Titta på Nymphomaniac: Vol. II 2013 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.8
2 732
Betyg
calendar2013
time2h 04m
En poetisk och vild historia om en kvinnas erotiska resa från födseln till 50-årsåldern, berättad av huvudrollskaraktären som är den självdiagnostiserade nymfomanen Joe. Den charmige ungkarlen Seligman finner Joe blåslagen och misshandlad i en mörk gränd en kall vinterkväll. Han tar med henne hem, tar hand om hennes sår och frågar ut henne om hennes liv. Fascinerad lyssnar han när Joe börjar berätta...

Skådespelare

Actor Willem Dafoe

Willem Dafoe

Actor Mia Goth

Mia Goth

Actor Shia LaBeouf

Shia LaBeouf

Actor Stellan Skarsgård

Stellan Skarsgård

Actor Uma Thurman

Uma Thurman

Actor Charlotte Gainsbourg

Charlotte Gainsbourg

Actor Christian Slater

Christian Slater

Actor Stacy Martin

Stacy Martin

Officiell trailer

Siehe auch

Njut av Nymphomaniac: Vol. II gratis online

Nymphomaniac: Vol. II är en svensk dramafilm från 2013 i regi av Lars von Trier. Filmen är den andra delen i von Triers tvådelade film Nymphomaniac och hade premiär den 25 december 2013. Med sina starka scener om kvinnlig sexualitet väckte filmen stor uppmärksamhet redan innan den hade haft premiär.

I Nymphomaniac: Vol. II får vi följa Joe, spelad av Charlotte Gainsbourg, på hennes fortsatta upptäcktsresa in i sitt eget begär. Efter att ha berättat sin livshistoria för Seligman, spelad av Stellan Skarsgård, inser Joe att hennes sexmissbruk har varit ett sätt att fly från sig själv. Men kan hon förändras och hitta lyckan igen?

Precis som i första delen utlovar Nymphomaniac: Vol. II att provocera publiken med sina explicita sexscener samtidigt som den utforskar komplexa frågor om kvinnlig sexualitet och identitet. Charlotte Gainsbourg ger ännu en gång en minnesvärd insats i huvudrollen som den lidande och sökande Joe.

Missa inte chansen att streama Nymphomaniac: Vol. II gratis! Med premiärdatum 25 december 2013 kan du nu se den här kontroversiella och tankeväckande filmen online. Perfekt för en annorlunda filmafton!

Nymphomaniac: Vol. II

Streama Nymphomaniac: Vol. II Swe-filmer med svenskt tal

Är du sugen på att se den omtalade fortsättningen på Lars von Triers erotiska drama Nymphomaniac: Vol. II? Nu behöver du inte längre vänta, utan kan streama filmen gratis online med svenskt tal!

Nymphomaniac: Vol. II släpptes på bio julen 2013 och väckte genast debatt med sina vågade och explicita sexscener. Men filmen är så mycket mer än pornografi. I centrum står Charlotte Gainsbourgs gestaltning av Joe, en kvinna drivandes av sina begär, men också av en längtan efter kärlek och försoning.

Det handlar om en resa in i det mänskliga psyket, drivkrafter och relationer som berör oss alla på ett personligt plan.

Med svensk text får du som tittare en ännu närmare och mer intim upplevelse. Luta dig tillbaka och följ Joes inre och yttre öden i detta drama som utmanar konventioner om kvinnlig sexualitet och frihet.

Njut av von Triers provokativa konstfilm i hemmets trygga vrå. Streama Nymphomaniac: Vol. II på svenska och se en av 2010-talets mest omdebatterade filmer.

Se Nymphomaniac: Vol. II Dreamfilm gratis i HD

Den kontroversiella uppföljaren till succéfilmen Nymphomaniac är nu tillgänglig att streama gratis online i HD-kvalitet! Missa inte chansen att se den omdebatterade fortsättningen Nymphomaniac: Vol. II via Dreamfilm.

I centrum står Charlotte Gainsbourgs gripande gestaltning av Joe, en kvinna drivandes av sina sexuella begär men längtande efter kärlek och försoning. Tillsammans med Seligman, spelad av Stellan Skarsgård, fortsätter hon att utforska sitt förflutna och sin identitet.

Regissören Lars von Trier lyckas ännu en gång provocera med explicita sexscener samtidigt som han undersöker djupa frågor om mänsklighet och samhällets syn på kvinnlig sexualitet. Ett drama som skaver och engagerar.

