close icon
page-title
Past Lives
Past Lives

Detaljer

 • Originaltitel: Past Lives
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Sydkorea, USA
 • Regissör: A24

Titta på Past Lives 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.8
1265Betyg
date2023
date1h 46m

Kommenter

 • avatar

  FamiljeFrida

  |12 timer siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |4 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  DokisDennis

  |7 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RealityRasmus

  |9 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |10 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  glödandeStjärna

  |10 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RomantikRonja

  |11 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Past Lives Dreamfilm gratis

Past Lives är den nya dramaserien som hade premiär den 2 juni 2023. Serien är producerad av det ansedda produktionsbolaget A24 och har redan fått stor uppmärksamhet. I huvudrollerna ser vi några av de mest spännande skådespelarna just nu, bland annat Gael García Bernal.

Handlingen i Past Lives kretsar kring fyra vänner vars vänskap sätts på prov när hemligheter från det förflutna avslöjas. Tittarna får följa med på en känslosam resa som utforskar kärlek, svek och förlåtelse.

Om du gillar drama med starka karaktärer och relationsdrivna berättelser kommer du garanterat uppskatta den här serien. Läs vidare för mer information om var och hur du kan streama Past Lives gratis med svensk text.

Past Lives

Past Lives streama svenska 02.06.2023

Past Lives hade alltså premiär den 2 juni 2023 och finns nu tillgänglig för streaming för alla drama- och seriefantaster. Serien består av 8 avsnitt som släpps veckovis.

Just nu går det att streama Past Lives på Dreamfilm helt gratis med svensk text. Det enda du behöver är ett konto hos Dreamfilm vilket är helt gratis att skapa. När du har ditt konto kan du börja streama avsnitten av Past Lives så fort de släpps varje vecka.

Past Lives är en av de mest hyllade nya serierna just nu och har redan fått strålande recensioner för sina starka karaktärer och sin känslosamma historia.

Genom att streama Past Lives på Dreamfilm kan du följa med på den här gripande resan varje vecka utan att det kostar något. Det enda du behöver är ett gratiskonto!

Titta Past Lives swe-filmer online

Som nämnts går det just nu att titta på Past Lives gratis på Dreamfilm. Det är den bästa svenska streamingtjänsten för den som vill se på svenska filmer och serier online.

Dreamfilm har ett stort utbud av svenska filmer, serier och program. Allt från de senaste biopremiärerna till klassiska favoriter. Populära titlar som Bonusfamiljen, Bröllop, begravning och dop och Rederiet finns att streama gratis med svensk text.

 • Inget abonnemang eller nedladdning behövs
 • Bara skapa ett gratiskonto för att börja streama

Förutom svenska favoriter kan du på Dreamfilm också hitta många utländska serier och filmer, ofta med svensk text. Så om du gillar att titta på svenska filmer online gratis är Dreamfilm absolut värt att testa!

Se Past Lives dramafilm på svenska

Past Lives är alltså inte en film utan en dramaserie i 8 delar. Varje avsnitt är ca 45 minuter långt. Genren är relationsdrama och serien utforskar starka känslor som kärlek, svek, förlåtelse och vänskap.

I rollerna ser vi bland andra Gael García Bernal, Vicky Krieps, Avery Mason och Augusto Aguilera. Koreografen Alfonso Cuarón är en av producenterna bakom serien vilket bidrar till den höga kvaliteten.

Med sina starka skådespelarinsatser och sin känslosamma historia är Past Lives en serie du inte vill missa!

Streama Past Lives på svenska gratis på Dreamfilm för att inte missa årets mest hyllade nya drama. Skapa bara ett gratiskonto så kan du börja se på varje vecka när nya avsnitt släpps.

Past Lives

Past Lives swe-filmer stream online

Vi har nu gått igenom varför du bör streama den nya serien Past Lives och hur du gör för att se den gratis online med svensk text.

Genom att skapa ett konto på Dreamfilm kan du streama Past Lives och många andra svenska favoriter helt utan kostnad. Det enda du behöver är internetuppkoppling och en enhet att strömma på som mobil, surfplatta eller dator.

Dreamfilm fungerar smidigt på de flesta enheter så du kan njuta av dina svenska favoritserier var du än är. Titta offline genom att ladda ner avsnitt i appen - perfekt för tåg, flyg eller andra resor utan internet.

Så skapa konto och börja streama Past Lives swe-filmer online redan idag! Missa inte möjligheten att se årets mest omtalade dramaserie gratis på svenska.

Past Lives gratis film swe-sub

Sammanfattningsvis är Past Lives den nya hyllade dramaserien med 8 avsnitt som har premiär på Dreamfilm den 2 juni.

Serien utforskar relationer och känslor som kärlek och svek med Gael García Bernal i en av huvudrollerna. Koreografen Alfonso Cuarón är en av producenterna.

Genom att skapa ett gratiskonto på Dreamfilm kan du streama Past Lives gratis med svensk text varje vecka när nya avsnitt släpps. Det är den bästa svenska streamingtjänsten för den som gillar svenska filmer och serier.

Så missa inte möjligheten att se årets starkaste drama om relationer och vänskap gratis online. Skapa konto på Dreamfilm och börja streama Past Lives nu!

6 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 1265

Dela