alt

Titta på Operation Fortune: Ruse de Guerre 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.6
1 195
Betyg
calendar2023
time1h 54m
Spionen Orson Fortune måste sätta stopp för försäljningen av en ny dödlig vapenteknik som leds av miljardären och vapenhandlaren Greg Simmonds. Fortune hamnar motvilligt i samma grupp som några av världens bästa agenter. Tillsammans rekryterar de Hollywoods största filmstjärna, Danny Franscesco, som hjälper dem på deras hemliga uppdrag för att rädda världen.

Skådespelare

Actor Jason Statham

Jason Statham

Actor Cary Elwes

Cary Elwes

Actor Hugh Grant

Hugh Grant

Actor Josh Hartnett

Josh Hartnett

Actor Eddie Marsan

Eddie Marsan

Actor Aubrey Plaza

Aubrey Plaza

Actor Parker Sawyers

Parker Sawyers

Actor Peter Ferdinando

Peter Ferdinando

Officiell trailer

Siehe auch

Operation Fortune: Ruse de Guerre Swe-filmer

Den efterlängtade actionfilmen Operation Fortune: Ruse de Guerre har äntligen haft biopremiär! Filmen är regisserad av Guy Ritchie och har en stjärnspäckad ensemble med Jason Statham, Aubrey Plaza, Hugh Grant och Cary Elwes i huvudrollerna. Efter flera förseningar kunde fansen äntligen se den här filmen på bio från och med den 4 januari 2023.

Handlingen i Operation Fortune: Ruse de Guerre följer agenten Orson Fortune (Jason Statham) och hans team av elitagenter när de reser över hela världen för att spåra upp en dödlig ny teknik som hotar att hamna i fel händer. Filmens handling utspelar sig på exotiska platser som Turkiet, Miami, London och Mexiko. Det blir spännande actionscener, spektakulära biljakter och roliga komiska inslag när Stathams karaktär Orson Fortune jagar skurkar och försöker rädda världen.

Förutom Jason Statham medverkar även Hugh Grant som Carmichael, en excentrisk tech-miljardär, samt Aubrey Plaza i rollen som Sarah Fidel, en av Orsons agenter och CIA-kontakt. Cary Elwes, som många minns från Prinsessan och grodan, spelar Greg Simmonds. Med andra ord har filmen verkligen en ensemble av kända Hollywood-skådespelare.

Se på bio eller streama online

Eftersom Operation Fortune: Ruse de Guerre nu har haft biopremiär finns det flera alternativ för att se filmen. Det bästa sättet är såklart att uppleva den på en stor bioduk med surroundljud. Men för den som föredrar att se hemifrån går det också att streama Operation Fortune: Ruse de Guerre online.

Operation Fortune: Ruse de Guerre är perfekt popcorn-underhållning med spännande action och roliga skådespelarinsatser.

På strömningstjänster som Dreamfilm går det att hitta Operation Fortune: Ruse de Guerre med svensk text bara några veckor efter biopremiären. Det är ett smidigt sätt att få se den här efterlängtade actionrullen hemma i soffan. Guy Ritchies filmer brukar oftast lanseras ganska snabbt online efter biopremiär.

Vad säger kritikerna?

Operation Fortune: Ruse de Guerre har fått ett blandat mottagande av kritikerna. Många hyllar filmens actionscener och skådespelarinsatser, men tycker att handlingen är ganska förutsägbar och tunn. Andra kritiker var mer positiva och tyckte att filmen är underhållande popcorn-action av hög kvalitet.

Tittare som gillar Guy Ritchies tidigare filmer med Jason Statham, som Snatch och Lock, Stock and Two Smoking Barrels, lär inte bli besvikna. Operation Fortune: Ruse de Guerre levererar samma typ av stil, humor och action som du förväntar dig av duon Ritchie och Statham.

