alt

Titta på Mistrz 2021 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.7
171
Betyg
calendar2021
time1h 31m

Skådespelare

Actor Marcin Bosak

Marcin Bosak

Actor Marian Dziędziel

Marian Dziędziel

Actor Marcin Czarnik

Marcin Czarnik

Actor Rafał Zawierucha

Rafał Zawierucha

Actor Piotr Witkowski

Piotr Witkowski

Actor Grzegorz Małecki

Grzegorz Małecki

Actor Marek Kasprzyk

Marek Kasprzyk

Actor Kamil Szeptycki

Kamil Szeptycki

Officiell trailer

Siehe auch

Titta på Mistrz online gratis 2022

Är du redo att streama den senaste svenska dramafilmen Mistrz? Filmens premiär ägde rum den 27 augusti 2021 och nu kan du se den online helt gratis!

Mistrz är regisserad av Mao Carlson och producerad av Iron Films. Medverkar gör några av Sveriges främsta skådespelare, däribland Lena Endre, Joel Kinnaman och Gustaf Skarsgård. Filmen handlar om en begåvad men destruktiv musiker som brottas med demoner från det förflutna. Ett klassiskt svenskt drama i miljön kring musik och relationer.

Streama Mistrz nu på Dreamfilm och se hela filmen gratis med svensk text. Det är enkelt att starta upp filmen direkt i din webbläsare utan krångliga nedladdningar eller registreringar. Bara att luta sig tillbaka och njuta av detta starka svenska drama!

Mistrz

Streama Mistrz gratis på svenska 2022

Som svensk filmälskare vill man såklart se de senaste inhemska filmerna så fort som möjligt. Mistrz hade biopremiär i augusti 2021 men nu finns äntligen chansen att streama den helt gratis på nätet!

swefilmer.se kan du streama Mistrz med svenskt tal och text utan kostnad. Filmen är 136 minuter lång så se till att hitta en skön sittplats i soffan innan du startar upp den. Poppa lite popcorn och njut av Mistrz online i hög kvalitet!

I huvudrollerna ser vi Joel Kinnaman som den begåvade pianisten Viktor och Lena Endre som hans mor Kristina. Deras relation ställs på sin spets när gamla hemligheter avslöjas. En gripande historia om konst, relationer och livsval.

Mistrz hela filmen gratis på swefilm

Har du väntat på att få se den svenska dramathrillern Mistrz? Nu behöver du inte vänta längre! Hela filmen går att se gratis online på swefilm!

Mistrz regisserades av Mao Carlson och hade premiär på biograferna i augusti 2021. Nu har den äntligen släppts för streaming och du kan se den i sin helhet utan kostnad. Missa inte chansen att streama denna starka och omtalade svenska film med Joel Kinnaman i huvudrollen.

Mistrz är en film som verkligen berör och får en att tänka till om livsval, relationer och vad som egentligen betyder något.

Genom att streama på swefilm.se slipper du registreringar eller nedladdningar. Det enda du behöver är en internetuppkoppling och en enhet att titta på. Sätt igång filmen direkt och upplev Mistrz bekvämt hemifrån.

Se Mistrz dreamfilm full movie

Är du sugen på att se en riktigt bra svensk film? Då ska du streama Mistrz på Dreamfilm!

Mistrz hade premiär på bio i augusti 2021 och blev snabbt en publik- och kritikerfavorit. Nu kan du äntligen streama hela filmen online gratis. Det enda du behöver göra är att gå till Dreamfilm.se och starta upp filmen direkt i din webbläsare.

I huvudrollen som den begåvade pianisten Viktor ser vi Joel Kinnaman. Han lever ett destruktivt liv i musikens värld samtidigt som hemligheter från det förflutna hinner ikapp honom. En stark historia om relationer, konst och livsval som garanterat kommer beröra.

Streama Mistrz redan ikväll! Filmen är 136 minuter lång så se till att hitta en skön sittplats och njut. Poppa lite popcorn och se denna omtalade svenska film gratis online på Dreamfilm.

Mistrz

Mistrz svensk text stream online

Den efterlängtade svenska dramafilmen Mistrz släpptes på bio i augusti 2021 och gjorde succé. Nu finns äntligen chansen att streama den online med svensk text helt gratis!

På streamingtjänsten Swefilmer kan du titta på Mistrz i sin helhet utan kostnad. Filmen är 136 minuter lång så var förberedd på att sitta bekvämt. Missa inte den här möjligheten att äntligen få se den starka svenska filmen med Joel Kinnaman i huvudrollen.

 • Speltid: 136 minuter
 • Genre: Drama, thriller
 • Medverkande: Joel Kinnaman, Lena Endre, Gustaf Skarsgård

Det enda du behöver för att streama Mistrz online är en internetuppkoppling och en enhet att titta på. Inga nedladdningar eller registreringar krävs. Sätt igång och njut av denna omtalade svenska film med hög kvalitet, helt gratis!

Swesub Mistrz film svenska gratis

Är du filmälskare som gillar att se de senaste svenska filmerna? Då finns nu möjligheten att streama dramafilmen Mistrz helt gratis med swesub!

Mistrz hade biopremiär i augusti 2021 och blev snabbt populär bland kritiker och publik. Nu har den släppts för streaming och du kan se hela filmen online med svensk textning utan kostnad. Det är enkelt att starta upp filmen direkt i din webbläsare på tjänsten Swefilmer.

I rollerna ser vi bland andra Joel Kinnaman, Lena Endre och Gustaf Skarsgård. Mistrz handlar om en begåvad pianist vars destruktiva liv hinner ikapp honom då hemligheter från det förflutna avslöjas. Ett klassiskt svenskt drama du inte vill missa!

Mistrz är en filmupplevelse utöver det vanliga med starka skådespelarinsatser och ett gripande drama.

Passa på att streama denna omtalade svenska film i hög kvalitet redan ikväll. Filmen är 136 minuter lång så hitta en skön sittplats, luta dig tillbaka och njut av Mistrz gratis online med svensk text!

10 liknande filmer:

 1. The Zone of Interest
 2. PERFECT DAYS
 3. Todos los nombres de Dios
 4. Jesus
 5. Nowhere
 6. Insidan ut
 7. Trunk - Locked In
 8. After Everything
 9. Gran Turismo
 10. Ben-Hur
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 171
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 7.7 inte övertygar dig om att titta på Mistrz, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 7.7 bevisar Mistrz att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

universalz

Betyget 7.7 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Mistrz. Betyget 7.7 talar för sig själv
avatar

damVod1

Mistrz med ett betyg på 7.7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 31m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 31m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Drama.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 7.7 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

ganDi1243

Mistrz med medelbetyget 7.7 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

FilmTitel

Mistrz Titel med ett betyg på 7.7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!