close icon
page-title
Play Dead
Play Dead

Detaljer

 • Originaltitel: Play Dead
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Bradley Pilz Productions

Titta på Play Dead 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.1
137Betyg
date2022
date1h 46m

Kommenter

 • avatar

  MuriVOD12

  |6 timer siden
  För mig en riktig must-see om man inte är en bebis
 • avatar

  VerklighetenVera

  |2 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  DokisDennis

  |5 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  glödandeStjärna

  |6 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  blåbärSky

  |7 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  RealityRasmus

  |9 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  RomantikRonja

  |10 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |12 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  FamiljeFrida

  |14 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  matixd

  |14 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Play Dead Sverige premiär 09.12.2022

Den nya skräckfilmen Play Dead har nu äntligen svensk premiär! Filmen har väntat på att släppas sen den hade världspremiär tidigare i år och nu är den äntligen tillgänglig för streaming för svenska tittare. Med tanke på att det är en riktigt läskig film så är det perfekt tajming med premiär nu i december.

Play Dead utspelar sig på en avlägsen bondgård där konstiga och skrämmande saker börjar hända. När den unga flickan Emma kommer för att hälsa på sin moster upptäcker hon snart att allt inte är som det verkar. Det visar sig att det spökar på bondgården och att det finns mörka hemligheter i familjens förflutna.

I rollistan hittar vi bland andra Jacob Powell, Emma Thompson och Richard Dreyfuss. Skådespelarna gör ett fantastiskt jobb med att gestalta de chockerande händelser som utspelar sig. Särskilt Emma Thompson är fantastisk i sin roll som den läskiga och hemlighetsfulla mostern.

Play Dead

Titta Play Dead Gratis Online Svenska

Den bästa nyheten är att du kan se Play Dead gratis online med svensk text! Filmen finns tillgänglig för streaming i hög kvalitet på Dreamfilm. Det enda du behöver är ett konto på sidan så kan du börja titta direkt.

Att streama nya filmer gratis online är ett smidigt sätt att få se de senaste filmerna utan att behöva gå på bio. Dessutom slipper du bekymmer med att köpa eller hyra filmer. På Dreamfilm hittar du Play Dead och tusentals andra filmer att streama helt gratis!

För att streama behöver du bara skapa ett konto. Det är supersmidigt och tar bara någon minut. Sedan loggar du in och kan börja titta på Play Dead direkt i din dator, surfplatta eller mobil. Filmen finns i bra bild- och ljudkvalitet.

Så skapa konto på Dreamfilm redan idag och börja streama skräckisen Play Dead gratis online med svenskt tal! Det är det perfekta sättet att få se den spännande nya filmen i sköna hemmakänslan.

Streama nya Skräckfilmen Play Dead

Älskar du skräckfilmer? Då ska du inte missa den nya spökhistorien Play Dead som nu har premiär. Filmen utspelar sig på en avlägsen bondgård där det visar sig spöka. När den unga Emma kommer på besök dras hon in i övernaturliga och livsfarliga händelser.

Regissören Bradley Pilz har tidigare gjort uppskattade skräckfilmer och med Play Dead visar han återigen att han är mästare på att skapa stämning och spänning. Filmen är full av oväntade vändningar och skrämmande scener som får dig att hoppa till.

I rollistan hittar vi bland andra Jacob Powell och Emma Thompson som gör ett fantastiskt jobb med sina roller. Särskilt Emma Thompson är kuslig i sin gestaltning av den hemlighetsfulla mostern.

Bäst av allt är att du kan streama Play Dead online helt gratis med svensk text på Dreamfilm. Skapa bara ett konto så kan du titta på den nya skräckisen i din dator eller mobil. Perfekt underhållning inför helgen!

Se Play Dead Dreamfilm Sverige 2022

Är du sugen på att se en riktigt läskig och stämningsfull skräckfilm? Då ska du inte missa Play Dead som nu har premiär och går att se på Dreamfilm.

Filmen utspelar sig på en avlägsen bondgård där den unga Emma kommer på besök till sin moster. Men snart börjar konstiga saker hända och Emma upptäcker att bondgården är hemsökt av något ont.

