alt

Titta på Mission: Impossible - Fallout 2018 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.4
7 730
Betyg
calendar2018
time2h 27m
Även de bästa avsikter kan komma att jaga dig. Ethan Hunt och hans team kämpar mot klockan tillsammans med några allierade efter ett misslyckat uppdrag.

Skådespelare

Actor Vanessa Kirby

Vanessa Kirby

Actor Rebecca Ferguson

Rebecca Ferguson

Actor Tom Cruise

Tom Cruise

Actor Ving Rhames

Ving Rhames

Actor Henry Cavill

Henry Cavill

Actor Michelle Monaghan

Michelle Monaghan

Actor Angela Bassett

Angela Bassett

Actor Sean Harris

Sean Harris

Officiell trailer

Siehe auch

Dreamfilm Mission: Impossible Fallout 2018

Är du redo för ännu ett spännande äventyr med Ethan Hunt och IMF-teamet? Den sjätte delen i den populära Mission: Impossible-serien hade biopremiär sommaren 2018 och nu kan du streama och titta på Mission: Impossible Fallout helt gratis online på Dreamfilm!

I Mission: Impossible Fallout möter vi återigen Tom Cruise i rollen som den orädde agenten Ethan Hunt. Tillsammans med sina kollegor Luther och Benji ger sig Ethan ut på ett farligt uppdrag för att förhindra en katastrof. Men allt går inte riktigt som planerat och Ethan tvingas samarbeta med en skum misstänkt för att rädda världen från undergång.

Med sin klassiska blandning av spännande actionscener, vågade stunts och smarta vändningar är Mission: Impossible Fallout en riktig spionthriller för hela familjen. Missa inte chansen att streama den sjätte delen i agentsagan gratis på nätet - bara på Dreamfilm!

Mission: Impossible - Fallout

Nytt äventyr med Ethan Hunt på Dreamfilm

Även om varje del i Mission: Impossible-serien kan ses fristående knyter Fallout an till händelserna i den föregående filmen Rogue Nation från 2015. Ethan Hunt och hans team fortsätter att bekämpa ondskan runt om i världen, den här gången i form av en farlig terrororganisation.

Men allt blir inte som IMF-agenterna har tänkt sig. När en uppdrag går snett hamnar plötsligt hela världens öde i fara. För att rädda miljontals oskyldiga liv måste Ethan Hunt samarbeta med en tvivelaktig figur från det förflutna. Tillsammans ger de sig ut på ett livsfarligt uppdrag där allt står på spel.

Tom Cruise är som alltid oscarvärd i huvudrollen som Ethan Hunt. Vi får även återse Simon Pegg, Ving Rhames, Michelle Monaghan och Rebecca Ferguson i sina välbekanta roller. Som regissör och manusförfattare återkommer Christopher McQuarrie, som även låg bakom den femte filmen.

Missa inte att streama och titta på det senaste äventyret med agent Ethan Hunt helt gratis på Dreamfilm! Häng med på en intensiv spionthriller fylld med explosionsartad action.

Upplev spänning med Tom Cruise i Mission: Impossible Fallout

Med sin blandning av högoktanig action, smarta vändningar och överraskningsmoment är Mission: Impossible Fallout en spännande filmupplevelse för hela familjen.

I över 20 år har Tom Cruise underhållit biopubliken världen över i rollen som Ethan Hunt i de populära Mission: Impossible-filmerna. Även i den sjätte delen, Fallout, levererar Cruise action i världsklass när han kastar sig ut från flygplan, klättrar uppför stup och slåss mot skurkar ibrutna näsor.

Tillsammans med sina trogna IMF-kollegor måste Ethan återigen rädda världen från undergång. Men vägen dit är full av faror och oväntade hinder. Ingenting blir som planerat när Ethan tvingas samarbeta med en tvivelaktig figur från det förflutna för att kunna fullfölja sitt livsviktiga uppdrag.

