alt

Titta på Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge 2020 gratis - Streama Online SweFilmer

rating8.1
1 323
Betyg
calendar2020
time1h 20m
Efter att Hanzo Hasashis familj slaktats av den iskalla legosoldaten Sub-Zero, förvisas han till Netherrealm där han i utbyte mot trohet till Quan Chi får chansen att hämnas sin familj - och återuppstår som Scorpion, en förlorad själ på jakt efter hämnd.

Skådespelare

Actor Grey DeLisle

Grey DeLisle

Actor Kevin Michael Richardson

Kevin Michael Richardson

Actor Fred Tatasciore

Fred Tatasciore

Actor Steve Blum

Steve Blum

Actor Jennifer Carpenter

Jennifer Carpenter

Actor Robin Atkin Downes

Robin Atkin Downes

Actor Darin De Paul

Darin De Paul

Actor Ike Amadi

Ike Amadi

Officiell trailer

Siehe auch

Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms

Mortal Kombat Legends: Snow Blind

Justice League Dark: Apokolips War

Scorpion hämnas på Dreamfilm

Scorpion är huvudkaraktären i den nya animerade Mortal Kombat-filmen Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge. Filmen hade premiär den 12 april 2020 och är nu tillgänglig att streama gratis och titta på online för alla fans.

I den här filmen får vi följa Scorpion när han söker hämnd på Sub-Zero som dödade hans familj och klan. Med karaktäristisk ilska och beslutsamhet jagar Scorpion sin fiende och utkämpar brutala strider mot andra kombattanter.

Filmen är fylld med adrenalinstinna fight-scener och visar upp Mortal Kombats karaktäristiska, blodiga stridstekniker. Här får vi se allt från eldkast och teleporteringar till brutala fatalities. Det är en underhållande och blodig hämndhistoria för alla fans av fighting-genren.

Var kan jag streama Scorpion's Revenge gratis?

Den här Mortal Kombat-filmen går just nu att streama helt gratisDreamfilm. Här kan du titta på filmen i hög kvalité med swesub, helt utan att behöva registrera dig eller betala.

Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge

Streama Mortal Kombat-filmen gratis

Om du gillar Mortal Kombat och vill se mer från den populära spelserien är Scorpion's Revenge ett måste. Här får vi följa en av seriens mest kända och omtyckta karaktärer i en film fylld med action och våldsamma strider.

Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge är den första delen i en ny serie anime-filmer baserade på spelserien. Den är producerad av Warner Bros och har fått positiva recensioner av både fans och kritiker.

Varför är det här en film för Mortal Kombat-fans?

Filmen lever verkligen upp till spelseriens rykte om blod och våld. Här får vi se brutala närstrider och fatalities utförda med spelseriens karaktäristiska, överdrivna våld. Som fan får man verkligen känslan av att titta på ett avsnitt ur spelet.

Utöver det härliga våldet bjuds vi på en intressant historia som utforskar Scorpions ursprung och ger honom motivationen att jaga Sub-Zero. Som alltid i en bra hämndhistoria!

Titta på Scorpions hämnd online

I centrum för berättelsen står alltså Scorpion och hans besatta jakt på hämnd mot is-ninjan Sub-Zero efter att denne dödat hans familj och klan. Vi får se hur Scorpion genomgår en brutal transformation för att bli stark nog att besegra sin fiende.

Jag är Scorpion, den utvalde krigaren som ska återställa Shirai Ryu-klanens ära!

Tillsammans med de övriga kombattanterna dras Scorpion in i turneringen Mortal Kombat och tvingas slåss mot klassiska karaktärer som Liu Kang, Sonya Blade, Goro och Shang Tsung.

Var streamar man lättast Scorpion's Revenge?

Den enklaste platsen för att streama den här filmen är utan tvekan på Dreamfilm. Här kan du titta på filmen gratis, lagligt och utan nedladdning. Strömma i hög kvalité var du än är, på dator, surfplatta eller mobil.

MK Legends: Scorpions revansch swesub

Även om du inte förstår engelska behöver du inte oroa dig. På Dreamfilm kan du streama Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge med svensk text, så kallad swesub. Då kan du lätt följa handlingen och njuta av filmens adrenalinfyllda fightscener.

Titta på den hämndlystne Scorpion när han slåss mot sina dödsfiender med sina signaturbesvärjelser - teleporteringar, eldkast och mycket mer från Mortal Kombat-universumet. Missa inte hans brutala fatality i slutstriden!

Andra sätt att se filmen

Förutom på Dreamfilm kan du även köpa och hyra filmen digitalt på tjänster som SF Anytime, Viaplay och iTunes. Men det smidigaste och billigaste sättet är absolut att streama swesub-versionen gratis online.

Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge

Streama fightingfilmen från 2020

Som ett komplement och för att variera mellan olika genrer, kan det vara skönt att ibland byta från de vanliga blockbuster-filmerna till lite annorlunda filmer. Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge, som släpptes 2020, är ett ypperligt exempel på en annorlunda animationsfilm i fighting-genren som är väl värd att se.

Animationen och fightscenerna håller hög klass, och som fan känns det nästan som att titta på ett avsnitt ur ett Mortal Kombat-spel. Perfekt för en kväll då man vill ha lite annorlunda underhållning!

 • Premiär: 12 april 2020
 • Längd: 1 timme 20 minuter
 • Genre: Animerad film, fighting
 • Från: Warner Bros. Animation

MK Legends: Hämnd från 2020 gratis

Sammanfattningsvis erbjuder Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge precis vad man kan vänta sig av en film i den klassiska spelserien - massor av blod, häftiga fightscener och en hämndlysten huvudkaraktär. Perfekt för fans och alla som gillar martial arts-filmer och annorlunda animerad action.

Missa inte chansen att streama den här underhållande fighting-filmen från 2020 med svensk text helt gratis på Dreamfilm!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
Bewertung: 9 Anzahl der Stimmen: 1323
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 8.1 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge med betyget 8.1, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 8.1 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

universalz

Betyget 8.1 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

damVod1

Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge med ett betyg på 8.1 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 20m att titta på den från början till slut.
avatar

avatarKaa

Om betyget 8.1 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 8.1 betyg är en säker sak.
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 8.1 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 8.1 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.

Produktioner av liknande genrer

Sagan om ringen - härskarringen

Apornas planet: Uppgörelsen

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One

Black Panther: Wakanda Forever