close icon
page-title
Patrioten
Patrioten

Detaljer

 • Originaltitel: The Patriot
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Tyskland, USA
 • Regissör: Columbia Pictures

Titta på Patrioten 2000 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.2
3753Betyg
date2000
date2h 45m

Kommenter

 • avatar

  matixd

  |10 timer siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  blåbärSky

  |5 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  RomantikRonja

  |6 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  FamiljeFrida

  |6 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  RealityRasmus

  |7 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  VerklighetenVera

  |8 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  DokisDennis

  |10 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  glödandeStjärna

  |11 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |12 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen

Indholdsfortegnelse

Var kan jag se Patrioten streama online för gratis?

Om du letar efter en säker och legal plats att streama Patrioten online gratis, kan vi varmt rekommendera swe-filmer.se. Denna populära streamingtjänst erbjuder en bred katalog av filmer och TV-serier, inklusive den episka historiska actionfilmen Patrioten från 2000. Med swe-filmer.se kan du njuta av denna kritikerrosade film i hög kvalitet, utan att behöva betala dyra prenumerationsavgifter eller hyrkostnader.

Swe-filmer.se är känd för sitt breda utbud av filmer inom olika genrer, allt från storslagna krigsfilmer som Patrioten till romantiska komedier, spännande thrillers och roliga familjefilmer. Genom att registrera dig gratis på swe-filmer.se får du tillgång till en mängd filmer som du kan streama online när som helst och var som helst. Oavsett om du vill kolla på Patrioten på din dator, surfplatta eller mobil, är swe-filmer.se ett utmärkt val.

Utöver att erbjuda gratis streaming av Patrioten, har swe-filmer.se också en rad andra fördelar. Webbplatsen har en modern och användarvänlig design som gör det lätt att navigera och hitta de filmer du letar efter. Du kan också läsa recensioner från andra användare och lämna dina egna omdömen efter att ha sett en film. Med hjälp av smarta filter kan du snabbt hitta filmer baserat på genre, år, betyg och mer.

 • Streama Patrioten och andra filmer gratis på swe-filmer.se
 • Registrera dig enkelt och börja streama direkt
 • Smidig och modern webbplats för bästa streamingtjänst
 • Skriv recensioner och dela dina åsikter med andra filmälskare

Patrioten

Patrioten 2000: Den omtalade filmen du inte får missa

Patrioten från år 2000 är en av de mest kritikerrosade och omskrivna filmer från förra årtusendet. Denna episka krigsfilm, regisserad av den legendariske Roland Emmerich, har fångat tittarnas hjärtan världen över med sin gripande berättelse om kamp för frihet och familjeband under den amerikanska revolutionen.

I Patrioten får vi följa Benjamin Martin, en före detta hjälte från den franska och indianska kriget, som nu bara vill leva ett lugnt liv som plantageägare tillsammans med sina sju barn. Men när den brittiska armén inleder en ockupation i South Carolina och hotar Martins frihet och familj, tvingas han ta upp vapnen igen. Tillsammans med sin idealistiske son Gabriel ansluter sig Martin till den patriotiska rörelsen och kämpar mot den överväldigande brittiska styrkan.

Det är en film som inte bara bjuder på storslagen action och hisnande stridsscener, utan också en djupgående utforskning av vad det innebär att kämpa för frihet och rättvisa. Mel Gibsons porträttering av den hjärtesargade men envisa Benjamin Martin är helt enastående, och han omges av en ensemble av fantastiska skådespelare som gör karaktärerna levande på ett oförglömligt sätt.

Oavsett om du är en inbiten historieälskare eller bara gillar episka actionfilmer av hög klass, så är Patrioten en film du inte får missa. Tack vare swe-filmer.se kan du nu streama denna moderna klassiker online gratis, när som helst du vill. Boka in en filmkväll med Patrioten och låt dig svepas med av den intensiva berättelsen och de omtumlande händelserna. Det är en filmupplevelse du sent kommer att glömma.

Patrioten swefilmer - Titta på Patrioten på nätet gratis

På swe-filmer.se kan du titta på Patrioten gratis och bekvämt hemifrån. Denna kritikerrosade film från 2000 finns i vår breda katalog av filmer som du kan streama online när som helst och var som helst. Genom att registrera dig på swe-filmer.se får du obegränsad tillgång till tusentals filmer, inklusive Patrioten.

Patrioten är en storslagen krigsfilm som utspelar sig under den amerikanska revolutionen. I filmen följer vi Benjamin Martin, en före detta hjälte som dragits in i kampen för frihet när den brittiska armén ockuperar South Carolina och hotar hans familj. Tillsammans med sin idealistiske son Gabriel går Martin med i den patriotiska rörelsen och slåss mot övermakten.

Det är en film som bjuder på både episk action och en djup utforskning av vad det innebär att kämpa för frihet. Mel Gibsons gåtfulla rolltolkning av den sargade Benjamin Martin är helt enastående, och han omges av en fenomenal ensemble av skådespelare som ger liv åt de olika karaktärerna.

På swe-filmer.se kan du streama Patrioten gratis i hög kvalitet, utan att behöva ladda ner eller betala dyra hyrkostnader. Allt du behöver göra är att registrera dig och börja streama direkt. Njut av denna älskade krigsklassiker när du vill, var du vill – hemma i soffan, på språng med mobilen eller var som helst med en internetuppkoppling.

 • Streama Patrioten gratis på swe-filmer.se
 • Hög kvalitet utan nedladdning eller kostnader
 • Klassisk krigsfilm med episk action och gripande berättelse
 • Fenomenal rollprestation av Mel Gibson

Patrioten Sverige: Recensioner och reaktioner på filmen

I Sverige blev Patrioten en omedelbar kritikersuccé när den hade biopremiär år 2000. Recensenterna hyllade filmen för sin storslagen visuella stil, gripande berättelse och enastående skådespelarinsatser, inte minst Mel Gibsons porträttering av huvudpersonen Benjamin Martin.

"En storslagen krigsfilm med både välregisserade stridsscener och en stark känsla för det mänskliga dramat. Mel Gibson gör en av sina bästa roller någonsin", skrev Svenska Dagbladet i sin recension av Patrioten. Aftonbladet kallade filmen "en fullödig och fängslande historisk pjäs som inte lämnar någon oberörd".

Men inte bara kritikerna hyllade Patrioten. Filmen blev en stor publik framgång i Sverige och drog in över 35 miljoner kronor på biograferna. Många svenskar fängslades av den episka berättelsen om kamp för frihet under den amerikanska revolutionen, och Mel Gibsons gåtfulla rolltolkning av Benjamin Martin har blivit legendarisk.

Patrioten

Sammanfattning: Njut av Patrioten och andra stora filmer på swe-filmer.se

Hej filmälskare! Har du hört talas om den episka krigsfilmen Patrioten från 2000 med Mel Gibson i huvudrollen? Det är en riktig modern klassiker som alla borde se. På streamingtjänsten swe-filmer.se kan du titta på Patrioten gratis och bekvämt streama filmen online när du vill. Registrera dig idag och få tillgång till en enorm katalog med tusentals filmer och serier, inklusive Patrioten. Var kan man se Patrioten i Sverige? På swe-filmer.se förstås! Här hittar du denna kritikerrosade film i högsta kvalitet utan några kostnader. Bered dig på en episk filmupplevelse med storslagna stridsscener, gripande drama och en fenomenal rollprestation av Mel Gibson som den hjärtesargade revolutionshjälten Benjamin Martin. Njut av Patrioten streama online och många andra storfavoriter när du vill på swe-filmer.se!

9 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 3753

Dela