alt

Titta på Moonfall 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.3
2 861
Betyg
calendar2022
time2h 11m
En mystisk kraft kastar månen ur sin omloppsbana och skickar den på kollisionskurs mot jorden. Med bara några veckor innan världen kan förintas är Nasa-chefen och före detta astronauten Jo Fowler övertygad om att hon har nyckeln som kan rädda världen. Men bara en astronaut och en konspirationsteoretiker tror på henne. Dessa osannolika hjältar har ett omöjligt sista uppdrag i rymden framför sig och lämnar alla de älskar, bara för att få reda på att vår måne inte är vad vi tror att den är.

Skådespelare

Actor Patrick Wilson

Patrick Wilson

Actor Halle Berry

Halle Berry

Actor Donald Sutherland

Donald Sutherland

Actor Stephen Bogaert

Stephen Bogaert

Actor Charlie Plummer

Charlie Plummer

Actor Michael Peña

Michael Peña

Actor Maxim Roy

Maxim Roy

Actor Kelly Yu

Kelly Yu

Officiell trailer

Siehe auch

Moonfall åter på Dreamfilm

Är du redo att streama den senaste sci-fi-thrillern Moonfall? Den här storfilmsproduktionen med Roland Emmerich som regissör hade biopremiär så sent som i februari 2022 och är nu tillgänglig för gratis streaming på Dreamfilm.

Moonfall utspelar sig mitt under en katastrof då månen börjar falla mot jorden. Vi får följa ett resesällskap bestående av en före detta astronaut, en tekniker på NASA och en konspirationsteoretiker som ger sig ut på ett livsfarligt uppdrag för att rädda planeten.

Sci-fi-thrillern bjuder på hisnande action och spänning när de tre huvudpersonerna tar sig till månens yta för att undersöka vad som ligger bakom det oväntade hotet mot jorden. Publiken har hyllat de fantasifulla specialeffekterna och det medryckande manuset.

Moonfall

Streama Moonfall gratis

Moonfall går att streama gratis och helt lagligt på streamingtjänsten Dreamfilm. Du behöver bara skapa ett kostnadsfritt konto för att få tillgång till den spännande sci-fi-thrillern och tusentals andra filmer.

Dreamfilm erbjuder en stor mängd de senaste biofilmerna och serierna, ofta redan kort efter biopremiär. Allt streamas gratis och helt lagligt finansierat av annonser som visas på sidan. Du behöver alltså inte betala något för att se Moonfall via Dreamfilm.

Missa inte chansen att streama den uppmärksammade storfilmen Moonfall med Roland Emmerich gratis på Dreamfilm!

Se Moonfall 2022 online

Moonfall hade världspremiär på bio redan i februari 2022 men går nu att se online helt gratis. Roland Emmerich är känd för sina spektakulära katastroffilmer som Independence Day, The Day After Tomorrow och 2012.

I Moonfall tar han återigen publiken på en actionfylld ritt mitt under ett globalt hot då månen börjar närma sig jorden allt mer. En före detta astronaut bestämmer sig för att undersöka vad som ligger bakom och tar sig till månens yta med ett resesällskap.

Där upptäcker de att en främmande artefakt har rubbat månens bana och att en portal har öppnats till en alternativ dimension. Nu måste de hitta ett sätt att stänga portalen innan det är för sent. Spänningen är total!

Följ resesällskapet till månen

I centrum av handlingen i Moonfall får vi följa tre huvudpersoner på ett livsfarligt uppdrag för att rädda jorden. Den första är den före detta astronauten Jo Fowler spelad av Halle Berry.

 • Hon var den enda överlevande från en olycka på månen för 10 år sedan och misstänker nu att det kan ha ett samband med det pågående hotet.
 • Tillsammans med sin gamla vän och tekniker på NASA KC Houseman ger de sig av på ett spontant räddningsuppdrag till månen.

På vägen ansluter en udda konspirationsteoretiker vid namn KC Houseman som hävdar att månens bana rubbats av en utomjordisk artefakt. Tillsammans bildar de ett omaka men modigt team för att undersöka saken.

Moonfall

Upplev katastrofen som hotar jorden

Regissören Roland Emmerich är specialist på spektakulära katastroffilmer och i Moonfall får vi återigen uppleva hur jorden hotas av fullständig undergång. Månen har tidigare ansetts stabil i sin bana men börjar nu närma sig jorden i allt snabbare takt.

Ingen vet om vad som orsakat fenomenet men det står klart att konsekvenserna kommer bli förödande om inte något görs. Jordens ledare famlar efter en lösning medan klockan tickar allt fortare mot den slutliga kollisionen.

Medan paniken sprider sig över hela världen ger sig de tre huvudpersonerna mot månen i ett sista desperat försök att finna svaret – och en möjlig räddning undan katastrofen.

Moonfall öppnar portalen till månen

När de tre hjältarna i Moonfall tar sig till månens yta gör de en chockerande upptäckt. En gigantisk, främmande artefakt har börjat rubba månens bana och öppnat en portal till en alternativ dimension på andra sidan.

Är portalen orsaken till att månen nu riskerar krocka med jorden och utplåna allt liv? Och vad döljer sig egentligen på andra sidan? Mot alla odds måste de hitta ett sätt att stänga portalen innan det är för sent.

Missa inte den adrenalinfyllda sci-fi-thrillern Moonfall med Halle Berry på Dreamfilm! Se den spännande actionfilmen gratis redan nu.

10 liknande filmer:

 1. Ben-Hur
 2. Kung Fu Panda 3
 3. Fruktans lön
 4. Mästerkatten 2
 5. Aquaman
 6. El padrino
 7. Exodus: Gods and Kings
 8. Trunk - Locked In
 9. Lights Out
 10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 2861
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 6.3 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 6.3 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Action. Ett måste!
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 6.3 bevisar Moonfall att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Moonfall med ett 6.3 betyg är en säker sak.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.3 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 2h 11m
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 6.3, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.3 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.3 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

superMice

Moonfall Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.3 bekräftar detta.