close icon
page-title
Miraklet I New York
Miraklet I New York

Detaljer

 • Originaltitel: Miracle on 34th Street
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: 20th Century Fox

Miraklet I New York Stream Sverige • Gratis Online

star6.7
974Betyg
date1994
loader

Miraklet I New York Recension

 • avatar

  DokisDennis

  |8 timer siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |3 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  blåbärSky

  |4 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  FamiljeFrida

  |7 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |7 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  RomantikRonja

  |10 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |10 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RealityRasmus

  |12 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...

Miraklet I New York Rollistan

Indholdsfortegnelse

Hur förvandlade produktionen av filmen Miraklet I New York en liten flickas dröm till verklighet?

Miraklet I New York är en modern klassiker som överraskar med sin förmåga att fånga magi och underverk genom en liten flickas oskyldiga tro. Filmen från 1994 för oss in i Susan Walkers fantastiska värld, där gränsen mellan dröm och verklighet suddas ut på ett oförglömligt sätt.

Den unga skådespelerskan Mara Wilson i huvudrollen som Susan övertygar med sin inlevelse och oskuldsfulla charm. Hennes möte med den mystiska jultomten, mästerligt gestaltad av Richard Attenborough, är startpunkten för en underbar resa fylld av magi och övertygelse.

Image Miraklet I New York film online

En detaljerad genomgång av rollkasten: Vilka skådespelare medverkade i filmen?

Miraklet I New York stoltserar med en anmärkningsvärd rollbesättning, ledd av den legendariska Richard Attenborough som den självsäkra och vänliga jultomten. Hans karismatiska porträttering ger liv åt hjärtat av filmen och inspirerar alla som ser den att återupptäcka sin barndomstro.

Mara Wilson som den unga Susan Walker levererar en rörande och ärlig insats som den skeptiska flickan vars liv förändras för evigt. Hennes kemi med Attenborough är helt övertygande och skapar de mest minnesvärda stunderna i filmen.

Andra betydande roller inkluderar:

 • Elizabeth Perkins som Susans mamma, Dorey Walker
 • Dylan McDermott som Brian Bedford, Doreys pojkvän
 • J.T. Walsh som Roger Crump, den butikschefen som inte tror på jultomten

Var kan man se Miraklet I New York gratis online?

Det finns flera strömningstjänster där man kan se den här filmen. En populär plattform är swe-filmer.se där du kan streama Miraklet I New York gratis med bara några få klick. Swe-filmer.se erbjuder en bred katalog av filmer och serier och är ett utmärkt val för den som vill njuta av den här hjärtevärmande klassikern hemifrån.

Förutom swe-filmer.se finns det även andra streamingtjänster som erbjuder filmen, ibland till en liten kostnad. Men oavsett var du väljer att titta på Miraklet I New York kommer du garanterat att uppskatta den magi och glädje som denna älskade produktion förmedlar.

Upplyftande budskap och engagerande berättelse: Varför är filmen ett måste att se?

Miraklet I New York är en film som överraskar med ett hjärtvärmande budskap om tro, hopp och den obändiga kraften i barns fantasi. Den utforskar den oskuldsfulla övertygelsen att underverk kan ske, och hur denna övertygelse kan förvandla liv och inspirera till att se världen med nya ögon.

Berättelsen fångar på ett mästerligt sätt den magi som omger julen och jultomten, men den sträcker sig bortom de yttre attributen. Miraklet I New York gratis streama är en påminnelse om att tro kan övervinna de mest cyniska uppfattningar och att det aldrig är för sent att återupptäcka barndomens förtrollade glädje.

Image Miraklet I New York 1994

Produktionens utmaningar och bakomliggande anekdoter om filmen

Bakom kulisserna på Miraklet I New York dolde sig många utmaningar för produktionsteamet. När skulle filmen vara redo att streama online? Richard Attenborough, som spelade den ikoniska jultomten, stod inför utmaningen att gestalta en karaktär fylld av magi och övertygelse på ett trovärdigt sätt.

Det krävdes också stor omtanke för att skapa de spektakulära miljöerna, inklusive den storslagna jultomteverkstaden och det legendariska varuhusets juldekorationer. Rollistan Miraklet I New York arbetade hårt för att fånga den rätta känslan, och deras hängivenhet syns tydligt på den vita duken.

Det finns något magiskt med Miraklet I New York: En oväntad succéfilm från 1990-talet

När Miraklet I New York hade premiär 1994 överraskade den många med sin förmåga att beröra publikens hjärtan. Filmens varma ton och underliggande budskap om att tro kan övervinna alla hinder fångade tittarnas fantasi på ett unikt sätt.

Trots att den var en nyinspelning av en äldre klassiker lyckades Miraklet I New York Sverige carved out a nisch och bli en ny modern favorit för hela familjen. Idag, nästan 30 år senare, fortsätter den att förtrolla nya generationer av tittare över hela världen som söker efter lite julmagi i sitt liv.

Lignende filmer til Miraklet I New York

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 974

Dela