Upplev Charlotte Gainsbourgs imponerande skådespelarkonst i HD-kvalitet. Streama Nymphomaniac: Vol II gratis online och se den uppmärksammade fortsättningen på von Triers kontroversiella mästerverk.

Nymphomaniac: Vol. II gratis på svenska 25.12.2013

Är du nyfiken på att se den omtalade filmen Nymphomaniac: Vol. II? Nu behöver du inte längre vänta, eftersom du kan se den gratis online med svensk text sedan premiären 25 december 2013!

Detta drama från 2013 är den andra delen i Lars von Triers tvådelade film om kvinnlig sexualitet och identitet. Trots explicita sexscener undersöker filmen på djupet vad som driver och formar människan.

I centrum står Charlotte Gainsbourgs gripande portätt av Joe på hennes upptäcktsfärd in i sitt innersta väsen. Tillsammans med Seligman, spelad av Stellan Skarsgård, fortsätter hon att utforska sitt begär och sin längtan efter kärlek.

 • Ett psykologiskt drama som skaver och engagerar
 • Charlotte Gainsbourg lysande i huvudrollen
 • Regisserad av den kontroversielle Lars von Trier

Se denna Oscarsnominerade film gratis med svenskt tal! Streama Nymphomaniac: Vol. II och upplev ett tankeväckande drama om kvinnlig sexualitet och frihet.

Nymphomaniac: Vol. II

Titta Nymphomaniac: Vol. II online gratis med svensk text

Den 25 december 2013 hade den andra delen i Lars von Triers omdebatterade filmserie Nymphomaniac premiär. Nu kan du titta på Nymphomaniac: Vol. II gratis online med svensk textning!

I denna del får vi följa den kvinnliga huvudpersonen Joe, spelad av Charlotte Gainsbourg, på hennes fortsatta upptäcktsresa in i sitt inre och sin sexualitet. Efter att ha berättat sin livshistoria för Seligman bestämmer sig Joe för att försöka bryta sitt destruktiva mönster.

Men kan hon verkligen förändras och hitta lyckan? Eller är hennes öde redan beseglat? Se det gripande dramat och Charlotte Gainsbourgs makalösa skådespelarinsats med svensk text.

Nymphomaniac: Vol. II utmanar konventionella föreställningar om kvinnlig sexualitet och identitet, samtidigt som den undersöker universella frågor om frihet, skuld och förlåtelse.

Missa inte denna unika möjlighet att gratis online titta på Nymphomaniac: Vol. II – en film som garanterat kommer att ge dig stoff till eftertanke.

Gratis stream av Nymphomaniac: Vol. II med svensk textning

Den kontroversiella filmen Nymphomaniac: Vol. II går nu att streama helt gratis online med svensk text! Missa inte chansen att se denna uppmärksammade film från 2013 i Lars von Triers provokativa filmserie om kvinnlig sexualitet.

I del två får vi följa Charlotte Gainsbourgs karaktär Joe på hennes fortsatta resa in i sitt innersta väsen. Efter att ha berättat sin livshistoria bestämmer sig Joe för att försöka bryta sitt destruktiva mönster och finna lyckan.

Men går det att fly sitt öde? Eller är Joe dömd att förbli ett offer för sina drifter? Se detta Oscar-nominerade drama med svensk textning och bilda dig en egen uppfattning om den omdiskuterade filmen.

Utmana dina föreställningar och erfarenheter! Streama Nymphomaniac: Vol. II gratis online och se en film som garanterat kommer engagera och skava.

10 liknande filmer:

 1. Kitbull
 2. Snöns brödraskap
 3. The Holdovers
 4. Saltburn
 5. Fifty Shades of Grey
 6. Interstellar
 7. Gran Turismo
 8. Killers of the Flower Moon
 9. Titanic
 10. Napoleon
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 2732
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 6.8 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Nymphomaniac: Vol. II med ett 6.8 betyg är en säker sak.
avatar

universalz

Betyget 6.8 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

krzys

Betyget 6.8 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

mathew

Om du gillar den här Drama , se till att kolla in title. Betyget 6.8 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 6.8 betyg är en säker sak.
avatar

KarTofel

Betyget 6.8 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 6.8 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

ganDi1243

Nymphomaniac: Vol. II med medelbetyget 6.8 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

FilmTitel

Nymphomaniac: Vol. II Titel med ett betyg på 6.8 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!