close icon
page-title
Miss Peregrines hem för besynnerliga barn
Miss Peregrines hem för besynnerliga barn

Detaljer

 • Originaltitel: Miss Peregrine's Home for Peculiar Children
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Belgien, Storbritannien, USA
 • Regissör: Big Screen Productions

Titta på Miss Peregrines hem för besynnerliga barn • Sverige Gratis • Stream Online

star6.8
9652Betyg
date2016
date2h 07m

Kommenter

 • avatar

  DokisDennis

  |12 timer siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RomantikRonja

  |5 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |5 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  glödandeStjärna

  |7 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RealityRasmus

  |8 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  blåbärSky

  |9 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  FamiljeFrida

  |11 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  matixd

  |12 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  VerklighetenVera

  |13 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Miss Peregrines hem för besynnerliga barn Sverige

Är du ute efter ett spännande äventyr med övernaturliga inslag? Då är filmen Miss Peregrines hem för besynnerliga barn definitivt något för dig! Denna fantasifulla berättelse utspelar sig i Sverige och skildrar Jake, en ung man som upptäcker en hemlig plats full av besynnerliga barn med särskilda förmågor.

I Miss Peregrines hem för besynnerliga barn får vi följa med Jake på hans resa av att lära känna dessa unika barn och deras hem. Han tvingas snart inse att allt inte är som det verkar och att säkerheten är en illusion. Filmen tar oss med på en fascinerande upptäcksfärd full av spänning och äventyr.

Vare sig du är en fan av fantasy-genren eller bara letar efter en spännande och underhållande film, så är Miss Peregrines hem för besynnerliga barn ett säkert kort. Låt dig föras in i en magisk värld där det oväntade väntar runt varje hörn.

Miss Peregrines hem för besynnerliga barn

Miss Peregrines hem för besynnerliga barn Streama online

Miss Peregrines hem för besynnerliga barn är en film som definitivt är värd att se, och du behöver inte leta länge för att hitta den online. På swe-filmer.se kan du streama filmen i hög kvalitet direkt från din dator eller mobilenhet.

Att streama Miss Peregrines hem för besynnerliga barn på swe-filmer.se är ett enkelt och bekvämt sätt att njuta av denna fantastiska film. Oavsett om du föredrar att titta på den på din dator, surfplatta eller smartphone, så erbjuder swe-filmer.se en smidig och användarvänlig upplevelse.

Njut av filmen i lugn och ro hemifrån din egen soffa, eller ta med dig den på resan. Miss Peregrines hem för besynnerliga barn är perfekt för en mysig filmkväll eller för att dela upplevelsen med vänner och familj. Streama den nu på swe-filmer.se!

Miss Peregrines hem för besynnerliga barn Gratis streama

Vill du titta på Miss Peregrines hem för besynnerliga barn gratis? Då är swe-filmer.se rätt ställe för dig! På vår sajt kan du streama filmen helt gratis i hög kvalitet.

Att se Miss Peregrines hem för besynnerliga barn gratis på swe-filmer.se är enkelt och smidigt. Du behöver bara besöka vår webbplats, hitta filmen och klicka på "spela". Sedan kan du njuta av äventyret och de besynnerliga barnen utan att behöva betala någonting.

Vare sig du är student, pensionär eller bara vill spara på pengarna, så är gratis streaming av Miss Peregrines hem för besynnerliga barn på swe-filmer.se ett utmärkt alternativ. Upptäck den magiska världen och de unika karaktärerna utan att behöva belasta din plånbok.

Titta på Miss Peregrines hem för besynnerliga barn

Är du sugen på att se Miss Peregrines hem för besynnerliga barn? På swe-filmer.se kan du göra just det! Vår webbplats erbjuder ett brett utbud av filmer, inklusive denna spännande och fantasifulla berättelse.

Att titta på Miss Peregrines hem för besynnerliga barn på swe-filmer.se är enkelt och bekvämt. Du behöver bara logga in på vår sajt, söka upp filmen och klicka på "play". Sedan kan du slappna av och njuta av äventyret från skärmen i ditt eget hem.

Oavsett om du vill se filmen på din dator, surfplatta eller smartphone, så erbjuder swe-filmer.se en smidig och användarvänlig upplevelse. Njut av Miss Peregrines hem för besynnerliga barn i hög kvalitet och utan reklamavbrott.

Miss Peregrines hem för besynnerliga barn

Film Miss Peregrines hem för besynnerliga barn

Miss Peregrines hem för besynnerliga barn är en spännande och visuellt imponerande film som tar oss med på en fantastisk resa. Regissören Tim Burton har lyckats fånga den magiska och mystiska stämningen från den populära boken, och skapat en riktigt underhållande filmupplevelse.

I filmen får vi följa den unga Jake, som upptäcker ett gömställe för besynnerliga barn med unika förmågor. Tillsammans med dessa barn tvingas han möta en dold fara och lista ut vem han kan lita på. Berättelsen är full av överraskningar, spänning och fantastiska visuella effekter.

Miss Peregrines hem för besynnerliga barn är en film som appellerar till både barn och vuxna. Den blandar fantasy, äventyr och drama på ett sätt som garanterat kommer att fascinera och underhålla tittaren. Oavsett om du är en fan av Tim Burton eller bara letar efter en spännande filmupplevelse, så är detta ett måste-se.

Rollistan Miss Peregrines hem för besynnerliga barn

Miss Peregrines hem för besynnerliga barn har en fantastisk skådespelarensemble som lyfter filmen till nya höjder. I huvudrollerna hittar vi bland annat Asa Butterfield som Jake, Eva Green som Miss Peregrine och Samuel L. Jackson i rollen som den ondskefulla skurken.

Asa Butterfield ger en karismatisk och övertygande insats som den unge Jake, som tvingas ta sig an ett oväntat uppdrag. Eva Green är outstanding som den mystiska och gåtfulla Miss Peregrine, som vaktar över de besynnerliga barnen. Och Samuel L. Jackson levererar som vanligt en minnevärd skurkroll.

Utöver dessa stjärnor i huvudrollerna, så hittar vi även ett starkt ensemble-stöd från skådespelare som Judi Dench, Rupert Everett och Terence Stamp. Tillsammans skapar de en trovärdig och fängslande värld fylld av underbara karaktärer. Miss Peregrines hem för besynnerliga barn har verkligen en förstklassig rollista.

Upptäck den fantastiska världen i Miss Peregrines hem för besynnerliga barn

Miss Peregrines hem för besynnerliga barn är en mästerlig fantasy-filmatisering som tar oss med på en fantastisk resa till Sverige och en hemlig plats full av unika barn med särskilda förmågor. Följ med Jake på hans spännande äventyr där han tvingas lära känna de besynnerliga barnen och deras mystiska hem, samtidigt som han försöker lista ut vem han kan lita på. Streama filmen gratis på swe-filmer.se och upplev den magiska världen i hög kvalitet, oavsett om du tittar på din dator, surfplatta eller smartphone. Miss Peregrines hem för besynnerliga barn är ett måste-se för alla som älskar fantasy, äventyr och en berättelse som ligger utanför det vanliga.

10 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 9652

Dela