Operation Fortune: Ruse de Guerre

Se filmen Operation Fortune: Ruse de Guerre nu

Sammanfattningsvis verkar Operation Fortune: Ruse de Guerre vara en actionfylld film fylld med spännande jakter, roliga karaktärer och spektakulära explosioner. Även om kritikerna är delade är den definitivt värd att se för fans av action och Guy Ritchies tidigare filmer.

Så passa på att uppleva Operation Fortune: Ruse de Guerre nu på bio eller genom att streama online. Det är garanterat en underhållande filmkväll med dina vänner!

Titta på Operation Fortune: Ruse de Guerre gratis online

Den som inte har möjlighet att se Operation Fortune: Ruse de Guerre på bio behöver inte gå miste om den här actionfyllda rullen. Bara några veckor efter biopremiären går det att streama Operation Fortune: Ruse de Guerre gratis online med svensk text.

På streamingtjänster som Dreamfilm och Sweflix dyker nya filmer oftast upp ganska snabbt. Där kan du hitta Operation Fortune: Ruse de Guerre gratis med bra bild- och ljudkvalitet. Det enda du behöver är ett konto på tjänsten.

Titta på den adrenalinfyllda actionrullen med Jason Statham hemma i soffan.

Eftersom filmen släpptes på bio den 4 januari 2023 är chansen stor att den redan nu finns tillgänglig på de populära strömningstjänsterna. Så passa på att sätta dig bekvämt i soffan och titta på Operation Fortune: Ruse de Guerre gratis online!

Perfekt filmkväll hemma

Att streama nya filmer gratis online är det perfekta sättet att ordna en filmkväll med vänner eller familj. Du behöver bara skapa ett konto och logga in, sen kan du börja titta direkt via din dator, surfplatta eller smart-TV.

Popcorn, godis och snacks – och sen är det bara att luta sig tillbaka och njuta av actionfyllda Operation Fortune: Ruse de Guerre! Det kommer garanterat bli en minnesvärd och underhållande kväll.

Streama Operation Fortune: Ruse de Guerre i Sverige

Jason Stathams senaste actionrulle Operation Fortune: Ruse de Guerre hade premiär på bio den 4 januari 2023. Nu går den även att streama i Sverige för den som inte hann se den på bio.

På strömningstjänster som Dreamfilm och Swesub släpps nya filmer numera bara några veckor efter biopremiären. Där går det att hitta Operation Fortune: Ruse de Guerre med svensk text och bra bildkvalitet.

handlingen med spännande biljakter, explosioner och roliga skådespelarinsatser från Jason Statham och Hugh Grant. Perfekt för en kväll hemma i soffan!

Upplev actionäventyret Operation Fortune: Ruse de Guerre genom att streama online i Sverige.

Eftersom filmen är regisserad av Guy Ritchie vet man att det kommer bli en stilren och underhållande upplevelse. Som vanligt i hans filmer utlovas roliga karaktärer, smarta dialoger och adrenalinfyllda actionscener.

Så missa inte att streama Operation Fortune: Ruse de Guerre i Sverige nu! Det är den perfekta filmkvällen hemma för dig som gillar spännande actionfilmer.

Operation Fortune: Ruse de Guerre

Operation Fortune: Ruse de Guerre dreamfilm HD gratis

Vill du se den nya actionfilmen Operation Fortune: Ruse de Guerre med Jason Statham? Nu behöver du inte gå till bio, utan kan se den gratis online i HD-kvalitet på Dreamfilm!

Bara några veckor efter biopremiären brukar nya filmer läggas upp på Dreamfilm. Där kan du se Operation Fortune: Ruse de Guerre gratis med svensk text och bra bildkvalitet. Filmen är indelad i flera delar, men du kan enkelt klicka dig vidare för att se den i sin helhet.

Upplev Jason Statham i rollen som agenten Orson Fortune när han jagar skurkar världen över.

