close icon
page-title
Ostatnia wieczerza
Ostatnia wieczerza

Detaljer

 • Originaltitel: Ostatnia wieczerza
 • Originalspråk: Polska
 • Produktionsland: Polen
 • Regissör: Akson Studio

Titta på Ostatnia wieczerza 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.1
273Betyg
date2022
date1h 30m

Kommenter

 • avatar

  KlassikerKajsa

  |14 timer siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  blåbärSky

  |3 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |5 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  DokisDennis

  |7 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RealityRasmus

  |8 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  FamiljeFrida

  |8 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |10 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RomantikRonja

  |12 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.

Indholdsfortegnelse

Ostatnia wieczerza stream online

Ostatnia wieczerza är den senaste skräckfilmen från det polska produktionsbolaget Akson Studio. Filmen hade premiär den 26 oktober 2022 och är nu tillgänglig att streama online helt gratis med swesub på Swe-filmer.

I den här mörka skräckfilmen får vi följa ett sällskap vänner som träffas för att fira påsk. De bestämmer sig för att hyra ett gammalt övergivet hotell ute på landsbygden. Men snart börjar mystiska och skrämmande saker hända. Någon eller något vill inte att de ska lämna hotellet vid liv.

Filmen är regisserad av polske Agnieszka Holland som tidigare gjort filmer som Europa Europa och Olivias sista resa. I rollerna ser vi bland andra Julia Wieniawa, Nikodem Rozbicki och Adam Woronowicz.

Ostatnia wieczerza har fått bra kritik för sin stämningsfulla miljö och välkomponerade skräckscener. Perfekt för dig som gillar gamla hotell, hemska ljud och oväntade vändningar.

Ostatnia wieczerza

Titta på skräckfilmen gratis

Vill du se den här spännande skräckfilmen? Då behöver du inte leta långt. Ostatnia wieczerza går att streama helt gratis online med svensk text på Swe-filmer.

Registrering krävs inte. Det enda du behöver göra är att trycka på play och njuta. Perfekt för en mysig kväll hemma i soffan. Eller varför inte ordna en skräckfilm-maraton med vännerna?

Filmen är verkligen välgjord med många oväntade vändningar som får pulsen att stiga.

Om du föredrar att ladda ner filmen och se den offline går det också alldeles utmärkt. Ostatnia wieczerza finns tillgänglig för nedladdning i bra kvalitet på Swe-filmer.

Så missa inte att se årets kusligaste film upplevelse. Spänn fast säkerhetsbältet och förbered dig på att hoppa till i soffan.

Swesub Ostatnia wieczerza 26.10.2022

Ostatnia wieczerza är alltså en polsk skräckfilm från 2022 som nu finns tillgänglig med svensk text på Swe-filmer. Filmen släpptes på bio den 26 oktober i år och har nu premiär för streaming.

Handlingen utspelar sig på påskhelgen då ett sällskap vänner bestämmer sig för att fira tillsammans. De hyr ett gammalt hotell men det visar sig snabbt att de inte är ensamma. Någon eller något mörkt lurar i korridorerna och vill inte låta dem lämna hotellet vid liv.

Med sina stämningsfulla miljöer, välkomponerade jump scares och oväntade vändningar så lovar Ostatnia wieczerza att leverera kalla kårar. Perfekt att streama en mörk höstkväll.

 • Utmärkt skräckfilm med bra tempo
 • Stämningsfulla miljöer och ljudeffekter
 • Flera oväntade vändningar som får pulsen att stiga

Så tänd några ljus, dra upp filten och förbered dig på att fästa naglarna i soffkuddarna. Den här filmen vill du inte missa!

Se skräckfilmen från Akson Studio

Ostatnia wieczerza är den senaste skräckfilmen från det polska produktionsbolaget Akson Studio som ligger bakom filmer som SuperNOVA och W lesie dzis nie zasnie nikt 2.

Filmen regisseras av den prisbelönta Agnieszka Holland (Europa Europa, Copying Beethoven) och i rollerna ser vi bland andra Nikodem Rozbicki från filmenliga W lesie dzis nie zasnie nikt.

Handlingen kretsar kring ett sällskap vänner som träffas för att fira påsk i ett gammalt övergivet hotell. Men snart börjar mystiska saker hända och de inser att de inte är ensamma. Någon eller något mörkt lurar i hotellet och vill inte att de ska lämna det vid liv.

Med sitt skickliga filmskapande, sin fantastiska ensemble och sina stämningsfulla miljöer lovar Akson Studio att Ostatnia wieczerza kommer att bli årets bästa skräckfilmsupplevelse.

Akson Studio visar återigen att de kan leverera kusliga och adrenalinstinna skräckfilmer av högsta klass.

Ostatnia wieczerza

Streama Ostatnia wieczerza swe-filmer

Är du sugen på att se en riktigt bra skräckfilm? Då ska du streama Ostatnia wieczerza på Swe-filmer.

Filmen hade biopremiär i oktober 2022 och finns nu tillgänglig för streaming med svensk text på Swe-filmer. Helt gratis och utan krav på registrering.

Handlingen följer ett gäng vänner som bestämmer sig för att fira påsk i ett gammalt övergivet hotell. Men snart börja mysteriösa och skrämmande saker hända. Någon eller något vill inte att de ska lämna hotellet vid liv.

Med sina suggestiva miljöer, välkomponerade jump scares och oväntade vändningar lovar Ostatnia wieczerza att leverera kalla kårar. Perfekt film att streama en mörk höstkväll.

Så tänd några ljus och förbered dig på att fästa naglarna i soffkuddarna. Den här filmen vill du inte missa!

Ostatnia wieczerza tt19724142 swe-filmer

Är du på jakt efter en riktigt bra skräckfilm att se? Då rekommenderar vi den polska filmen Ostatnia wieczerza som nu finns tillgänglig på Swe-filmer med IMDB-id: tt19724142.

Filmen regisseras av den erkända filmskaparen Agnieszka Holland och har biopremiär i oktober 2022. Handlingen utspelar sig på påskhelgen då ett gäng vänner bestämmer sig för att fira tillsammans på ett gammalt övergivet hotell.

Men snart börjar mystiska och skrämmande saker hända. Någon eller något mörkt lurar i hotellet och verkar inte vilja att de ska lämna det vid liv.

Med sina suggestiva miljöer, välkomponerade jump scares och oväntade vändningar utlovar Ostatnia wieczerza att bli 2022 års skräckfilms-höjdpunkt. Perfekt film att se en mörk höstkväll.

Så missa inte att streama Ostatnia wieczerza på Swe-filmer. Spänn fast säkerhetsbältet och förbered dig på att hoppa till i soffan.

8 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 273

Dela