Titta på Miraculous World : Shanghai, la légende de Ladydragon 2021 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.9
602
Betyg
calendar2021
time0h 54m

Skådespelare

Actor Benjamin Bollen

Benjamin Bollen

Actor Annouck Hautbois

Annouck Hautbois

Actor Fanny Bloc

Fanny Bloc

Actor Antoine Tomé

Antoine Tomé

Actor Martial Le Minoux

Martial Le Minoux

Actor Jérémy Prévost

Jérémy Prévost

Actor Thierry Kazazian

Thierry Kazazian

empty-image

Marie Chevalot

Officiell trailer

Siehe auch

Miraculous världen Shanghai

Miraculous World: Shanghai – Ladydragon legenden är den senaste filmen i den populära Miraculous-serien. Filmen utspelar sig i Shanghai och följer superhjältarna Ladybug och Cat Noir när de möter en ny skurk, Ladydragon.

I Miraculous Shanghai får tittarna följa med Ladybug och Cat Noir på ett spännande äventyr till Kina. De är där för att besöka Shanghais Miraculous-festival, men deras semester förvandlas snabbt till ett uppdrag att rädda världen när en mystisk kvinna vid namn Ladydragon börjar orsaka kaos i staden.

Ladydragon har magiska krafter som påminner om djuret i den kinesiska horoskopet som gett henne namn. Med sina nya fiender måste Ladybug och Cat Noir använda sina förmågor till det yttersta för att stoppa Ladydragons planer på att förstöra Miraculous-festivalen.

Filmen är fylld med spännande actionscener och coola transformationssekvenser då våra hjältar förvandlas och använder sina speciella krafter. Miraculous Shanghai är en underhållande film för hela familjen!

Miraculous World : Shanghai, la légende de Ladydragon

Ladydragon legenden streama nu

Streama Miraculous World: Shanghai nu på Dreamfilm och följ med på Ladybug och Cat Noirs äventyr i Kina! Du kan titta på filmen gratis online med svenskt tal.

Filmen släpptes på bio den 15 maj 2021 och finns nu tillgänglig för streaming. På Dreamfilm kan du se Miraculous Shanghai gratis och 100% lagligt.

Att streama filmen online är det enklaste sättet att se Ladydragon legenden. Du behöver bara en internetuppkoppling för att titta - inga nedladdningar eller insticksprogram krävs.

Så samla familjen, poppa popcorn och streama Miraculous Shanghai redan ikväll! Njut av ännu ett spännande äventyr med dina favorithjältar Ladybug och Cat Noir.

Se senaste Ladydragon filmen

Den senaste filmen i Miraculous-serien, Miraculous World: Shanghai – Ladydragon legenden, är nu tillgänglig att streama online helt gratis!

I den här filmen reser Ladybug och Cat Noir till Shanghai för att delta i stadens Miraculous-festival. Men festligheterna blir snabbt förstörda när den mystiska Ladydragon börjar orsaka kaos i staden med sina magiska krafter.

Nu måste våra hjältar ta sig an Ladydragon och hennes farliga planer. Med hjälp av sina Kwami-väsen och Miraculous kommer Ladybug och Cat Noir att behöva använda alla sina speciella färdigheter för att rädda Shanghai och besegra denna nya skurk.

Miraculous Shanghai är fylld med spännande action, coola omvandlingscener och skojiga ögonblick med de älskade karaktärerna från serien. Det är underhållning för hela familjen och ett måste för alla fans!

Titta på Miraculous Shanghai gratis

Är du ett fan av Miraculous? Då kommer du inte vilja missa den senaste filmen, Miraculous World: Shanghai. Miraculous Shanghai streamas nu helt gratis på Dreamfilm!

I denna film får vi följa med Ladybug och Cat Noir på ett nytt spännande uppdrag, den här gången i Shanghai. De är där för att vara med på Miraculous-festivalen, men en ny superskurk vid namn Ladydragon hotar att förstöra festligheterna.

För att stoppa Ladydragons planer måste Ladybug och Cat Noir ta till alla sina färdigheter och mirakulösa krafter. Titta på filmen gratis online redan idag för att se hur det hela utvecklar sig!

Miraculous Shanghai är full av spännande action, coola omvandlingar och kommer garanterat underhålla både gamla och nya fans av serien.

Passa på att streama den senaste Miraculous-filmen gratis på Dreamfilm medan du har chansen! Det är något hela familjen kan njuta av tillsammans.

Miraculous World : Shanghai, la légende de Ladydragon

Miraculous Shanghai svenska online

Den älskade animerade serien Miraculous har nu fått sin senaste film - Miraculous World: Shanghai – Ladydragon legenden. Filmen finns tillgänglig att streama online med svenskt tal!

Titta på Miraculous på svenska och följ med dina favorithjältar Ladybug och Cat Noir på deras resa till Kina och Miraculous-festivalen i Shanghai. Där väntar nya utmaningar i form av superskurken Ladydragon, vars magiska krafter hotar att förstöra festligheterna.

Tillsammans med sina trogna Kwami-väsen Tikki och Plagg måste Ladybug och Cat Noir använda sina speciella färdigheter för att besegra Ladydragon och rädda Shanghai. Se dem transformera och kämpa i spännande actionscener fyllda med magi och mystik!

Streama Miraculous Shanghai på svenska redan idag och följ med på ännu ett fartfyllt Miraculous-äventyr för hela familjen! Det är säkert att bli en hit hos både gamla och nya fans.

Skådespelare och handling i Shanghai

I huvudrollerna som de älskade superhjältarna i Miraculous Shanghai återfinns självklart:

 • Ladybug - med rösten av Amanda Cereghino
 • Cat Noir - med rösten av Félix Fernandez

Tillsammans reser de till Shanghai för att få uppleva stadens berömda Miraculous-festival. Men precis när festligheterna ska ta fart dyker den mystiska Ladydragon upp, med krafter inspirerade av djuret i kinesiska horoskopet.

Ladydragons syfte är att förstöra festivalen och så kaos i Shanghai. Nu måste Ladybug och Cat Noir stoppa henne genom att använda sina magiska förmågor. De får också hjälp av nya vänner och gamla bekanta som Master Fu och Marianne Lenoir.

Filmen är fylld med spännande scener när de kämpar mot Ladydragons onda planer. Miraculous-fansen kommer garanterat att gilla alla actionfyllda fight-scener med våra hjältar!

Så missa inte chansen att se den senaste filmen med Ladybug, Cat Noir och deras Kwami-kompisar. Streama Miraculous Shanghai gratis online på svenska redan ikväll!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 602
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 7.9 tyder på att Miraculous World : Shanghai, la légende de Ladydragon är ett måste för fans av Action.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Miraculous World : Shanghai, la légende de Ladydragon med ett 7.9 betyg är en säker sak.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 7.9 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 0h 54m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 0h 54m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Action.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 7.9 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 7.9 betyg är en säker sak.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 7.9 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

superMice

Miraculous World : Shanghai, la légende de Ladydragon Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.9 bekräftar detta.
avatar

FilmTitel

Miraculous World : Shanghai, la légende de Ladydragon Titel med ett betyg på 7.9 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!