close icon
page-title
Ocean's 8
Ocean's 8

Detaljer

 • Originaltitel: Ocean's Eight
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Village Roadshow Pictures

Titta på Ocean's 8 2018 gratis - Streama Online SweFilmer

star7
8060Betyg
date2018
date1h 51m

Kommenter

 • avatar

  VerklighetenVera

  |9 timer siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |3 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  RealityRasmus

  |6 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  RomantikRonja

  |8 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  DokisDennis

  |12 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  glödandeStjärna

  |13 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  FamiljeFrida

  |13 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Ocean's 8 2018 Rollbesättning: Vem spelar vem i filmen?

Om du älskar spänning och glamour är Ocean's 8 en film du inte vill missa. Släppt 2018 av Village Roadshow Pictures tar den här actionfilmen oss med på ett storslaget äventyr med några av Hollywoods mest populära skådespelerskor. Ledd av den fantastiska Sandra Bullock som rollfiguren Debbie Ocean, upplever vi en stjärnstudsad rollista som varje filmälskare kommer uppskatta.

Cate Blanchett spelar den excentriska rollfiguren Lou, en modeikon och Debbies närmare högra hand. Sarah Paulson gestaltar den lite mer jordnära varubedragaren Tammy, medan Mindy Kaling sätter humor som den färgstarka juveltjuven Amita. Rihanna gör ett stjärngästspel som hacker och Anne Hathaway är helt perfekt cast som den arroganta divan och måltavlan Daphne Kluger.

Tillsammans med Awkwafina som streetsmart piccolo och Helena Bonham Carter som den lite tokiga Iriska modedronningen Rose, skapar Ocean's 8 ett drömteam av rollfigurer som garanterat kommer underhålla dig varje steg på vägen. Med en sådan stjärnornas uppställning på vita duken, kan det inte bli annat än en högklassig kriminell komedidrama där vartenda öga kommer vara på dessa mästarliga skådespelerskor.

 • Sandra Bullock - Debbie Ocean
 • Cate Blanchett - Lou
 • Sarah Paulson - Tammy
 • Mindy Kaling - Amita
 • Rihanna - Hacker
 • Anne Hathaway - Daphne Kluger
 • Awkwafina - Piccolo
 • Helena Bonham Carter - Rose

Ocean's 8

Ocean's 8 2018 Handling: Sammanfattning och recension av filmens intrig

Fem år efter att ha blivit frisläppt från fängelset sätter Debbie Ocean, syster till den ikoniska bedragaren Danny Ocean, ihop en specialstyrka av kvinnor för att genomföra det perfekta brottet på den årliga Met Galan i New York. Deras mål? Att stjäla ett 150 miljoner värt smycke rakt under näsan på världens största skådespelerskor, modedesigners och kändisar.

Men för att lyckas med kuppen måste detta team av kvinnor från de mest olika bakgrunder koordinera den hetaste festen på året samtidigt som de hanterar höga personligheter och obehagliga ex-män. Handlingen tar dig med på en halsbrytande resa genom extrema modescener, överraskande vändningar och massor av humor medan spänningen byggts upp inför den episka stunden när smycket ska stjälas.

Ocean's 8 är en fräck, underhållande och oemotståndligt cool film som cementerar dessa kvinnors platser i brottsfilmsgenrens historia. Med samma skarpa känsla som den ursprungliga Ocean's-trilogin, men med en modern tvist, lyckas filmen hitta den perfekta balansen mellan action, komedi och dramatik som kommer att hålla dig på toppen av ditt säte och längta efter mer.

Recension:

Ocean's 8 är en fyndig, rolig och överraskande smart uppföljare till den ikoniska Ocean's-franchisen. Med en fantastisk ensemble där varje rollfigur får utrymme att glänsa, skapar den en sprudlande stämning som är svår att inte gilla. Även om den övergripande plotten kan vara lite tunnare än vad man hade önskat, kompenseras detta av de unika inslagen av modevärlden som gör filmen till något alldeles extra.

 • Stjärnspäckad rollbesättning som levererar kraftfulla och underhållande insatser
 • Smart och sofistikerad humor som får dig att skratta högt
 • Läcker action och snabba vändningar som håller dig engagerad
 • Unika inslag av modevärlden som ger en fräsch och cool känsla
 • Ett kaptivande Ocean's-äventyr med moderna tvisterna

Ocean's 8 Streama online: Var kan du streama filmen gratis?

Om du är ute efter ett perfekt kvällsmys med vänner eller familj, behöver du inte längre gå ner till biografen för att uppleva Ocean's 8. På swe-filmer.se hittar du en av de bästa sajterna för att streama den här action- och brottskomedien online i högkvalitativ upplösning. Det bästa av allt - det är helt gratis!

Swe-filmer.se har samlat några av de mest populära svenska och internationella filmerna så att du enkelt kan titta på dem direkt från soffan. Oavsett om du vill återuppleva teamets episka kupp på Met Galan eller upptäcka den ikoniska rollfiguren Debbie Ocean för första gången, ger swe-filmer.se dig smidiga streamingtjänster när du vill och hur ofta du vill!

Med ett användarvänligt gränssnitt kan du hitta Ocean's 8 och börja streama utan krångel. Ingen registrering krävs och du kan till och med strunta i alla besvärliga annonser som ofta poppar upp på andra streamingtjänster. På swe-filmer.se blir filmupplevelsen problemfri så att du bara kan njuta av filmen.

Så vad väntar du på? Samla dina nära och kära, ploppa upp lite popcorn och njut av den här underhållande skrattretande brottsfilmens action och humor i bästa möjliga uppspelningskvalitet - helt gratis på swe-filmer.se!

Ocean's 8 Sverige: Vilka svenska biografer visade filmen?

2018 års stora sommarrelease Ocean's 8 drog stora skaror till biograferna runt om i Sverige. Den stjärnspäckade ensemblen och coola intrigen lockade självklart många nyfikna biobesökare att uppleva filmens spänning och humor på den stora duken.

I Stockholm kunde du se Ocean's 8 på flera centrala biografer som Filmstaden Sergel, Rigoletto och Saga. Även i Göteborg och Malmö rullade filmen på några av städernas största biografkedjor som SF Bio och Biografen Panora.

Men det var inte bara i storstadsregionerna du hade chansen att uppleva denna brottsfilm på bio. Runt om i hela Sverige kunde folk i städer som Lund, Växjö, Örebro, Sundsvall och Uppsala njuta av Ocean's 8 när den släpptes på lokala biografer som Kino, Nordisk Film Biograferna och Folkets Hus.

Oavsett var i Sverige du befann dig sommaren 2018 kunde du alltså bocka av när detta drömteam av kvinnor styrde sin coola kupp på inget mindre än den ikon

Ocean's 8

Ocean's 8 - En modern brottskomedi du inte får missa!

Hej filmvän! Är du redo för ett storslaget äventyr med massor av skratt, spänning och stil? Då får du verkligen inte missa den häftiga brottskomedien Ocean's 8 från 2018. På swe-filmer.se kan du streama den här dundersuccén helt gratis i bästa möjliga kvalitet. Följ med Rollistan Ocean's 8 bestående av Sandra Bullock, Cate Blanchett, Rihanna och andra stjärnor när de orkestrerar den perfekta kuppen på Met Galan i New York. Var kan man se Ocean's 8 bättre än på den smidiga streamingtjänsten swe-filmer.se? Här hittar du Titta på Ocean's 8 och många andra filmer utan krångel - perfekt för en avkopplande filmkväll hemma i soffan. Vad väntar du på? Streama den häftiga Ocean's 8 Film gratis redan idag!

7 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 8060

Dela