alt

Titta på Peter Pan och Lena 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

rating5.6
610
Betyg
calendar2023
time1h 46m
Lena Darling vill slippa åka till internatskolan och träffar Peter Pan, en pojke som vägrar att bli stor. Tillsammans med sina bröder och den lilla älvan Tingeling reser hon med Peter till det magiska landet Ingenstans. Där träffar hon en elak piratkapten, kapten Krok, och ger sig ut på ett spännande äventyr som ska förändra hennes liv för alltid.

Skådespelare

Actor Alan Tudyk

Alan Tudyk

Actor Jude Law

Jude Law

Actor Molly Parker

Molly Parker

Actor Ian Tracey

Ian Tracey

Actor Yara Shahidi

Yara Shahidi

Actor Jim Gaffigan

Jim Gaffigan

Actor John DeSantis

John DeSantis

Actor Fraser Aitcheson

Fraser Aitcheson

Officiell trailer

Siehe auch

Peter Pan 20.04.2023 streama online

Den nya filmatiseringen av J.M. Barries klassiska berättelse om Peter Pan har äntligen premiär den 20 april 2023. Filmen som är producerad av Disney kommer att släppas exklusivt på bio, men går sedan att streama onlineDreamfilm.

Peter Pan och Wendy är en nytolkning av sagan om pojken som inte ville bli stor och hans äventyr i Landet Ingenstans. Filmen följer syskonen Wendy och John när de följer med Peter Pan till Äventyrsön där de möter sjörövare, indianer och älvor.

Skådespelaren Jude Law gestaltar den bovige och busige Peter Pan, medan Ever Anderson gör rollen som Wendy. Filmen regisseras av David Lowery som tidigare gjort succéfilmen Pete's Dragon.

Missa inte chansen att streama den magiska äventyrsfilmen Peter Pan och Wendy gratis på Dreamfilm från och med den 20 april!

Peter Pan och Lena

Ny filmatisering av klassikern watch online

J.M. Barries odödliga klassiker Peter Pan, om pojken som kan flyga och aldrig vill bli vuxen, har filmatiserats återigen av Disney. Den nya versionen med titeln Peter Pan & Wendy har biopremiär den 20 april 2023.

Filmen regisseras av David Lowery, känd för sin omtyckta Disneyfilm Pete's Dragon. I huvudrollen som den busige och äventyrslystne Peter Pan ser vi skådespelaren Jude Law. Syskonen Wendy och John gestaltas av Ever Anderson och Alexander Molony.

Peter Pan och Wendy utspelar sig i det magiska Landet Ingenstans och följer med på äventyr bland pirater, indianer och älvor. Missa inte chansen att se den nya tolkningen av klassikern online på Dreamfilm efter biopremiären!

Enligt regissören David Lowery kommer filmen vara trogen originalberättelsen, samtidigt som den utforskar nya dimensioner och ger djupare inblickar i rollfigurerna.

Peter Pan och Wendy gratis på Dreamfilm

Den älskade barnboksfiguraren Peter Pan får nu ännu en filmatisering när Disneys Peter Pan och Wendy har världspremiär på bio den 20 april. Efter några veckor på filmduken går filmen att streama helt gratis på Dreamfilm.

Skådespelaren Jude Law gör comeback i rollen som den busige och skämtsamme Peter Pan. I filmen får vi följa med syskonen Wendy och John när de förs till Landet Ingenstans och dras in i Peters upptåg bland pirater och indianer.

David Lowerys nyinspelning av Peter Pan lovar mycket action och magi, samtidigt som den ger oss djupare förståelse för karaktärerna från boken. Se fram emot att kunna streama filmen gratis på Dreamfilm i slutet av april!

Den nya filmen med Evet Anderson som Wendy för klassikern in i en ny era. Missa inte möjligheten att uppleva Peter Pan och Wendy helt gratis online!

Se Peter Pan med svenskt tal stream

Den älskade barnboksfiguren Peter Pan återvänder nu till vita duken i Disneys senaste film Peter Pan och Wendy. Filmen har svenskt tal och går att streama med svenska röster efter biovisningen i april.

