alt

Titta på Parfymen: Berättelsen om en mördare 2006 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.4
4 306
Betyg
calendar2006
time2h 27m
Om Grenouille som kommer till världen under en grov träbänk där hans mor rensar fisk i Paris Hallar, tiden 1700-tal. En vanlig människa skulle snabbt gå under, men Grenouille är ingen vanlig människa. Han saknar helt kroppslukt och människor blir, utan att förstå varför, illa till mods i hans närvaro, så han lever i en obruten isolering. Desto lättare för honom att bevara sin hemlighet - han är född med ett luktsinne så fint att han i mörkret kan följa en enskild människa rakt genom stinkande människomassor, på flera kilometers avstånd. Dofter blir hans besatthet, hans passion och meningen med hans liv, men också hans yrke - parfymörens. Den doft som ger honom den mest utsökta njutningen finner han hos unga oskuldsfulla kvinnor. Själva kvinnorna intresserar honom inte - men Doften! Den måste utvinnas och förädlas efter konstens alla regler, men utövandet är bundet till ett fruktansvärt villkor...

Skådespelare

Actor John Hurt

John Hurt

Actor Dustin Hoffman

Dustin Hoffman

Actor Alan Rickman

Alan Rickman

Actor Ben Whishaw

Ben Whishaw

Actor Karoline Herfurth

Karoline Herfurth

Actor Rachel Hurd-Wood

Rachel Hurd-Wood

Actor Michael Smiley

Michael Smiley

Actor Jessica Schwarz

Jessica Schwarz

Officiell trailer

Siehe auch

Vem är parfymmördaren i Sverigefilmen?

Den tyska thrillern Parfymen från 2006 har blivit en riktig kultklassiker. Filmen som utspelar sig på 1800-talet handlar om den föräldralöse Jean-Baptiste Grenouille som har en unik förmåga att känna dofter. När han upptäcker att han saknar en egen doft bestämmer han sig för att skapa världens bästa parfym - till vilket pris som helst.

Jean-Baptiste, spelad av Ben Whishaw, börjar mörda unga kvinnor för att komma åt deras doft. Han blir snart känd som parfymmördaren som skrämmer hela Frankrike. Men kan någon stoppa hans blodiga plan innan han lyckas med sitt livsverk?

Titta på den spännande thrillern Parfymen med svensk text för att få reda på vem parfymmördaren i Sverigefilmen egentligen är. Filmen bygger på Patrick Süskinds roman med samma namn. Streama Parfymen online gratis redan idag!

Parfymen: Berättelsen om en mördare

Upplev 1800-talets blodiga Parfymen gratis online

Parfymen utspelar sig under 1800-talet i Frankrike och Tyskland. Den unge Grenouille växer upp under fattiga och eländiga förhållanden, men upptäcker tidigt sin speciella förmåga att urskilja tusentals olika dofter.

När Grenouille inser att han själv saknar en egen doft beslutar han sig för att skapa världens bästa parfym. Men för att lyckas måste han mörda unga oskuldsfulla kvinnor och utvinna essensen ur deras doft. Hans blodtörstiga plan sätter skräck i hela landet när unga kvinnor hittas döda.

Följ den spännande historien om parfymmördaren och 1800-talets blodiga händelser. Streama Parfymen gratis online med svenska undertexter för att få en oförglömlig filmupplevelse. Den prisbelönta filmen från 2006 finns att se helt utan kostnad.

Parfymen streama mordmystiken från Tyskland

Den tyska filmen Parfymen regisserades av Tom Tykwer som tidigare låg bakom thrillern Lola rennt. Filmen bygger på romanen Das Parfum av Patrick Süskind som gavs ut på 1980-talet.

I filmen får vi följa den skicklige parfymören Jean-Baptiste Grenouille som besitter en unik förmåga att urskilja tusentals dofter. När han inser att han själv saknar en personlig doft bestämmer han sig för att skapa världens bästa parfym - till varje pris.

Streama Parfymen online och följ den spännande mordgåtan och jakten på parfymmördaren som skrämmer 1800-talets Europa. Filmen finns att se helt gratis med svensk text för den som vill njuta av en spännande thriller.

Se Parfymen med svenska undertexter gratis

Den mystiska thrillern Parfymen från 2006 finns nu att streama gratis online med svensk text. Filmen utspelar sig i Frankrike på 1800-talet och följer den föräldralöse Jean-Baptiste Grenouille.

Trots att Grenouille växer upp i misär upptäcker han tidigt sin unika förmåga att urskilja tusentals olika dofter. När han inser att han själv saknar en personlig doft bestämmer han sig för att skapa världens bästa parfym - till vilket pris som helst.

Följ den fängslande historien om parfymmördaren som skrämmer ett helt land. Titta på Parfymen online gratis och streama filmen i hög kvalitet. Den prisbelönta filmen har svensk text och går att se helt utan kostnad.

Parfymen: Berättelsen om en mördare

Spännande Parfymen med stark intrig och mord

Den tyska filmen Parfymen från 2006 är en riktigt spännande thriller baserad på Patrick Süskinds roman. Filmen utspelar sig på 1800-talet och följer parfymmördaren Grenouille.

Trots att Grenouille växer upp i ett fattigt och eländigt Frankrike upptäcker han tidigt sin speciella förmåga. Han kan känna tusentals olika dofter som andra inte uppfattar. Men när han inser att han själv saknar en personlig doft bestämmer han sig för att skapa världens främsta parfym.

För att lyckas måste han mörda unga kvinnor och utvinna essensen ur deras doft. Titta på den starka och blodiga historien om parfymmördaren Grenouille. Streama Parfymen gratis online - den spännande filmen finns att se med svensk text helt utan kostnad.

Uppföljaren till Parfymen är på ingång 2024

Den kritikerrosade filmen Parfymen från 2006 bygger på Patrick Süskinds populära roman med samma namn. Filmen utspelar sig i 1800-talets Frankrike och följer parfymmördaren Grenouille.

Nu 15 år senare meddelas det att en uppföljare till thrillern är på gång. Uppföljaren som beräknas ha premiär 2024 kommer att utspela sig i samma tidsperiod med nya intriganta mordgåtor.

Innan uppföljaren har premiär - streama och titta på den spännande originalfilmen Parfymen online gratis. Den prisbelönta mystiska thrillern från 2006 går att se helt kostnadsfritt med svensk text.

10 liknande filmer:

  1. Red Right Hand
  2. Drive-Away Dolls
  3. The Equalizer 3
  4. Dogman
  5. Code 8 Part II
  6. Bad Boys for Life
  7. The Batman
  8. Killers of the Flower Moon
  9. Fritt fall
  10. Code 8
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 4306
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 7.4 tyder på att Parfymen: Berättelsen om en mördare är ett måste för fans av Brott.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Parfymen: Berättelsen om en mördare med ett 7.4 betyg är en säker sak.
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 7.4 antyder att Parfymen: Berättelsen om en mördare är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 7.4 för Parfymen: Berättelsen om en mördarebör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Parfymen: Berättelsen om en mördare. Betyget 7.4 bekräftar bara detta
avatar

mathew

Om du gillar den här Brott , se till att kolla in title. Betyget 7.4 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 2h 27m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 7.4 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KarTofel

Betyget 7.4 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

Grater98

Parfymen: Berättelsen om en mördare Betyget 7.4 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.