alt

Titta på Morbius 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.1
3 903
Betyg
calendar2022
time1h 45m
Läkaren Michael Morbius är svårt sjuk i en sällsynt blodsjukdom och fast besluten att rädda andra som lider av samma öde. Han tar en desperat chans, och vad som först verkar vara ett lyckat resultat visar sig snart vara något som kan vara värre än sjukdomen.

Skådespelare

Actor Tyrese Gibson

Tyrese Gibson

Actor Michael Keaton

Michael Keaton

Actor Jared Leto

Jared Leto

Actor Matt Smith

Matt Smith

Actor Jared Harris

Jared Harris

Actor Adria Arjona

Adria Arjona

Actor Clara Rosager

Clara Rosager

Actor Tom Forbes

Tom Forbes

Officiell trailer

Siehe auch

Spider-Man: No Way Home

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Morbius Dreamfilm gratis

Morbius är den senaste stora superhjältefilmen från Marvel. Filmen hade biopremiär den 30 mars 2022 och nu kan du se den helt gratis på Dreamfilm! Morbius är en spännande actionfilm baserad på Marvel-karaktären med samma namn. Huvudrollen som den skräckinjagande antihjälten spelas av Jared Leto.

Michael Morbius har en sällsynt blodsjukdom och bestämmer sig för att testa ett farligt botemedel baserat på fladdermus-DNA. Behandlingen botar honom men ger honom också vampyr-liknande krafter. Morbius blir en mörk och våldsam vigilante som jagar nattens kriminella i New Yorks undre värld.

Utöver Jared Leto medverkar även Matt Smith, Adria Arjona och Jared Harris i denna mörka Marvel-film. Regisserad av Daniel Espinosa och producerad av Columbia Pictures.

Så missa inte att se Morbius gratis online på Dreamfilm! Filmen är nu tillgänglig i sin helhet med svenska undertexter. Perfekt för alla fans av Marvel-filmer och mörka superhjältar.

Morbius

Morbius streama svenska swefilmer

Vill du streama Morbius med svenska undertexter? På Swefilmer kan du se den nya Marvel-filmen gratis online med full svensk text. Morbius hade biopremiär i mars 2022 och är nu tillgänglig för streaming helt lagligt.

I Morbius får vi följa den tragiska antihjälten Michael Morbius spelad av Jared Leto. Efter ett misslyckat försök att bota sin sällsynta blodsjukdom förvandlas Morbius till en vampyr med övermänskliga krafter. Men makten har ett pris och Morbius tvingas tampas med sitt mörka inre.

Utöver Jared Leto medverkar stjärnor som Matt Smith, Adria Arjona och Jared Harris. Regissör är Daniel Espinosa. Filmen är producerad av Columbia Pictures och baserad på Marvel-serietidningen om Morbius.

På Swefilmer kan du streama Morbius 2022 helt gratis med svensk text. Titta på denna spännande Marvel-film när det passar dig bäst. Perfekt för alla fans av mörka, komplexa superhjältefilmer.

Morbius se gratis online swesub 2022

Är du sugen på att se den nya Marvel-filmen Morbius? Nu kan du streama Morbius online helt gratis med svensk text! Filmen hade biopremiär tidigare i år och är nu tillgänglig för streaming med svenska undertexter, så kallad swesub.

Morbius utforskar Marvels mörka sida genom berättelsen om Michael Morbius. I jakten på ett botemedel mot sin blodsjukdom förvandlas han till en våldsam vampyr-antihjälte. Jared Leto gör en minnesvärd insats i huvudrollen som den tragiska Marvel-figuren.

Utöver Leto syns bland andra Matt Smith, Adria Arjona och Jared Harris på rollistan. Regissör Daniel Espinosa står bakom kameran. Filmen är producerad av Columbia Pictures.

Missa inte att se Morbius med svensk text online helt gratis. Denna mörka och spännande Marvel-film utforskar superskurkar på ett sätt vi inte sett tidigare. Perfekt för fans av komplexa antihjältar.

Morbius hela filmen stream 30.03.2022

Morbius hade biopremiär den 30 mars 2022 och nu kan du se hela filmen online! Marvels senaste superhjältefilm finns tillgänglig för streaming i sin helhet med svenska undertexter.

I filmen får vi följa forskaren Michael Morbius, spelad av Jared Leto, i jakten på ett botemedel mot sin sällsynta blodsjukdom. Hans desperata försök att bota sig själv leder dock till att han förvandlas till en farlig vampyr med övernaturliga krafter.

Morbius utforskar mörkare teman än vad vi är vana vid i Marvel-filmer. Utöver Jared Leto medverkar bland andra Matt Smith, Adria Arjona och Jared Harris. Filmens regissör är Daniel Espinosa.

Missa inte att streama hela Morbius online! Denna spännande och annorlunda Marvel-film finns nu tillgänglig i sin helhet att se helt gratis. Perfekt för alla som gillade Joker och Venom.

Morbius

Morbius gratis på nätet Columbia Pictures

Den nya Marvel-filmen Morbius går nu att se helt gratis online. Filmen är producerad av Columbia Pictures och hade biopremiär tidigare i år. Nu finns Morbius tillgänglig för streaming utan kostnad med svensk text.

I centrum för historien står Michael Morbius, spelad av Jared Leto. I ett desperat försök att bota sin sällsynta blodsjukdom injicerar han sig själv med fladdermus-DNA. Detta ger Morbius vampyr-liknande krafter samtidigt som han förvandlas till en farlig antihjälte.

Utöver Jared Leto medverkar bland andra Matt Smith och Adria Arjona. Regisserad av Daniel Espinosa. Filmen utforskar mörkare teman än vi är vana vid i traditionella superhjältefilmer.

Missa inte att se Morbius gratis online med svensk text! Denna annorlunda Marvel-film från Columbia Pictures ger en ny twist på superskurkar.

Morbius swefilmer se gratis action online

Älskar du actionfilmer och superhjältefilmer? Då ska du se Morbius på Swefilmer! Denna spännande Marvel-film finns nu att streama helt gratis online med svensk text.

I Morbius får vi följa Michael Morbius, spelad av Jared Leto, i jakten på ett botemedel för sin blodsjukdom. Experimentet går snett och Morbius förvandlas till en vampyr med övermänskliga krafter. Han dras in i en våldsam värld fylld av action och spänning.

Medverkar gör också Matt Smith, Adria Arjona och Jared Harris. Filmen är regisserad av Daniel Espinosa och producerad av Columbia Pictures för Marvel.

Är du sugen på en annorlunda superhjältefilm fylld med spännande action? Missa då inte att se Morbius gratis på Swefilmer! En perfekt film för alla Marvel-fans.

10 liknande filmer:

  1. Retribution
  2. Aquaman and the Lost Kingdom
  3. Lift
  4. The Maze Runner
  5. Aquaman
  6. Black Panther: Wakanda Forever
  7. Sound of Freedom
  8. Shazam! Fury of the Gods
  9. John Wick: Chapter 4
  10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 3903
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 6.1 bevisar Morbius att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 6.1 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Morbius. Betyget 6.1 bekräftar bara detta
avatar

krzys

Betyget 6.1 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 45m
avatar

mukasso

En Morbius med ett betyg på 6.1 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 6.1 betyg är en säker sak.
avatar

ganDi1243

Morbius med medelbetyget 6.1 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

Grater98

Morbius Betyget 6.1 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
avatar

MovieFilmer

Morbius Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 6.1 antyder att du kommer att bli nöjd.

Produktioner av liknande genrer

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Black Panther: Wakanda Forever

Shockwave: Countdown to Disaster