alt

Titta på Nimona 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.9
841
Betyg
calendar2023
time1h 42m
En riddare anklagad för ett tragiskt brott tar hjälp av en skepnadsskiftande tonåring för att bevisa sin oskuld. Men tänk om hon är monstret han svurit att förgöra?

Skådespelare

Actor Chloë Grace Moretz

Chloë Grace Moretz

Actor RuPaul

RuPaul

Actor Frances Conroy

Frances Conroy

Actor Riz Ahmed

Riz Ahmed

Actor Indya Moore

Indya Moore

Actor Lorraine Toussaint

Lorraine Toussaint

Actor Beck Bennett

Beck Bennett

Actor Julio Torres

Julio Torres

Officiell trailer

Siehe auch

Nimona Dreamfilm Gratis Online

Nimona är den nya animerade filmen som har premiär den 23 juni 2023. Filmen är baserad på den populära tecknade serien med samma namn och utlovar att bli en riktigt underhållande upplevelse för hela familjen. I huvudrollerna får vi höra rösterna av Chloë Grace Moretz som Nimona och Riz Ahmed som Ballister Blackheart. Filmen är producerad av Annapurna Pictures som står bakom flera uppmärksammade animerade filmer de senaste åren.

Nimona utspelar sig i en futuristisk fantasivärld och handlar om den unga flickan Nimona som blir sidekick till den laglöse vetenskapsmannen Ballister Blackheart. Tillsammans skapar de oväntade problem för Riddarinstitutet och deras starke ledare Ambrosius Goldenloin. Nimona har speciella krafter som gör att hon kan förvandla sig till vad som helst, vilket kommer till användning i parets kamp mot ondskan.

Nimona är en actionfylld och rolig film som passar utmärkt för en trevlig filmafton hemma i soffan. Missa inte möjligheten att se denna lovande animerade film redan nu, över ett år innan den har biopremiär. På Dreamfilm kan du streama Nimona gratis online med svenskt tal redan idag!

Nimona

Nimona Svensk Text Streama Online

Är du sugen på att se den nya animerade fullängdsfilmen Nimona redan nu? Nu finns möjligheten att streama filmen med svensk text redan innan biopremiären den 23 juni 2023.

Nimona baseras på den populära tecknade serien och utspelar sig i en fantasivärld fylld av vetenskap och magi. I rollerna får vi höra röstskådespelarna Chloë Grace Moretz och Riz Ahmed i rollerna som tonårsrebellen Nimona och den laglöse vetenskapsmannen Ballister Blackheart.

Filmen är producerad av Annapurna Pictures som ligger bakom flera uppmärksammade animerade filmer de senaste åren. Med en spännande handling, roliga karaktärer och högklassig animation utlovar Nimona att bli en riktigt underhållande upplevelse.

Vill du inte vänta till biopremiären? På Dreamfilm kan du streama Nimona online med svensk text redan nu. Perfekt för en trevlig filmafton!

Se Nimona Helfilm Sverige 2023

2023 är året då den efterlängtade animerade filmen Nimona äntligen har biopremiär. Men redan nu finns chansen att se hela filmen med svenskt tal online!

Nimona är baserad på den populära tecknade serien med samma namn och utspelar sig i en fantasivärld fylld av vetenskap och magi. I huvudrollerna får vi se tonårsrebellen Nimona som kan förvandla sig till vad som helst, och Ballister Blackheart, en laglös vetenskapsman på jakt efter hämnd.

Filmen är producerad av Annapurna Pictures och har en stjärnspäckad röstskådespelarensemble med bland andra Chloë Grace Moretz, Riz Ahmed och Eugene Lee Yang. Med sin blandning av action, humor och hjärtevärmande karaktärer utlovar Nimona att bli en riktigt underhållande filmupplevelse för hela familjen.

Missa inte chansen att se Nimona helfilm med svenskt tal redan nu hos Dreamfilm Sverige. Perfekt underhållning inför biopremiären 2023!

Titta På Nimona Swefilmer HD

Den animerade filmen Nimona har biopremiär först om över ett år, men redan nu går det att titta på filmen i HD-kvalitet online med svenskt tal. Swefilmer erbjuder streaming av Nimona redan innan biopremiären 2023.

Nimona utspelar sig i en fantasivärld fylld av vetenskap och magi och handlar om tonårsrebellen Nimona och hennes oväntade allians med den laglöse vetenskapsmannen Ballister Blackheart. Tillsammans sätter de käppar i hjulet för Riddarinstitutet under ledning av Ambrosius Goldenloin.

Filmen har en stjärnspäckad rollista med Chloë Grace Moretz, Riz Ahmed och Eugene Lee Yang i rollerna. Med sin spännande handling, roliga karaktärer och visuellt imponerande animation kommer Nimona garanterat att bli en hit.

Vill du inte vänta på biopremiären 2023? Titta på Nimona på Swefilmer i HD-kvalitet redan idag för en trevlig och underhållande filmupplevelse.

Nimona

Streama Nimona Dreamfilm Gratis

Den animerade actionkomedin Nimona har biopremiär först om ett år, men på Dreamfilm kan du redan nu streama filmen gratis online med svenskt tal. Perfekt för en trevlig filmafton!

Nimona handlar om tonårsrebellen Nimona som blir sidekick till Ballister Blackheart, en laglös vetenskapsman ute efter hämnd mot Riddarinstitutet. Med sina speciella krafter förvandlar sig Nimona till vad som helst för att ställa till problem.

I rösterna hör vi stjärnskådespelarna Chloë Grace Moretz och Riz Ahmed. Filmen är baserad på den populära tecknade serien och lovar fantastisk animation, spännande action och massor av humor. En riktigt underhållande familjefilm!

Missa inte chansen att streama Nimona gratis på Dreamfilm redan nu med svensk text. Perfekt filmunderhållning att se fram emot innan biopremiären 2023.

Nimona Hela Filmen Svenska Online

Den kommande animerade actionkomedin Nimona har inte biopremiär förrän om över ett år, men redan nu går det att se hela filmen med svenskt tal online. Ett perfekt tillfälle att få en förhandsvisning av denna lovande film!

Nimona handlar om tonårsrebellen Nimona som blir sidekick till Ballister Blackheart i hans kamp för hämnd mot Riddarinstitutet. Med sina speciella krafter skapar Nimona kaos och problem för sina fiender.

Filmen har en stjärnspäckad rollista med bland andra Chloë Grace Moretz, Riz Ahmed och Eugene Lee Yang. Den bygger på den populära tecknade serien och utlovar fantastisk animation, spännande action och massor av humor.

Missa inte chansen att se hela Nimona med svenskt tal online redan innan biopremiären. En perfekt och rolig familjefilm att se fram emot 2023!

10 liknande filmer:

  1. Robot Dreams
  2. Familjen Casagrande: Filmen
  3. Kung Fu Panda
  4. Shrek
  5. Encanto
  6. Trolls 3
  7. Coraline och spegelns hemlighet
  8. Despicable Me 4
  9. Megamind
  10. Leo
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 841
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 7.9 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Animering. Ett måste!
avatar

MuriVOD12

Nimona är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.9 bekräftar detta.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Nimona. Betyget 7.9 bekräftar bara detta
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 42m. Rekommenderas varmt.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 42m
avatar

avatarKaa

Om betyget 7.9 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 7.9, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

matixd

Nimona Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 7.9 bekräftar bara detta.
avatar

Grater98

Nimona Betyget 7.9 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
avatar

FilmTitel

Nimona Titel med ett betyg på 7.9 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!