På Dreamfilm hittar du alltid de senaste filmerna snabbt efter biopremiär. Sidan uppdateras dagligen med nya titlar i bra kvalitet. Det enda du behöver är ett konto, sen kan du börja streama Operation Fortune: Ruse de Guerre gratis online!

Populär strömningstjänst

Dreamfilm är en av de mest populära streamingtjänsterna i Sverige. Där hittar du en stor samling av både nya biofilmer, klassiker och serier. Allt streamas gratis online och i HD-kvalitet med svensk text.

Så skapa ett konto och börja streama! Det är det smidigaste sättet att få se alla de senaste filmerna, som t.ex. actionspäckade Operation Fortune: Ruse de Guerre. Njut av filmer i hög kvalitet helt gratis.

Operation Fortune: Ruse de Guerre hela filmen svenska 2023

Den efterlängtade actionfilmen Operation Fortune: Ruse de Guerre med Jason Statham hade äntligen biopremiär i början av 2023. Nu går det att se hela filmen med svenska text online för den som missade den på bio.

Bara några veckor efter biopremiären brukar nya filmer läggas upp på streamingtjänster som Dreamfilm och Swefilmer. Där kan du hitta Operation Fortune: Ruse de Guerre i sin helhet med svenskt tal.

Upplev den adrenalinfyllda actionfilmen med Jason Statham i huvudrollen.

Operation Fortune: Ruse de Guerre är regisserad av Guy Ritchie, känd för filmer som Snatch och Sherlock Holmes. Som vanligt i hans filmer bjuds det på fartfyllda biljakter, roliga karaktärer, spektakulära explosioner och underhållande dialoger.

Så missa inte att se Jason Statham i hans senaste actionhjälte-roll när du streamar Operation Fortune: Ruse de Guerre hela filmen svenska online! Perfekt filmkväll hemma i soffan.

Se Operation Fortune: Ruse de Guerre på bio gratis

Den nya actionfilmen Operation Fortune: Ruse de Guerre med Jason Statham har nu haft biopremiär! Passa på att se den på storbildduken för bästa upplevelse.

Filmen hade premiär den 4 januari 2023 och går fortfarande att se på bio. Kontrollera vilka visningstider din närmaste biograf har för Operation Fortune: Ruse de Guerre.

Upplev Guy Ritchies adrenalinfyllda actionfilm med Jason Statham på bio.

Handlingen följer Stathams rollfigur Orson Fortune, en elitagent som tillsammans med sitt team jagar en ny dödlig teknik över hela världen. Det utlovas adrenalinstinna biljakter, explosioner och roliga skådespelarinsatser i klassisk Guy Ritchie-stil.

Så passa på att se Operation Fortune: Ruse de Guerre på bio för bästa ljud och bildupplevelse. Det kommer bli en riktigt underhållande kväll ute på stan!

10 liknande filmer:

  1. Retribution
  2. Aquaman and the Lost Kingdom
  3. Lift
  4. The Maze Runner
  5. Aquaman
  6. Black Panther: Wakanda Forever
  7. Sound of Freedom
  8. Shazam! Fury of the Gods
  9. John Wick: Chapter 4
  10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 1195
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

hulufan

Ett starkt betyg 6.6 antyder att Operation Fortune: Ruse de Guerre är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

MuriVOD12

Operation Fortune: Ruse de Guerre är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.6 bekräftar detta.
avatar

Patricktexas

Operation Fortune: Ruse de Guerre med medelbetyget 6.6 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

krzys

Betyget 6.6 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 54m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Action.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 6.6 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

MediSV

Med ett betyg på 6.6 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 6.6 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

superMice

Operation Fortune: Ruse de Guerre Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.6 bekräftar detta.
avatar

ganDi1243

Operation Fortune: Ruse de Guerre med medelbetyget 6.6 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!

Produktioner av liknande genrer

Spider-Man: Across the Spider-Verse

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes

Aquaman and the Lost Kingdom

Shockwave: Countdown to Disaster

Apornas planet: Uppgörelsen

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One