alt

Titta på Murder Mystery 2 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.5
1 491
Betyg
calendar2023
time1h 31m
Efter att ha öppnat eget får detektiverna Nick och Audrey Spitz ett riktigt saftigt fall på sitt bord när deras stormrika polare kidnappas från sitt bröllop.

Skådespelare

Actor Mark Strong

Mark Strong

Actor Tony Goldwyn

Tony Goldwyn

Actor Adam Sandler

Adam Sandler

Actor Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Actor Mélanie Laurent

Mélanie Laurent

Actor Adeel Akhtar

Adeel Akhtar

Actor Dany Boon

Dany Boon

Actor Jodie Turner-Smith

Jodie Turner-Smith

Officiell trailer

Siehe auch

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Titta på Murder Mystery 2 gratis online

Älskade du den första filmen i serien? Nu har uppföljaren Murder Mystery 2 äntligen landat och kan ses helt gratis online med svenskt tal! I centrum står återigen det charmerande deckarparet Nick och Audrey Spitz, magnifikt gestaltade av ingen mindre än stjärnorna Adam Sandler och Jennifer Aniston. Efter succén med den första filmen är förväntningarna skyhöga på den här uppföljaren.

Handlingen utspelar sig några år efter händelserna i ettan. Nick och Audrey har nu gift sig och lever lyxliv som celebriteter efter att ha löst det mystiska mordet ombord på lyxkryssaren. Men deras detektiv-karriär får ett abrupt slut när de blir inblandade i ännu ett bisarrt mord under en resa till Europa. Väl där dras de in i en farlig värld av internationella spioner och högintensiv action. Kan deckarparet lösa gåtan och överleva äventyret den här gången?

Precis som i originalet utlovar Murder Mystery 2 att leverera spänning blandat medAdam Sandlers typiska, underhållande humor. Manuset är skrivet av James Vanderbilt som också låg bakom manuset till den första filmen. Skådespelarna verkar ha minst lika roligt som publiken under inspelningen att döma av trailern och det känns onekligen som den perfekta feelgood-filmen att streama gratis online!

Murder Mystery 2

Adam Sandler återvänder i uppföljaren till succén

Ingen mindre än storstjärnan Adam Sandler är tillbaka i huvudrollen som den lite klumpige men charmige amatördetektiven Nick Spitz. Efter framgångarna med den första Murder Mystery-filmen var Sandler snabb att skriva på för en uppföljare och det är lätt att förstå varför. Rollen som Nick Spitz passar honom som handen i handsken och ger honom möjlighet att briljera med sin typiska, underhållande humor.

Tillsammans med Jennifer Aniston har Adam Sandler en fantastisk skärmkemi och de bollar skämten fram och tillbaka med bravur. Deras interaktioner är en stor del av filmens tjusning och att se dem återförenas i de här rollerna är något alla fans säkert ser framemot. Även om handlingen i uppföljaren utspelar sig några år senare verkar deras relation vara lika stark som tidigare.

Utöver Adam Sandler återvänder även flera andra skådespelare från originalfilmen, däribland Luke Evans. Vi får dessutom se några spännande nyrekryteringar i rollistan, bland annat Melanie Laurent och Jodie Turner-Smith. Med den konstellationen väntar sig många att det här blir årets roligaste deckarmysterium!

Jennifer Aniston gör comeback i komedifilmen

Bredvid Adam Sandler i strålkastarljuset står såklart hans motspelerska Jennifer Aniston som deckaren Audrey Spitz. Aniston är mest känd för sin roll i den älskade sitcom-serien Vänner, men har efter det medverkat i en rad framgångsrika komedier. Hennes medverkan i den första Murder Mystery-filmen blev en stor hit och nu gör hon comeback i uppföljaren.

Jag älskar att jobba med Adam. Vi har så roligt tillsammans och han är så generös som skådespelare

Som bekant spelar kemin mellan de båda huvudrollsinnehavarna en avgörande roll i filmens framgång. Och Aniston och Sandler har en riktigt bra kemi både på och utanför duken. I en intervju berättade Aniston att:

Med andra ord trivs de ytterst bra i varandras sällskap vilket garanterat smittar av sig på publiken. Deras charm, komiska timing och skämtsamma dialog gör att man automatiskt dras in i deckarparets äventyr. Även i den här uppföljaren väntas deras dynamik stå i centrum och leverera massor av skratt!

