänta månader på att filmen ska släppas på DVD eller streamingtjänster. På Dreamfilm kan du se den 1 timme och 25 minuter långa Miraculous-filmen gratis precis när den har haft premiär.

Det enda du behöver är en enhet med internetuppkoppling så kan du börja streama Miraculous i full längd var som helst och när som helst. Perfekt för en familjekväll framför skärmen!

Upplev Miraculous Ladybug och Cat Noirs roliga och spännande äventyr i en lång animerad film av högsta kvalitet. Streama den redan idag på Dreamfilm!

Se Senaste Miraculous Filmen Svenska Subtitelt

Miraculous Ladybug & Cat Noir är absolut en av de mest efterlängtade animerade filmerna 2023. Nu har den äntligen haft premiär och du kan se den allra senaste Miraculous-filmen med svensk text på Dreamfilm.

Häng med Ladybug och Cat Noir när de med humor och girl power kämpar för att rädda Paris från den nya superskurken Techno-Pirate. Miraculous utlovar spännande action, roliga karaktärer och massor med hjärteknip.

Missa inte att få uppleva Marinettes och Adrienens äventyr på bioduken i den här underhållande och fartfyllda filmen för hela familjen. Skratta, spänn och låt dig underhållas av den senaste Miraculous filmen med svensk text på Dreamfilm!

10 liknande filmer:

 1. Ben-Hur
 2. Kung Fu Panda 3
 3. Fruktans lön
 4. Mästerkatten 2
 5. Aquaman
 6. El padrino
 7. Exodus: Gods and Kings
 8. Trunk - Locked In
 9. Lights Out
 10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 764
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 7.7 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Action. Ett måste!
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 7.7 bevisar Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

universalz

Betyget 7.7 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 7.7 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

damVod1

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir med ett betyg på 7.7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 7.7 tyder på att Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir är ett måste för fans av genren.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 7.7 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 7.7, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

MovieFilmer

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 7.7 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

FilmTitel

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir Titel med ett betyg på 7.7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!