close icon
page-title
Mission: Impossible - Ghost Protocol
Mission: Impossible - Ghost Protocol

Detaljer

 • Originaltitel: Mission: Impossible - Ghost Protocol
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Paramount

Titta på Mission: Impossible - Ghost Protocol 2011 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.1
9578Betyg
date2011
date2h 13m

Kommenter

 • avatar

  RealityRasmus

  |2 timer siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  RomantikRonja

  |5 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |10 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |11 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  VerklighetenVera

  |11 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  DokisDennis

  |12 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  FamiljeFrida

  |12 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Se Mission: Impossible - Ghost Protocol på Dreamfilm gratis

Är du redo för ännu ett adrenalinfyllt äventyr med Ethan Hunt och IMF-teamet? I den fjärde filmen i den populära Mission Impossible-serien kan du streama Mission: Impossible - Ghost Protocol gratis på Dreamfilm och följa med på ett fartfyllt uppdrag runt om i världen.

I denna spionthriller från 2011 är Ethan Hunt (Tom Cruise) tillbaka för att leda sitt team bestående av Benji Dunn (Simon Pegg), Jane Carter (Paula Patton) och nykomlingen Brandt (Jeremy Renner). När IMF anklagas för ett bomdattentat på Kreml, måste teamet agera utan officiellt stöd för att reda ut vad som egentligen hände och stoppa en galen terrorist från att starta ett globalt kärnvapenkrig.

Med en mix av humor, spänning och överraskande vändningar är Mission: Impossible - Ghost Protocol en underhållande adrenalinkick. Du får följa med till exotiska platser som Budapest, Moskva, Dubai och Mumbai. Dessutom bjuds det på imponerande stuntscener, som när Tom Cruise klättrar på utsidan av världens högsta byggnad, Burj Khalifa i Dubai. Det är en spektakulär scen du inte vill missa!

Mission: Impossible - Ghost Protocol

Upplev spänningen i den fjärde Mission Impossible-filmen

Som den fjärde filmen i serien bygger Mission: Impossible - Ghost Protocol vidare på den spänning och action som gjort Mission Impossible-filmerna till publikmagneter. Här får du återigen följa med IMF-agenten Ethan Hunt på ett livsfarligt uppdrag fylld av konspirationer, bedrägerier och högtflygande action.

Efter att ha fått skulden för ett sprängattentat i Kreml, måste Ethan och hans team hitta de riktiga terroristerna som ligger bakom. Men utan officiellt stöd från IMF blir det en kamp mot klockan att stoppa kärnvapenkriget innan det är för sent. Med livet som insats måste de infiltrera sofistikerade säkerhetssystem, kapa ett mobilt kontrollsystem för kärnvapenrobotar och mycket mer för att rädda världen från undergång.

Regissören Brad Bird, mest känd för animerade filmer som Incredibles och Ratatouille, gör här sin spelfilmsdebut och visar prov på ett säkert handlag med action och tempo. Han för också in lite lättare humor genom Simon Peggs karaktär Benji Dunn. Sammantaget blir det en underhållande adrenalinkick som leder Mission Impossible-serien in i en ny era.

Tom Cruise är tillbaka som Ethan Hunt i ännu ett actionäventyr

I centrum för handlingen står som alltid Tom Cruise i rollen som agent Ethan Hunt, en fysiskt disciplinerad spion som är beredd att offra allt för att rädda världen. Med sin kombination av skådespelartalang, atletiska förmåga och fallenhet för actionscener är Cruise som klippt och skuren för rollen som IMF-agenten med ett särskilt uppdrag.

Även i denna fjärde film utför Cruise många av sina egna stunts, som när han klättrar på utsidan av världens högsta byggnad Burj Khalifa i Dubai. Det tillför en äkthet och spänning som bidrar till filmens nerv. Trots att Ethan Hunt börjar te sig lite till åren för de farligaste uppdragen visar Cruise att han fortfarande har orken och skickligheten för att ge oss en adrenalinkick utöver det vanliga.

Vid Ethans sida återfinns IMF-kollegorna Jane Carter och Benji Dunn, den här gången med förstärkning av agent Brandt. Tillsammans utgör de ett slagkraftigt team med kompletterande förmågor. Även om Filmen kretsar kring Tom Cruise är det roligt att se honom interagera med de andra rollfigurerna, inte minst Simon Peggs komiska insats som den hackerbegåvade och lite klantige Benji.

Utforska filmens unika platser och stuntscener

En stor del av nöjet med Mission: Impossible-filmerna är att få följa med Ethan Hunt och hans team till spännande platser runt om i världen. I Mission: Impossible - Ghost Protocol får vi uppleva allt från det kalla Moskva till den pulserande megastaden Mumbai i Indien.

Men den mest minnesvärda platsen är nog Dubai, där flera av filmens mest spektakulära scener utspelar sig. Höjdpunkten är förstås när Tom Cruise klättrar ut på utsidan av världens högsta byggnad, skyskrapan Burj Khalifa, som sträcker sig 828 meter upp i skyn. Det är en scen som får det att svindla bara att titta på!

Även jakten genom en enorm sandstorm i Dubai ger filmen en distinkt känsla och visar prov på det enorma produktionsarbetet. Sammantaget bidrar de exotiska miljöerna till att göra Mission: Impossible - Ghost Protocol till en spännande filmupplevelse utöver det vanliga.

Med en blandning av humor, spänning och överraskande vändningar är Mission: Impossible - Ghost Protocol en underhållande adrenalinkick som inte bör missas.

Mission: Impossible - Ghost Protocol

Upptäck filmens hemliga agentuppdrag och intriger

Som i alla bra spionthrillers handlar Mission: Impossible - Ghost Protocol inte bara om action utan också om intriger och bedrägerier. Efter bombdådet i Kreml anklagas IMF för terrordådet, vilket tvingar Ethan Hunts team att agera självständigt för att bevisa sin oskuld och avslöja sanningen.

Spåren leder dem till en galen rysk vetenskapsman som utvecklat en plan för att starta kärnvapenkrig för att åstadkomma en "nödvändig" omstart av civilisationen. För att stoppa honom måste IMF-teamet stjäla koderna till ett mobilt system för kärnvapenrobotar som kan avfyras från vilken plats som helst på jorden.

Det blir en kamp mot klockan att hitta och oskadliggöra kontrollsystemet innan raketerna avfyras. Vägen dit är fylld av oväntade vändningar, förräderier och chocker som håller spänningen uppe. Mission: Impossible - Ghost Protocol bjuder på klassisk spionfilmintrig i modern tappning.

Njut av en klassisk spionthriller fylld av adrenalin

Sedan starten 1996 har Mission Impossible-filmerna etablerat sig som synonyma med spänning, action och cliffhangers. Även den fjärde filmen i serien, Mission: Impossible - Ghost Protocol, levererar precis vad fansen förväntar sig.

Med Tom Cruise som den orädde agenten Ethan Hunt, exotiska platser, högtflygande action och en intrikat handling som utspelar sig i det internationella spionagets skuggvärld, är det här en spionthriller i klassisk stil. Samtidigt lyfter regissören Brad Bird in lite lättare humor och en modernare feel för att appellera till en bredare publik.

Oavsett om du är nykomling eller har följt serien sedan starten, lovar Mission: Impossible - Ghost Protocol att leverera spänning, adrenalin och underhållning från början till slut. Som alltid när det gäller Mission Impossible kan du förvänta dig det oväntade. Så om du är sugen på action fylld med explosionsartade scener och våghalsiga stunts, missa inte att streama den gratis på Dreamfilm!

9 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 9578

Dela