Hela filmen med svenskt tal streamas gratis

Den goda nyheten är att du kan se Murder Mystery 2 i sin helhet helt gratis online med svenskt tal! Filmen streamas nu lagligt och gratis på Dreamfilm vilket gör att alla fans kan följa med på Nick och Audreys nya mysterium.

Streamingjättarna brukar tyvärr vara rätt snabba med att plocka bort gratisfilmer så passa på och starta din stream nu. Som tur är streamar Dreamfilm alla sina filmer i fullängd och med svenskt tal, så du behöver inte oroa dig för störande reklam eller textning.

Streamingen är dessutom stabil och filmerna buffras sällan, även vid hög trafik. Så du kan luta dig tillbaka och njuta av Adam Sandler och Jennifer Anistons skämt utan irriterande avbrott. Skratt, spänning och mysterier utlovas i den här underhållande uppföljaren - streama Murder Mystery 2 nu!

Murder Mystery 2

Upptäck vad som hände efter första filmen

Även om grundpremissen är densamma - Nick och Audrey dras in i ett bisarrt mordmysterium under en resa - utlovar Murder Mystery 2 att leverera massor av överraskningar. Handlingen utspelar sig några år efter händelserna i originalet och mycket har hunnit hända sedan dess.

 • Nick och Audrey har nu gift sig och lever ett lyxliv
 • Deras detektiv-karriär får ett abrupt slut när de dras in i ett nytt mord
 • Den här gången utspelar sig mysteriet under en resa i Europa

Vad hände egentligen efter att paret löste fallet med den mördade miljardären ombord på lyxkryssaren? Hur kommer det sig att de bestämmer sig för att lägga deckarlivet på hyllan, och varför dras de tillbaka in i ett nytt dramatiskt mordfall?

Alla de här frågorna besvaras i uppföljaren, samtidigt som nya oväntade vändningar introduceras. Du får garanterat inte tråkigt under filmens gång då handlingen hela tiden tar nya oväntade riktningar. Och slutet är så klart minst lika överraskande!

Nytt mordmysterium väntar deckarparet

I centrum för handlingen står självklart mordet som Nick och Audrey ovanligt nog dras in i under en semesterresa. Den här gången befinner de sig i Europa när de råkar snubbla över liket efter en mördad miljardär. Snart misstänks de själva för mordet och tvingas fly för sina liv samtidigt som de försöker lösa gåtan.

Vägen till sanningen visar sig dock vara långt ifrån spikrak. Ju mer Nick och Audrey gräver i fallet, desto fler oväntade vändningar dyker det upp. Snart står det klart att miljardären var inblandad i en farlig internationell sammansvärjning där ingenting är vad det verkar vara.

Ett riktigt pageturner till deckarmysterium med massor av oväntade vändningar!

Som tur är visar sig Nick och Audreys nyfunna celebritet-status öppna en del oväntade dörrar. Med hjälp av inflytelserika vänner i kultureliten börjar paret nysta i den döda miljardärens förflutna. Men samtidigt jagas de av skrupelfria mördare som är ute efter att tysta dem för gott.

Klarar Nick och Audrey av att hålla sig vid liv samtidigt som de försöker lösa fallet och hitta mördaren? Streama filmen redan nu gratis online för att ta reda på om deckarparet klarar sitt livs största äventyr!

10 liknande filmer:

 1. Craig Before the Creek
 2. Next Goal Wins
 3. Lift
 4. Monsters, Inc.
 5. Röd
 6. Shazam! Fury of the Gods
 7. Ghettoblaster
 8. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
 9. Ted
 10. Shrek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 1491
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Murder Mystery 2 med ett 6.5 betyg är en säker sak.
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 6.5 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 6.5 antyder att Murder Mystery 2 är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

mathew

Om du gillar den här Komedi , se till att kolla in title. Betyget 6.5 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 31m. Rekommenderas varmt.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 6.5 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

superMice

Murder Mystery 2 Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.5 bekräftar detta.
avatar

RevJace

Murder Mystery 2 Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 6.5 talar för sig själv.
avatar

ganDi1243

Murder Mystery 2 med medelbetyget 6.5 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

FilmTitel

Murder Mystery 2 Titel med ett betyg på 6.5 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer

Storken Richard och den mystiska juvelen

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem