alt

Titta på Mulan 1998 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.9
9 130
Betyg
calendar1998
time1h 28m
Mulan är en ung och modig flicka som inte riktigt passar in i det traditionsbundna kinesiska samhället. När hennes åldrande far blir inkallad att försvara kejsardömet mot de invaderande hunnerna fattar hon ett beslut. Hon klär ut sig tll man och tar sin fars plats i kejsarens armé. Där tränar hon med en festlig grupp krigare ledda av kapten Shang. Med sig har hon den komiske och beskyddande draken Mushu och den lilla lyckosyrsan Cri-Kee. Men Mulan kommer att behöva mer än Mushus vassa tunga och tokiga påhitt för att bekämpa hunnernas skoningslöse ledare Shan-Yu.Bara genom att följa sitt hjärta kan Mulan bli en skicklig krigare, ge sitt land en seger och sin familj en välförtjänt heder.

Skådespelare

Actor Frank Welker

Frank Welker

Actor James Hong

James Hong

Actor Eddie Murphy

Eddie Murphy

Actor Ming-Na Wen

Ming-Na Wen

Actor Peter Renaday

Peter Renaday

Actor Richard Steven Horvitz

Richard Steven Horvitz

Actor Miguel Ferrer

Miguel Ferrer

Actor Bill Farmer

Bill Farmer

Siehe auch

Se Mulan 2022

Är du sugen på att se den animerade Disney-klassikern Mulan? Filmen hade biopremiär redan 1998, men den håller fortfarande som en riktigt bra familjefilm. Här får du veta hur du kan streama Mulan gratis online.

Mulan handlar om den unga kvinnan Fa Mulan som bestämmer sig för att klä ut sig till man och ta sin åldriga fars plats i kejsarens armé. Hon visar prov på stort mod och blir en av de främsta krigarna, samtidigt som hon måste dölja sin verkliga identitet.

Filmen utspelar sig i det forntida Kina och är baserad på en gammal kinesisk folksaga. Disney har satt sin prägel på historien och gjort den till en färgsprakande och underhållande familjefilm.

Mulan innehåller både catchiga sånger, roliga sidekicks i form av en liten drake och en lyckobringande gräshoppa och masor av action. Samtidigt lyfter den fram viktiga budskap om mod, individualism och att våga tro på sig själv.

Mulan

Dreamfilm - Allt om Mulan

På sajten Dreamfilm kan du streama Mulan gratis online i bra kvalitet. Dreamfilm är en svensk streamingtjänst som erbjuder tusentals filmer och serier utan kostnad.

För att streama på Dreamfilm behöver du inte ens registrera ett konto. Det enda du behöver göra är att klicka på playknappen bredvid filmen du vill titta på. Sedan startar uppspelningen direkt i din webbläsare.

Dreamfilm har funnits sedan 2008 och är en av de mest populära gratissajterna i Sverige. Här hittar du de flesta nyare filmer och serier, men även klassiker som Mulan.

Eftersom Mulan är en Disneyfilm kan den ibland plockas bort från Dreamfilm. Men sidan uppdateras varje dag med nya filmer, så Mulan brukar alltid dyka upp igen efter en tid. Så håll utkik!

Se Mulan Gratis Online 2022

Är du sugen på lite Disney-nostalgi? Då ska du inte missa möjligheten att se Mulan gratis online under 2022.

Mulan från 1998 är en riktig pärla i Disneys animeringshistoria. Filmen bygger på en gammal kinesisk folksaga och handlar om den unga kvinnan Fa Mulan som förklär sig till man för att rädda sin far och sitt land.

Här får vi följa med på ett storslaget äventyr fylld av catchiga sånger, roliga sidekicks och spännande stridsscener. Samtidigt har Mulan ett viktigt budskap om mod, jämställdhet och att våga vara sig själv.

Som tur är kan du enkelt streama Mulan gratis på svenska under 2022. Sidor som Dreamfilm tillhandahåller filmen gratis online, så du kan njuta av Mulan direkt i din dator eller mobil.

Mulan Svenska Text Streama Sverige

Den klassiska Disneyfilmen Mulan från 1998 går att streama med svenska text helt gratis. Det är bara att gå in på sajten Dreamfilm, söka efter “Mulan” och trycka på spela.

Dreamfilm är en av de bästa svenska streamingsidorna när det gäller att titta på filmer gratis online. Här hittar du de flesta nyare filmer, men även gamla guldkorn som Mulan.

Eftersom Mulan är en animerad barnfilm har den självklart dubbats till svenska. På Dreamfilm kan du alltså streama Mulan på svenska och slippa läsa undertext.

Dreamfilm fungerar smidigt direkt i din webbläsare. Du behöver inte ens skapa ett konto, bara klicka på playknappen vid Mulan så startar filmen. Perfekt när du vill streama film gratis i Sverige!

Mulan

Gratis Mulan Film Sverige 2022

Den tecknade Disneyfilmen Mulan från 1998 går just nu att se helt gratis online i Sverige. Mulan bygger på en gammal kinesisk legend och handlar om den unga kvinnan Fa Mulan som förklär sig till man för att rädda Kina.

Tack vare sajten Dreamfilm kan du streama Mulan gratis i bra kvalitet under 2022. Det enda du behöver göra är att söka efter “Mulan” och trycka på play. Sedan kan du luta dig tillbaka och njuta av denna Disneyklassiker.

Mulan innehåller massor av färgsprakande animationer, catchiga sånger och roliga bipersoner. Samtidigt bjuder den på viktiga budskap om jämställdhet, mod och att våga tro på sig själv.

Passa på att se Mulan gratis online medan du kan! Filmen plockas ibland bort från Dreamfilm, så titta så länge Mulan finns tillgänglig där.

Se Mulan Svensk Text Online

Mulan är en riktigt bra Disneyfilm från 1998 som bygger på en gammal kinesisk folksaga. Den handlar om den unga kvinnan Fa Mulan som klär ut sig till man för att rädda Kina från hunnerna.

Tack vare sajten Dreamfilm kan du se Mulan på svenska gratis online. Filmen är dubbad till svenska, så du slipper läsa undertext när du streamar.

För att streama Mulan gratis behöver du bara gå in på Dreamfilm, söka efter “Mulan” och trycka på spela. Sedan startar filmen direkt i din webbläsare.

Passa på att streama Mulan med svensk text gratis online! Dreamfilm är den bästa sajten för att titta på gratis filmer på svenska.

10 liknande filmer:

  1. Monsters, Inc.
  2. Sing 2
  3. Spider-Man: Into the Spider-Verse
  4. Flykten från kycklingfabriken
  5. Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir
  6. Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One
  7. Shrek
  8. Kitbull
  9. Storken Richard och den mystiska juvelen
  10. Craig Before the Creek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 9130
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 7.9 tyder på att Mulan är ett måste för fans av Animering.
avatar

Pandasv1

Om betyget 7.9 inte övertygar dig om att titta på Mulan, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Mulan med ett 7.9 betyg är en säker sak.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.9 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

catmansv

Med ett betyg på 7.9 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

MuriVOD12

Mulan är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.9 bekräftar detta.
avatar

krzys

Betyget 7.9 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 28m
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 28m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Animering.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 7.9 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.

Produktioner av liknande genrer

Flykten från kycklingfabriken

Storken Richard och den mystiska juvelen

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir

Skönheten och odjuret - den förtrollade julen

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One