Regissören Bradley Pilz är känd för att skapa obehaglig stämning i sina thrillers och Play Dead lovar att bli en riktigt ruskig upplevelse. Perfekt film att se när det är mörkt ute!

Jacob Powell och Emma Thompson gör fantastiska insatser i sina roller i filmen. Thompson är extra läskig i sin gestaltning av mostern med mörka hemligheter.

Missa inte möjligheten att se den här rysaren gratis online. Skapa bara ett konto på Dreamfilm så kan du streama Play Dead i bra kvalitet. Perfekt skräckunderhållning hemma i soffan!

Play Dead

Play Dead Swesub Stream Online

Den nya amerikanska skräckfilmen Play Dead har nu premiär och går att streama online med svensk text på Dreamfilm. Filmen utspelar sig på en gård där det visar sig spöka på riktigt.

När den unga Emma kommer för att hälsa på sin moster dras hon snart in i mystiska och skrämmande händelser. Hon upptäcker att det finns mörka hemligheter och övernaturliga krafter som härjar på gården.

Regissören Bradley Pilz är känd för att skapa spännande och läskiga thrillers och han lyckas verkligen skapa en klaustrofobisk stämning i Play Dead. Filmen lovar att ge ordentliga adrenalinkickar och få dig att hoppa till i soffan.

Skådespelarna, med Jacob Powell och Emma Thompson i spetsen, gör ett fantastiskt jobb med att gestalta karaktärerna i denna ruskiga historia. Det här är helt klart en skräckfilm du inte vill missa!

Så skapa konto på Dreamfilm och börja streama Play Dead online med svensk text idag. Här kan du se den nya rysaren helt gratis i bra kvalitet. Perfekt filmkväll hemma i soffan!

Spela Död Helfilm Gratis Svenska 2022

Letar du efter en riktigt läskig filmupplevelse? Då ska du inte missa den nya skräckisen Play Dead med premiär på Dreamfilm. Här kan du streama helfilmen gratis med svenskt tal.

Filmen utspelar sig på en avlägsen bondgård där unga Emma kommer på besök till sin moster. Men snart börjar mystiska och skrämmande saker hända som tyder på att det spökar på bondgården.

Regissören Bradley Pilz låter spänningen sakta byggas upp innan han släpper loss med chockerande scener. Filmen är full av oväntade vändningar och adrenalinfyllda ögonblick som får dig att hoppa till i soffan.

Skådespelarna gör ett fantastiskt jobb med att gestalta karaktärerna i den här ruskiga historien. Särskilt Emma Thompson briljerar i sin roll som den läskiga mostern med mörka hemligheter.

Missa inte chansen att se den här rysaren gratis online! Skapa bara ett konto på Dreamfilm så kan du börja streama Play Dead. Perfekt skräckfilm att se en mörk höstkväll.

Streama Play Dead Swefilmer 09.12.2022

Den nya amerikanska skräckfilmen Play Dead har nu äntligen svensk premiär på swefilmer! Filmen har väntat på att släppas sen den hade världspremiär tidigare i år och nu är den tillgänglig för streaming för svenska tittare.

Play Dead utspelar sig på en avlägsen bondgård där konstiga och läskiga saker börjar hända när den unga Emma kommer på besök. Snart upptäcker hon att bondgården är hemsökt av det förflutna.

Regissören Bradley Pilz är känd för att skapa stämningsfulla thrillers och i Play Dead skapar han en riktigt klaustrofobisk känsla. Filmen är fylld med oväntade vändningar och hoppa-till-scener.

I rollistan hittar vi Jacob Powell och Emma Thompson som båda gör fantastiska insatser, särskilt Thompson är läskig i sin gestaltning av den hemlighetsfulla mostern.

Missa inte möjligheten att streama den här rysaren på swefilmer. Skapa bara ett konto så kan du se Play Dead gratis online i bra kvalitet. Perfekt skräckfilm att se på kvällen inför helgen!

9 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 137

Dela