close icon
page-title
Prinsessan och grodan
Prinsessan och grodan

Detaljer

 • Originaltitel: The Princess and the Frog
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Walt Disney Pictures

Titta på Prinsessan och grodan 2009 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.2
5332Betyg
date2009
date1h 38m

Kommenter

 • avatar

  DokisDennis

  |11 timer siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  VerklighetenVera

  |2 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |3 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  blåbärSky

  |5 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  RomantikRonja

  |7 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  RealityRasmus

  |7 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  matixd

  |8 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  glödandeStjärna

  |12 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  FamiljeFrida

  |13 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Prinsessan och grodan streama gratis

Prinsessan och grodan är en animering från Walt Disney Pictures som släpptes den 8 december 2009. Filmen handlar om prinsessan Tiana som förvandlas till en groda efter att ha kysst prinsen Naveen. Tillsammans måste de hitta ett sätt att bryta förbannelsen innan det är försent.

Den här drömfilmen är perfekt för hela familjen och har fått positiva recensioner för sin roliga handling, catchiga musik och fina animation. Om du gillar Disney-filmer som Törnrosa och Askungen kommer du garanterat att älska Prinsessan och grodan.

Streama Prinsessan och grodan gratis på nätet! Du kan se den på Dreamfilm och andra swe-filmer-sidor fullständigt lagligt.

Var kan jag se Prinsessan och grodan online?

Det bästa sättet att titta på Prinsessan och grodan är att streama den utan kostnad på swe-filmer-sajter. Här är några tips på var du kan hitta filmen:

 • Dreamfilm – Den populäraste sidan för att streama film gratis på svenska. Stort utbud av nya och gamla filmer.
 • Swesub – Bra alternativ om du föredrar filmer med svenska undertexter.
 • YouTube – Ibland läggs det upp gratis filmer att se, även nyare titlar som Prinsessan och grodan.

Genom att streama online slipper du ladda ned filmen och kan börja titta direkt via din dator eller mobil. Det enda du behöver är ett konto och internetuppkoppling!

Prinsessan och grodan

Prinsessan och grodan se film online gratis

Den 8 december 2009 hade den animerade Disney-filmen Prinsessan och grodan biopremiär. Filmen bygger löst på sagan om prinsessan som kysser grodan som förvandlas till en prins, fast här händer förvandlingen åt andra hållet när prinsessan Tiana kysser den charmerande prinsen Naveen.

Tiana drömmer om att öppna en egen restaurang i New Orleans. När hon en dag stöter på prins Naveen som kommit till staden för att gifta sig är hon ivrig att hjälpa. Men något går snett och båda förvandlas till grodor. Nu måste de jobba tillsammans för att hitta ett sätt att bryta förbannelsen.

Om du vill se Prinsessan och grodan gratis så kan du streama filmen onlineDreamfilm, Swesub och andra swe-filmer-sajter. Registrera ett konto så kan du börja titta på filmen direkt via din dator eller surfplatta!

Med sin roliga handling, fina sånger och vackra animation är Prinsessan och grodan en riktigt trevlig upplevelse för hela familjen.

Varför är filmen värd att se?

Här är några skäl till varför du bör se Prinsessan och grodan:

 • Rolig och annorlunda Disney-historia med oväntad vändning.
 • Häftig jazzmusik och Catchiga sånger man går omkring och visslar på.
 • Vacker animering med färgstarka miljöer från New Orleans.
 • Bra röstskådespelare som Anika Noni Rose, Bruno Campos och Oprah Winfrey.

Streama online och se om du håller med! Filmen passar utmärkt för en mysig filmkväll med familj eller vänner.

Streama Prinsessan och grodan från Sverige

Är du nyfiken på att se den animerade filmen Prinsessan och grodan som släpptes 2009? I så fall har du tur eftersom det är väldigt enkelt att streama filmen gratis online om du bor i Sverige.

Disney-filmen handlar om Tiana som drömmer om att öppna en restaurang i New Orleans. Hennes liv förändras när hon träffar den charmige prinsen Naveen som är i staden för att gifta sig. Efter att ha kysst varandra förvandlas båda till grodor och nu måste de samarbeta för att hitta ett sätt att bli människor igen.

Prinsessan och grodan är en trevlig och rolig film fylld med fina sånger, snärtiga repliker och vacker animation.

Så streamar du filmen från Sverige

Tack vare swe-filmer-sajter som Dreamfilm och Swesub kan du streama Prinsessan och grodan gratis online även om du bor i Sverige. Det enda du behöver är ett konto på sidan och en internetuppkoppling. Här är stegen:

 1. Skapa ett kostnadsfritt konto på t.ex. Dreamfilm
 2. Sök efter “Prinsessan och grodan” i sökfältet
 3. Klicka på play-ikonen för att starta uppspelningen
 4. Njut av filmen direkt via din dator eller mobil!

Med så enkelt tillgång finns det ingen ursäkt att inte titta på den här underhållande Disney-filmen. Streama Prinsessan och grodan ikväll!

Se Prinsessan och grodan dreamfilm gratis

Den populära Disneysagan Prinsessan och grodan från 2009 går nu att se gratis på Dreamfilm för alla som älskar animering. Filmen bygger löst på sagan där prinsessan kysser grodan som förvandlas till en prins, men med en rolig twist eftersom här är det prinsessan som förvandlas till groda.

Prinsessan och grodan utspelar sig i New Orleans där prinsessan Tiana drömmer om att starta en egen restaurang. Hennes liv tar en oväntad vändning när hon träffar den charmerande prinsen Naveen som kommit till staden för att gifta sig. Ett magiskt missöde gör att de båda förvandlas till grodor, och nu måste de samarbeta för att hitta ett sätt att bli människor igen.

Med musik av Randy Newman och stjärnor som Anika Noni Rose, Bruno Campos och Oprah Winfrey är det här en riktigt trevlig och underhållande film för hela familjen. Streama online redan ikväll!

Varför streama på Dreamfilm?

Här är några skäl till att se Prinsessan och grodan på Dreamfilm:

 • Enkelt och smidigt - Ingen nedladdning, bara att klicka på play!
 • Kostnadsfritt - Skapa konto och streama gratis.
 • Bra kvalitet - HD och bra ljud.
 • Inga reklamavbrott - Njut av filmen i lugn och ro.

Så tveka inte att streama Prinsessan och grodan gratis på Dreamfilm! Det är den bästa swe-filmer-sidan för att titta lagligt och enkelt.

Prinsessan och grodan

Prinsessan och grodan swe-filmer 08.12.2009

Den 8 december 2009 hade den efterlängtade Disneysagan Prinsessan och grodan biopremiär. Nu, över tio år senare, kan du streama den fulla filmen gratis på svenska swe-filmer-sajter som Dreamfilm.

Prinsessan och grodan är en musikalisk komedi för hela familjen baserad på klassiska folksagor. Handlingen utspelar sig i New Orleans där vi får följa prinsessan Tiana som drömmer om att öppna en restaurang. Efter ett magiskt missöde med charmige prinsen Naveen förvandlas båda till grodor, och nu måste de samarbeta för att hitta ett sätt att bli människor igen.

Filmen har härlig jazzmusik, snärtiga repliker och vacker animation i Disneys klassiska stil. Perfekt underhållning för både stora och små. Missa inte chansen att streama online!

10 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 5332

Dela