Mission: Impossible Fallout bjuder som vanligt på en intensiv upplevelse fylld med spänning, action och dramatik. Biopubliken gillade skarpt den sjätte delen, som rosades för sina välkoreograferade actionscener och tempofyllda manus. Nu har du chansen att uppleva spänningen med Tom Cruise helt gratis - streama Mission: Impossible Fallout redan idag!

Se den sjätte delen i agentsagan gratis på nätet

 • Non stop-action med Tom Cruise
 • Spännande spionhistoria för hela familjen
 • Inga avgifter - streama gratis på Dreamfilm

Älskar du spionfilmer fyllda med action, spänning och oväntade vändningar? Då ska du inte missa att se den sjätte delen i den älskade Mission: Impossible-serien. I den här filmen får vi återigen följa Ethan Hunt och hans IMF-team på ett livsfarligt uppdrag för att rädda världen.

Men vägen dit är inte spikrak. För att lyckas måste Ethan samarbeta med en illa beryktad föredetting, vilket skapar spänning och konflikter inom gruppen. Tillsammans ger de sig ut på ett desperat uppdrag där minsta misstag kan få förödande konsekvenser.

Mission: Impossible Fallout är perfekt för dig som gillar actionfilmer fyllda med spänning, explosionsartade scener och galna stunts. Streama den sjätte delen i agentsagan och upplev äventyret gratis online - endast på Dreamfilm!

Mission: Impossible - Fallout

Mission: Impossible uppdrag i Sverige - streama nu

Den här gången utspelar sig även delar av handlingen i Mission: Impossible Fallout på svensk mark. Efter ett misslyckat uppdrag i Berlin måste Ethan Hunt och hans team ta sig till Stockholm för att få tag i viktig information.

Här får vi se IMF-agenterna utföra vågade operationer mitt i den svenska huvudstaden. De jagar bland annat en lastbil på snöiga gator och genomför en dramatisk räddningsaktion på Taket av hotell At Six. Även om scenerna utspelar sig i Stockholm är de inspelade på andra platser.

Men handlingen flyttar snabbt vidare och team IMF ger sig av på en resa som för dem över hela världen - från Paris till Kashmir. Som vanligt bjuds det på hisnande actionscener på några av jordens mest spektakulära platser.

Följ med IMF-agenterna på deras spännande uppdrag - streama Mission: Impossible Fallout gratis online redan idag! Upplev Tom Cruise i högoktanig action mitt i Sverige.

Spionthriller för hela familjen - titta utan kostnad

Mission: Impossible-filmerna med Tom Cruise i huvudrollen har länge varit omtyckta spionthrillers som passerar för en bred publik. Även den sjätte delen, Fallout, är en spännande actionfilm som funkar utmärkt för hela familjen.

Här får vi på nytt följa Ethan Hunt och hans IMF-team på ett livsfarligt uppdrag där de måste stoppa en skrämmande terrororganisation från att utplåna miljontals oskyldiga liv. För att lyckas krävs mod, sammanhållning och en rejäl dos tur.

Med sitt fängslande manus som blandar spänning, action och humor är Mission: Impossible Fallout perfekt familjeunderhållning. Missa inte att titta på den senaste delen i agentserien helt gratis online - nu på Dreamfilm!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 7730
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 7.4 tyder på att Mission: Impossible - Fallout är ett måste för fans av Action.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Mission: Impossible - Fallout med betyget 7.4, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

MuriVOD12

Mission: Impossible - Fallout är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.4 bekräftar detta.
avatar

krzys

Betyget 7.4 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 2h 27m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 7.4, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

KarTofel

Betyget 7.4 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 7.4 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 7.4 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

matixd

Mission: Impossible - Fallout Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 7.4 bekräftar bara detta.

Produktioner av liknande genrer

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Sagan om ringen - härskarringen

Shockwave: Countdown to Disaster

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Godzilla x Kong: The New Empire