close icon
page-title
Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms
Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms

Detaljer

 • Originaltitel: Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Warner Bros. Animation

Titta på Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms 2021 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.6
413Betyg
date2021
date1h 20m

Kommenter

 • avatar

  RomantikRonja

  |14 timer siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |5 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RealityRasmus

  |10 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  FamiljeFrida

  |11 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  DokisDennis

  |12 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  VerklighetenVera

  |12 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  blåbärSky

  |12 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |14 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Dreamfilm streama Mortal Kombat Legends gratis online

Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms är en actionfylld animerad film baserad på det populära fightingspelet Mortal Kombat. Filmen hade premiär den 31 augusti 2021 på dreamfilm och går nu att streama gratis online med svenska undertexter.

I Mortal Kombat Legends får vi följa kampsportskämparna från Earthrealm när de måste försvara världen mot invasion från Outworld. Det blir episka fightscener och spännande äventyr i den här filmatiseringen från Warner Bros Animation.

Om du gillar Mortal Kombat-spelen eller bara är sugen på lite ACTIONFylld animerad underhållning så är Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms ett måste. Streama filmen gratis nu på dreamfilm!

Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms

Titta på Mortal Kombat Legends Battle of the Realms svenska swefilmer

Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms är den senaste delen i Warner Bros animerade filmserie baserad på Mortal Kombat. Filmen släpptes den 31 augusti 2021 och går nu att titta på gratis online med svensk text på swefilmer.

I den här filmen får vi återigen följa den odödlige krigaren Liu Kang och hans vänner när de måste försvara Earthrealm från den ondskefulle trollkarlen Shang Tsung och hans armé. Det blir massor med action och coola fightscener i klassisk Mortal Kombat-anda.

Om du gillar de tidigare Mortal Kombat Legends-filmerna eller bara vill se lite häftig animerad fantasy-action så är Battle of the Realms ett måste. Streama loss och njut av filmen med svenskt tal på swefilmer!

Streama Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms gratis 31.08.2021

Det här är den bästa animationsfilmen i Mortal Kombat Legends-serien hittills. Must see för alla fans!

Är du sugen på lite actionfylld underhållning? Då ska du streama den animerade filmen Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms som hade premiär 31 augusti 2021. Filmen är den tredje delen i Warner Bros animerade filmserie baserad på fightingspelet Mortal Kombat och den bästa hittills enligt kritiker.

I Battle of the Realms får vi återigen följa Liu Kang, Sonya Blade, Jax och deras kamp för att rädda Earthrealm undan den ondskefulle trollkarlen Shang Tsungs styre. Det bjuds på massor av action, coola specialeffekter och förstås fatalities i klassisk Mortal Kombat-anda.

Warner Bros Mortal Kombat Legends stream online free svenska

 • Actionfylld film baserad på det klassiska fightingspelet
 • Häftiga fightscener och fatalities i äkta Mortal Kombat-stil
 • Premiär 31 augusti 2021

Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms är den senaste delen i Warner Bros animerade filmserie baserad på det klassiska fightingspelet. I den här filmen får vi återigen följa Liu Kang, Sonya, Jax och kampen för att rädda Earthrealm från den ondskefulle trollkarlen Shang Tsungs styre.

I klassisk Mortal Kombat-anda bjuds det på massor av action och coola, bloddrypande fightscener. Alla fatalities och supermoves som gjort spelserien så populär finns med. Perfekt underhållning för både gamla och nya fans!

Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms

Actionfylld animerad film Mortal Kombat Legends swefilmer

Älskar du Mortal Kombat och cool animerad action? Då ska du kolla in Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms som har svenskt tal och går att streama gratis online på swefilmer.

I den här actionfyllda filmen får vi återigen följa kampsportskämparna Liu Kang, Sonya och Jax i deras eviga kamp för att rädda Earthrealm. De måste besegra den elake trollkarlen Shang Tsung och hans ondskefulla härskare från ett annat rike vid namn Outworld.

Filmen bjuder på massor med adrenalinfyllda fightscener med fatalities, supermoves och alla andra häftiga grejer som gjort Mortal Kombat-spelen så populära. Perfekt film att streama för fans av action, fantasy och spelfilmatiseringar!

Mortal Kombat Legends Battle of the Realms hela filmen dreamfilm

Den 31 augusti 2021 hade den tredje delen i Warner Bros animerade Mortal Kombat-serie premiär. Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms går nu att streama i sin helhet med svensk text på dreamfilm.

Precis som i de tidigare delarna får vi följa kampsportskämparna Liu Kang, Sonya, Jax med flera i deras eviga kamp mot den ondskefulle Shang Tsung. Det blir massor med actionfyllda fightscener och bloddrypande fatalities i klassisk Mortal Kombat-stil.

Om du gillade de första två Mortal Kombat Legends-filmerna eller bara är sugen på lite häftig animerad fantasy-action så är Battle of the Realms ett absolut måste. Missa inte att streama hela filmen gratis nu på dreamfilm!

9 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 413

Dela