close icon
page-title
Mulan
Mulan

Detaljer

 • Originaltitel: Mulan
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Walt Disney Pictures

Titta på Mulan • Sverige Gratis • Stream Online

star6.9
6470Betyg
date2020
date1h 55m

Kommenter

 • avatar

  FamiljeFrida

  |9 timer siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |3 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RomantikRonja

  |5 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  RealityRasmus

  |5 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  blåbärSky

  |5 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |8 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  VerklighetenVera

  |8 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  DokisDennis

  |14 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Mulan Sverige - Se den senaste Disney-live-actionfilmen

Filmentusiasterna har fått en unik present – den ikoniska Mulan-berättelsen har fått en helt ny skepnad som live-actionfilm från Disney. För dig som älskar stora äventyr, action och storslagen skådespelarinsats är Mulan Sverige en dröm som äntligen blivit verklighet. På swe-filmer.se kan du nu uppleva denna episka historia om mod, styrka och ära som aldrig förr.

Vare sig du är en inbiten Mulan-fan sedan de animerade filmerna eller helt ny för den här klassiska berättelsen, kommer du att hänföras av den nya live-actionversionen. Med ett stjärnspäckat cast, mästerlig regi och bländande visuella effekter får denna gamla saga ett nytt och fräscht liv på vita duken. Förundras över de otroliga actionscenerna, de storslagen miljöerna och den gripande historien om en kvinna som vågar utmana gränserna för att försvara sitt land.

Mulan Sverige är en perfekt filmupplevelse för hela familjen, med övertygande skådespel, högoktanigaction och ett viktigt budskap om att följa sina drömmar oavsett vad. Låt dig uppslukas av Mulans modiga resa på swe-filmer.se och upplev varför denna film redan blivit en modern klassiker. Det är en äventyrsberättelse du sent kommer att glömma.

Genom swe-filmer.se har du nu möjlighet att ta del av ett av årets mest efterlängtade filmsläpp. Mulan Sverige har anlänt för att förtrolla både stora och små biobesökare med sin storslagenhet och magi. Låt ditt äventyr börja i trygghet och bekvämlighet hemifrån – merchen finns på swe-filmer.se!

Mulan

Mulan Streama online - Upplev äventyret på Disney+

Vill du uppleva Mulans magiska resa i all sin prakt utan att lämna hemmets trygga vrå? Då är swe-filmer.se ditt rätta val! Genom vår tjänst kan du streama online den kritikerrosade live-actionfilmen Mulan direkt från Disney+ nya streamingtjänst. Publiken har längtat efter den här actionfyllda äventyrsfilmen och nu är den bara ett klick bort.

Låt dig imponeras av den framstående skådespelarensemblen, de storslagna set-uppbyggnaderna och de visuellt mäktiga scenerna när den här fantasifulla berättelsen utspelar sig på din TV-skärm. Få filmen levererad med överlägsen bild- och ljudkvalitet tack vare swe-filmers.se smidiga streamingtjänst. Det är som att ha en biosalong i ditt eget vardagsrum!

Att streama online Mulan på swe-filmer.se innebär att du slipper krångliga installationer eller dyra abonnemang. Bara några klick så kan du sjunka ner i soffan och omfamnas av ett av årets mest efterlängtade filmepos. Disney+ revolutionerande streamingtjänst gör det möjligt att ta del av Mulans fantastiska värld när och var du vill, utan att gå miste om någon storslagen detalj.

Släpp loss äventyret i din vardag genom att streama online Mulan på swe-filmer.se. Här väntar action, humor, magi och stämningsfullt skådespel - kort sagt en oförglömlig filmupplevelse värdig en modern klassiker som Mulan. Bli en del av äventyret från hemmets lugna vrå!

Mulan Gratis streama - Följ Mulans vågade resa

Vem av oss har inte drömt om att våga utmana de förväntningar som omgivningen ställer på oss? I den storslagen live-actionfilmen Mulan får vi följa en kvinnas modiga kamp för att slå in på en väg som av många anses förbjuden. Och det bästa är att du kan streama Mulan gratis på swe-filmer.se och låta dig inspireras av den här moderna mytens budskap om frihet och ära.

Mulan är en gränsöverskridande berättelse som tar oss med på en oförglömlig resa kantad av faror, spänning och storslagna äventyr. Men allra mest är det en livsbejakande saga om att våga följa sina inre övertygelser och inte låta sig stoppas av fördomar och stela konventioner. Precis som Mulan själv får vi lov att slå in på oväntade stigar för att förverkliga våra drömmars mål.

På swe-filmer.se får du möjlighet att gratis streama detta kritikerhyllade mästerverk och verkligen låta dig sugas in i Mulans häpnadsväckande värld. Det är en film som berör, inspirerar och gassar dig att våga leva ditt liv fullt ut, utan risken att hamna i kompromissandets fälla. Följ Mulans exempel och utmana dig själv och omgivningens förväntningar!

Öppna dig för den här oförglömliga filmberättelsen om att finna sin inre styrka och uppskatta frihetens pris. Mulan gratis streama på swe-filmer.se är ett kulturelltStatement som påminner oss om hjältarnas viktiga röster och handlingskraft. Låt dig fängslas av äventyret när Mulan beger sig ut på den livsavgörande resan som för alltid ska förändra henne.

 • Se en oförglömlig filmberättelse om mod, styrka och personligt uppvaknande
 • Upplev specialeffekterna, musiken och de visuella miljöerna i toppkvalitet
 • Låt dig inspireras av Mulans kamp för att våga följa sina övertygelser
 • Stream direkt på swe-filmer.se - inga krångliga abonnemang eller kostnader

Titta på Mulan - Ladda ner och njut av klassen hemifrån

Har du svårt att planera in en riktig biokväll för att ta del av årets mest efterlängtade filmupplevelse? Då är swe-filmer.se lösningen för dig som vill titta på Mulan i hemmets lugna vrå. Genom vår tjänst kan du nämligen ladda ner Disney-mästerverket och njuta av storfilmen direkt i din TV-miljö utan att behöva bevista en folktät biosalong.

Den nya Mulan-filmen är ett måste för alla filmentusiaster i år. Historien är fängslande, actionscenerna är bländande och det visuella motståndslöst. Självfallet vill du inte gå miste om denna storslagen filmupplevelse som bjuder på action, romantik, humor och stora doser inspiration. Men tack vare swe-filmer.se slipper du anpassa dig efter biografernas strikta tidtabeller. Här bestämmer du själv när det är dags att starta den episka resan.

Mulan

Upplev den moderna klassikern Mulan när och var du vill

Äventyraren Mulan har återvänt i en storslagen live-actionversion som alla filmälskare längtat efter. På swe-filmer.se kan du streama Mulan online, ladda ner Mulan för att njuta av klassen hemifrån eller till och med Mulan gratis streama direkt till din enhet. Var kan man se Mulan, kanske du undrar? Svaret är självklart på swe-filmer.se! Här får du ta del av Film Mulan med alla dess bländande actionscener, fantastiska miljöer och engagerande rollista. När kommer Mulan? Filmen har redan haft premiär och är redo att upplevas av dig. Låt dig förtryllas av den ikoniska berättelsen om mod och ära i en helt ny tappning som är Mulan Sverige. Vad väntar du på? Stressa inte till biografen utan upptäck magin i den här moderna klassikern på swe-filmer.se redan idag!

10 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 6470

Dela