alt

Titta på Monsterfamiljen - ingen är perfekt 2021 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.7
70
Betyg
calendar2021
time1h 43m
Familjen Wishbone kan tyckas vara väldigt vanliga, men på ett sätt är de helt unika: de kan lika snabbt som oväntat förvandlas till monster! När vänner till familjen kidnappas av monsterjägaren Mila Starr, måste de komma till undsättning. Dags för lillebror Max att bli en varulv och storasyster Fay en mumie, medan mamma förvandlar sig till en vampyr och pappa till Frankensteins monster. Det visar sig snart att Mila arbetar på uppdrag av sina stränga föräldrar, som behöver monster till hemliga experiment. Max förstår att Mila inte är ond utan bara rädd för att inte göra allt som hennes föräldrar kräver, och han försöker få henne att i stället hjälpa till att befria hans vänner. Tillsammans inser både Mila och familjen Wishbone att ingen är perfekt och att det inte är så viktigt - man kan ju bli älskad för precis den man är.

Skådespelare

Actor Nick Frost

Nick Frost

Actor Jason Isaacs

Jason Isaacs

Actor Emily Watson

Emily Watson

Actor Jessica Brown Findlay

Jessica Brown Findlay

Actor Emily Carey

Emily Carey

Actor Catherine Tate

Catherine Tate

Actor Emma Tate

Emma Tate

Actor Ewan Bailey

Ewan Bailey

Officiell trailer

Siehe auch

Monsterfamiljen streama ny animering online gratis

Är du sugen på att se en rolig och spännande ny animering? Då ska du streama Monsterfamiljen som hade premiär den 21 oktober 2021. Det är uppföljaren till succén Monster Family från 2018. Filmen är producerad av Ambient Entertainment och har fått fina omdömen på IMDB.

I Monsterfamiljen får vi återigen följa den udda monsterfamiljen Wishbone. Pappa Dracula, mamma Frankenstein, vampyrdottren Fay och varulven Freddie dras in i ett nytt äventyr fylld av monster, magi och skratt. Ingen monsterfamilj är perfekt, men tillsammans klarar de alla utmaningar.

Streama Monsterfamiljen gratis online med svensk text på Dreamfilm. Behöver du pausa och återuppta tittandet går det utmärkt. Perfekt familjeunderhållning att se gratis från soffan! Det finns även en trailer som ger en förhandsvisning av det roliga monsteräventyret.

Monsterfamiljen - ingen är perfekt

Se Monsterfamiljen svensk text gratis på nätet

Den efterlängtade uppföljaren till succén Monster Family från 2018 har nu premiär - streama Monsterfamiljen med svensk text på nätet! Animerade filmer för hela familjen går alltid hem, och den här är proppad med roliga monster, spänning och äventyr.

I centrum står den udda monsterfamiljen Wishbone som består av Dracula, Frankenstein, vampyren Fay och varulven Freddie. Tillsammans dras de in i ett nytt magiskt äventyr fylld av vändningar, skratt och livliga animationer. Ingen familj är perfekt, men med kärlek och sammanhållning klarar de allt.

Titta på Monsterfamiljen gratis online med svensk text! Streama direkt via Dreamfilm och njut av den här underhållande feelgood-animeringen för hela familjen. Perfekt filmkväll hemma i soffan!

Monsterfamiljen från Ambient - se ny film gratis

Älskade du Monster Family från 2018? Då kommer du garanterat gilla den nya uppföljaren Monsterfamiljen, som hade premiär den 21 oktober 2021. Filmen är producerad av det prisbelönta animationsbolaget Ambient Entertainment.

Återigen får vi följa den färgstarka monsterfamiljen Wishbone på ett spännande äventyr fylld av magi, vändningar och roliga monsterkaraktärer. Dracula, Frankenstein, vampyren Fay och varulven Freddie visar att ingen familj är perfekt, men tillsammans fixar de allt.

Streama Monsterfamiljen gratis online på Dreamfilm redan idag! Njut av den här underhållande animeringen för hela familjen i höstlovsmys hemma i soffan. Perfekt film att se på svenska tillsammans.

Se Monsterfamiljen med familjen - nytt på Dreamfilm

Monsterfamiljen är den perfekta feelgood-animeringen att se med hela familjen!

Söker du en rolig och spännande ny barnfilm att se med familjen? Då ska ni streama den färgstarka animeringen Monsterfamiljen som nyss haft premiär! Det är en fristående uppföljare till succén Monster Family från 2018.

Återigen får vi följa den annorlunda monsterfamiljen Wishbone, med Dracula, Frankenstein, vampyren Fay och varulven Freddie. Tillsammans dras de in i ett fartfyllt äventyr proppad med magi, skratt och livliga monsterkaraktärer. Streama på Dreamfilm och njut av denna feelgood-film!

Monsterfamiljen - ingen är perfekt

Monsterfamiljen med IMDB-betyg online i Sverige

Den 21 oktober 2021 hade den efterlängtade animeringen Monsterfamiljen biopremiär. Nu kan du streama den gratis online med svensk text på Dreamfilm. Filmen är en fristående uppföljare till succén Monster Family från 2018.

Monsterfamiljen har fått fina omdömen på IMDB och hyllats för sina roliga karaktärer, spännande äventyr och livliga animationer. Återigen får vi följa monsterfamiljen Wishbone med bland annat Dracula, Frankenstein och varulven Freddie. Ingen familj är perfekt, men tillsammans fixar de allt!

Njut av den här feelgood-animeringen för hela familjen! Streama Monsterfamiljen gratis och på svenska på Dreamfilm. Perfekt filmkväll hemma i soffan under hösten.

Monsterfamiljen på svenska - se gratis 21 oktober 2021

 • Uppföljare till succén Monster Family från 2018
 • Premiär 21 oktober 2021
 • Spännande monsteräventyr för hela familjen
 • Streama gratis med svensk text på Dreamfilm

Den roliga animeringen Monsterfamiljen hade premiär den 21 oktober 2021. Det är en fristående uppföljare till succén Monster Family från 2018, återigen producerad av Ambient Entertainment.

Filmen utlovar ett underhållande och spännande monsteräventyr för hela familjen, med Dracula, Frankenstein, vampyren Fay och varulven Freddie i huvudrollerna. Ingen monsterfamilj är perfekt, men tillsammans klarar de alla utmaningar och faror.

Streama Monsterfamiljen gratis och med svensk text på Dreamfilm! Perfekt filmkväll hemma i soffan under hösten för stora och små. Njut av denna underhållande feelgood-animering.

10 liknande filmer:

 1. Robot Dreams
 2. Familjen Casagrande: Filmen
 3. Kung Fu Panda
 4. Shrek
 5. Encanto
 6. Trolls 3
 7. Coraline och spegelns hemlighet
 8. Despicable Me 4
 9. Megamind
 10. Leo
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 70
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 6.7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 6.7 bevisar Monsterfamiljen - ingen är perfekt att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 6.7 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.7 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

catmansv

Med ett betyg på 6.7 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 43m
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 6.7 tyder på att Monsterfamiljen - ingen är perfekt är ett måste för fans av genren.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 6.7 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.7 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

MediSV

Med ett betyg på 6.7 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.