alt

Titta på Prey 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.7
6 184
Betyg
calendar2022
time1h 40m
Prey utspelar sig i Comanche-nationens värld i början av 1700-talet och är den oberättade historien om en ung kvinna, en mycket skicklig krigare, som desperat vill skydda sitt folk från överhängande fara. Hon förföljer och konfronterar slutligen sitt byte, som visar sig vara ett högt utvecklat utomjordiskt rovdjur med en tekniskt avancerad arsenal, vilket resulterar i en våldsam och skrämmande uppgörelse mellan de två motståndarna.

Skådespelare

Actor Amber Midthunder

Amber Midthunder

Actor Michelle Thrush

Michelle Thrush

Actor Julian Black Antelope

Julian Black Antelope

Actor Nelson Leis

Nelson Leis

Actor Tom Woodruff Jr.

Tom Woodruff Jr.

Actor Alec Gillis

Alec Gillis

Actor Samuel Marty

Samuel Marty

Actor Dane DiLiegro

Dane DiLiegro

Officiell trailer

Siehe auch

Prey Tillgänglig Online

Den nya actionfilmen Prey hade premiär den 2 augusti 2022 och är nu tillgänglig att streama online helt gratis med svensk text. Filmen utspelar sig år 1719 i Amerika och följer en ung kvinna från Comanche-stammen som måste beskydda sitt folk mot en farlig rovdjursart. Prey är en spännande thriller som utlovar massor av action och äventyr.

Är du sugen på att se Prey streama gratis? Här får du all information du behöver om var du kan titta på filmen online och hur du gör för att streama Prey helt gratis.

Prey

Prey Streama Svenska

Actionfilmen Prey släpptes exklusivt på Disney Plus den 2 augusti 2022. Det betyder att du kan streama Prey med svensk text på Disney Plus. Tjänsten kostar 89 kr per månad, men du kan prova den gratis i 7 dagar om du inte redan är medlem.

För att streama Prey gratis online med svensk text behöver du:

 • Skapa ett konto på Disney Plus
 • Starta din gratis provperiod på 7 dagar
 • Börja titta på Prey direkt online under din provtid

När din provtid är slut kan du välja att fortsätta prenumerera för 89 kr i månaden eller avsluta ditt medlemskap. På så sätt kan du se hela Prey gratis online med svenskt tal!

Prey Svensk Text Online

Den nya spännande actionfilmen Prey utspelar sig år 1719 i Nordamerika. Här får vi följa den unga Naru från Comanche-stammen som är en skicklig jägare. När hon upptäcker att en farlig rovdjursart hotar hennes folk bestämmer hon sig för att skydda dem.

Prey streamar nu med svensk text på Disney Plus. Genom att starta en gratis provperiod kan du titta på hela filmen gratis online med svenskt tal. Det är superenkelt att komma igång!

Prey Hela Filmen Svenska

Vill du se Prey gratis online? Nu har du chansen att streama hela den nya actionfilmen med svensk text på Disney Plus. Prey utspelar sig på 1700-talet i Nordamerika och har redan hyllats för sin spännande historia och häftiga actionscener.

Prey är den bästa Predator-filmen sedan det originalet från 1987.

För att titta på hela Prey gratis behöver du bara skapa ett konto på Disney Plus och utnyttja den 7 dagar långa gratisprovperioden. På så sätt kan du se filmen i sin helhet med svenskt tal utan att det kostar något. Passa på att streama Prey online nu medan den fortfarande är helt ny!

Prey

Prey Titta På Online Sverige

Den nya spännande actionfilmen Prey finns nu exklusivt att streama på Disney Plus i Sverige. Filmen utspelar sig på 1700-talet i Nordamerika och följer Comanche-jägaren Naru i kampen för att rädda sitt folk.

Genom att titta på Prey online får du se häftiga actionscener med Naru som med pil och båge ger sig ut för att döda ett farligt rovdjur. Filmen har fått positiva recensioner för sin spännande historia och väl genomförda Predator-tema.

För att streama Prey gratis online i Sverige behöver du bara skapa ett konto på Disney Plus och testa tjänsten gratis i 7 dagar. Missa inte chansen att se den här actionfilmen direkt hemma i soffan!

Prey Swesub Film Gratis

Den nya Predator-filmen Prey hade exklusiv premiär på Disney Plus i augusti 2022. Nu kan du streama Prey gratis online med svensk text genom att starta en provperiod på Disney Plus.

Prey utspelar sig på 1700-talet och följer Naru, en ung kvinna från Comanche-stammen som måste skydda sitt folk mot ett farligt rovdjur. Filmen har fått positiva omdömen för sin spännande handling och väl genomförda actionsekvenser.

 • Utgiven: 2022
 • Genre: Action, thriller
 • Regissör: Dan Trachtenberg

Genom att streama Prey gratis med svensk text på Disney Plus kan du uppleva den här häftiga actionfilmen helt utan kostnad. Skapa bara ett konto och testa tjänsten gratis i 7 dagar!

10 liknande filmer:

 1. Ben-Hur
 2. Kung Fu Panda 3
 3. Fruktans lön
 4. Mästerkatten 2
 5. Aquaman
 6. El padrino
 7. Exodus: Gods and Kings
 8. Trunk - Locked In
 9. Lights Out
 10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 6184
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 7.7 tyder på att Prey är ett måste för fans av Action.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 7.7 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Action. Ett måste!
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 7.7 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

catmansv

Med ett betyg på 7.7 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Prey. Betyget 7.7 talar för sig själv
avatar

mathew

Om du gillar den här Action , se till att kolla in title. Betyget 7.7 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 40m. Rekommenderas varmt.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 7.7 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 7.7 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.7 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!