close icon
page-title
Oppenheimer
Oppenheimer

Detaljer

 • Originaltitel: Oppenheimer
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Storbritannien, USA
 • Regissör: Syncopy

Titta på Oppenheimer 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

star8.1
7864Betyg
date2023
date3h 01m

Kommenter

 • avatar

  FamiljeFrida

  |5 timer siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |3 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  DokisDennis

  |9 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  blåbärSky

  |9 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |10 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RealityRasmus

  |11 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  RomantikRonja

  |12 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |12 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  matixd

  |14 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Se Oppenheimer på swefilmer 2023

Oppenheimer är den senaste storfilmen från regissören Christopher Nolan som hade biopremiär i juli 2023. Filmen utspelar sig under andra världskriget och handlar om den kontroversielle fysikern J. Robert Oppenheimer som ledde Manhattanprojektet som utvecklade atombomben.

Oppenheimer har fått strålande recensioner för sin starka historieberättelse och imponerande skådespelarinsatser. Cillian Murphy gör en minnesvärd rolltolkning i huvudrollen som den komplicerade Oppenheimer. Filmen utforskar moraliska dilemman kring vetenskapens makt över mänskligheten.

Var kan jag streama Oppenheimer?

Swefilmer är en populär streamingtjänst där du kan se Oppenheimer gratis online. Registrering krävs inte. Swefilmer har filmer och serier för hela familjen, även barnvänligt innehåll.

För bästa upplevelsen rekommenderas att strömma i HD med surroundljud. Swefilmer fungerar på dator, surfplatta och mobil. Perfekt underhållning var du än är!

Oppenheimer

Strömma Oppenheimer med barnvänligt innehåll

Även om Oppenheimer handlar om tyngre ämnen som krig och massförstörelse, finns det också ljusglimtar och en stark humanistisk ådra i berättelsen. Filmen uppmanar publiken att reflektera över vetenskapens konsekvenser och vårt ansvar för varandra.

Oppenheimer visar på komplexiteten i mänskligt beslutsfattande och hur lätt det är att hamna på villovägar. Trots filmens allvarliga teman finns hopp, medkänsla och möjligheter till försoning.

Perfekt film att se med äldre barn för att inleda viktiga diskussioner. Mycket att ta vara på för hela familjen.

Hitta var du kan streama Oppenheimer drama

Oppenheimer är ett drama baserat på verkliga händelser som utspelar sig under andra världskrigets slutskede. Vi får följa fysikern J. Robert Oppenheimers inre resa när han ledde skapandet av atombomben i Los Alamos år 1945.

Cillian Murphy är fenomenal i rollen som den toreade Oppenheimer. Han gestaltar en man som drivs av vetenskaplig nyfikenhet men plågas svåra samvetskval över vapnets fruktansvärda kraft.

Spännande och tankeväckande film som är ett måste för historie- och dramnantusiaster. Se den nu på Swefilmer!

Spela upp Oppenheimer på dator eller mobil

Oppenheimer är Christopher Nolans hittills största och mest ambitiösa film som definitivt måste upplevas på bio för full effekt. Men om du missat den på bio kan du enkelt streama den online.

Swefilmer fungerar smidigt på både dator och mobil enheter. Titta var och när du vill efter registrering. Perfekt underhållning på tåget eller planet!

Upplev den visuella prakten och de starka skådespelarinsatserna i Oppenheimer var du än är. Ett drama som sätter spår och som du sent kommer glömma.

Oppenheimer

Var kan jag se Oppenheimer från Syncopy?

Syncopy Inc. är filmstudion grundad av regissören Christopher Nolan som ligger bakom Oppenheimer. Tidigare Syncopy-produktioner inkluderar storfilmer som Dunkirk, Interstellar och Inception.

Syncony är kända för att göra spektakulära och tankeväckande filmer baserade på historiska händelser och Oppenheimer är inget undantag. Ett prestigefyllt drama av högsta klass!

Streama Oppenheimer från världskända Syncopy på Swefilmer och njut av över 2 timmar spännande underhållning om en av 1900-talets mest kontroversiella personer.

Titta på Oppenheimer från Christopher Nolans studio

Regissören Christopher Nolan har skapat några av 2000-talets mest minnesvärda och hyllade filmer. Hans verk kännetecknas av komplexa berättelser, starka visuella stil och djuplodande teman.

Med Oppenheimer har Nolan återigen lyckats. Det är en stor och imponerande film som hanterar tunga moraliska frågor på ett medryckande vis. Strålande ensemble, fantastiskt manus och regi.

Missa inte Christoper Nolans senaste mästerverk Oppenheimer! Nu redo att stream på Swefilmer. Perfekt filmkväll hemma i soffan.

10 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 7864

Dela