Peter Pan gestaltas av Jude Law, medan Alexander Molony och Ever Anderson spelar syskonen John och Wendy. Tillsammans ger de sig ut på ett magiskt äventyr till Landet Ingenstans bland pirater, sjöjungfrur och älvor.

Regissören David Lowery lovar att den nya filmen troget följer originalberättelsen samtidigt som den ger nya perspektiv på karaktärerna. Se fram emot att streama Peter Pan och Wendy med svenskt tal på Dreamfilm i slutet av april!

 • Upplev den magiska äventyrsfilmen om pojken som inte ville bli stor på svenska
 • Se skådespelaren Jude Law i rollen som busige Peter Pan

Missa inte att streama Peter Pan och Wendy med svenskt tal när filmen släpps på Dreamfilm den 20 april! Det är garanterat en underhållande upplevelse för hela familjen.

Peter Pan och Lena

Peter Pan Disney film gratis online

Den älskade klassikern om Peter Pan får nu en ny filmatisering då Disney släpper sin version - Peter Pan och Wendy. Filmen har premiär på bio den 20 april, och går sedan att se helt gratis online.

I huvudrollen som Peter Pan ser vi Jude Law, som med sin charm och busiga utstrålning verkar perfekt för rollen. Syskonen Wendy och John spelas av Ever Anderson och Alexander Molony.

Filmen utlovar magiska äventyr i Landet Ingenstans, med flygande barn, sjörövare och älvor. Regissören David Lowery, känd för Disneyfilmen Pete's Dragon, sägs ha varit trogen originalberättelsen samtidigt som han gett den ett modernt anslag.

Peter Pan och Wendy är en tidlös historia med action och hjärtevarm humor som hela familjen kan njuta av, säger producenten Jim Whitaker.

Missa inte att se Disneys senaste film om Peter Pan helt gratis online på Dreamfilm från och med den 20 april!

Helt ny tolkning av sagan se filmen

En av världens mest älskade barnböcker, Peter Pan, har återigen filmatiserats av Disney. Den nya titeln är Peter Pan och Wendy och filmen har premiär på bio den 20 april innan den släpps att streama online.

I rollen som Peter Pan ser vi Jude Law, medan syskonen Wendy och John spelas av Ever Anderson och Alexander Molony. Tillsammans ger de sig ut på ett fartfyllt äventyr till Landet Ingenstans.

Regissören David Lowery lovar en film som både är trogen originalet, samtidigt som den ger en helt ny tolkning av berättelsen och karaktärerna. Se fram emot att få se den magiska Disneyfilmen på Dreamfilm i slutet av april!

Med sin charmiga humor, välkända figurer och hisnande äventyr är Peter Pan en tidlös klassiker. Upplev sagan på nytt i den senaste filmatiseringen, framtagen med modern teknik och nya infallsvinklar.

Missa inte att se den nya tolkningen av Peter Pan på Dreamfilm från och med den 20 april! Det är underhållning för hela familjen.

10 liknande filmer:

 1. Ben-Hur
 2. Kung Fu Panda 3
 3. Fruktans lön
 4. Mästerkatten 2
 5. Aquaman
 6. El padrino
 7. Exodus: Gods and Kings
 8. Trunk - Locked In
 9. Lights Out
 10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 610
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 5.6 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 5.6 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

krzys

Betyget 5.6 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

damVod1

Peter Pan och Lena med ett betyg på 5.6 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 5.6 tyder på att Peter Pan och Lena är ett måste för fans av genren.
avatar

avatarKaa

Om betyget 5.6 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 5.6 betyg är en säker sak.
avatar

RevJace

Peter Pan och Lena Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 5.6 talar för sig själv.
avatar

Grater98

Peter Pan och Lena Betyget 5.6 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
avatar

MovieFilmer

Peter Pan och Lena Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 5.6 antyder att du kommer att bli nöjd.