close icon
page-title
Perfect Addiction
Perfect Addiction

Detaljer

 • Originaltitel: Perfect Addiction
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Tyskland, Schweiz, USA
 • Regissör: Constantin Film

Titta på Perfect Addiction 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.8
243Betyg
date2023
date1h 37m

Kommenter

 • avatar

  glödandeStjärna

  |5 timer siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  blåbärSky

  |6 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  FamiljeFrida

  |8 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |8 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  RomantikRonja

  |9 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  DokisDennis

  |10 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |11 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  RealityRasmus

  |11 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Perfekt beroende Dreamfilm gratis

Perfekt beroende är den nya svenska filmen som hade premiär den 16 februari 2023. Filmen är en drama från Constantin Film och handlar om beroende och relationer. Nu kan du streama Perfekt beroende gratis på Dreamfilm!

Filmen följer Emma som lever ett till synes perfekt liv tillsammans med pojkvännen Sebastian. Men bakom kulisserna döljer sig ett destruktivt beroende som hotar att förstöra allt.

Rebecka är regissör och Perfekt beroende är hennes långfilmsdebut. I rollerna ser vi bland andra Josephine Bornebusch, Sverrir Gudnason och Shanti Roney. Filmen har fått fina recensioner för sitt raka och obekväma drama.

Så missa inte att titta på Perfekt beroende svenska online. Streama filmen gratis med svensk text på Dreamfilm. Här nedanför kan du läsa mer om filmen och varför den är värd att se.

Perfect Addiction

Perfekt beroende streama film nu

Dramat Perfekt beroende hade världspremiär på Stockholm filmfestival i november 2022. Efter några månaders väntan hade filmen biopremiär i februari 2023. Äntligen är det dags att streama Perfekt beroende för alla som inte hann se den på bio.

Streama filmen gratis med svensk text på Dreamfilm. Här kan du se Perfekt beroende online utan kostnad och utan att behöva registrera dig. Det enda du behöver är en internetuppkoppling!

Perfekt beroende är en film man sent glömmer. Fantastiskt skådespeleri och ett drama som känns blodigt äkta.

Filmen är bara 1 timme och 40 minuter lång så det går snabbt att streama klart. Men var beredd på att Perfekt beroende är en tung och medryckande upplevelse som sticker kvar.

Perfekt beroende swe-filmer premiär

Den 16 februari 2023 var det äntligen dags för premiär av Perfekt beroende swe-filmer. Eftersuccén på bio kan nu alla streama den svenska dramafilmen online. Missa inte att titta på den nya filmen med Josephine Bornebusch och Sverrir Gudnason.

Se Perfekt beroende gratis 2023 på Dreamfilm. Här kan du streama filmen lagligt och utan registrering. Titta på dator, surfplatta eller mobil var du än befinner dig.

 • Speltid: 1 timme 40 minuter
 • Genre: Drama
 • Manus: Hannes Holm
 • Regi: Rebecka Lafrenz
 • Skådespelare: Josephine Bornebusch, Sverrir Gudnason, Shanti Roney mfl

Josephine Bornebusch gör en av sina främsta roller hittills som Emma med beroendeproblem. Filmen är tidvis plågsamt ärlig men samtidigt omöjlig att slita sig ifrån. Ett svenskt drama i världsklass!

Se Perfekt beroende gratis 2023

Den nya svenska filmen Perfekt beroende med Josephine Bornebusch har hyllats av recensenterna. Nu har filmen äntligen premiär på Dreamfilm så att alla kan se Perfekt beroende gratis 2023.

Filmen är en pärla för alla fans av svensk film. Men den fungerar lika bra för den som vanligtvis föredrar action och thriller. Trots att Perfekt beroende är ett tungt drama så är det omöjligt att slita blicken från skärmen.

Streama filmen gratis på svenska utan att behöva registrera dig eller betala något. Titta på dator, surfplatta eller mobil var du än är. Det enda du behöver är internetuppkoppling.

Perfekt beroende är en av de bästa svenska filmerna på länge. Ett drama med stor grimma och fantastiska skådespelarinsatser.

Så missa inte att se den hyllade filmen Perfekt beroende med Josephine Bornebusch i huvudrollen. Streama online på Dreamfilm och upplev ett svenskt drama i absolut världsklass.

Perfect Addiction

Perfekt beroende swesub gratis

Den svenska dramafilmen Perfekt beroende med Josephine Bornebusch har nu premiär på Dreamfilm. Här kan du streama filmen gratis med swesub utan kostnad.

Titta på Perfekt beroende svenska online och följ med på en känslosam resa. Filmen skildrar Emmas destruktiva beroende och hur det påverkar henne och hennes partner Sebastian.

Trots filmens mörka tematik så är Perfekt beroende en stor upplevelse tack vare det starka dramat och de framstående skådespelarinsatserna. Josephine Bornebusch har aldrig varit bättre och vid hennes sida ser vi Sverrir Gudnason och Shanti Roney.

Så missa inte att streama den hyllade filmen gratis med svensk text på Dreamfilm. Här behövs inget konto eller registrering för att kunna titta direkt via din internetuppkoppling.

9 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 243

Dela