close icon
page-title
Rambo: First Blood Part II
Rambo: First Blood Part II

Detaljer

 • Originaltitel: Rambo: First Blood Part II
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA, Mexiko
 • Regissör: Carolco Pictures

Titta på Rambo: First Blood Part II 1985 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.6
3714Betyg
date1985
date1h 36m

Kommenter

 • avatar

  DokisDennis

  |4 timer siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  glödandeStjärna

  |3 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  VerklighetenVera

  |5 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  RomantikRonja

  |8 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  FamiljeFrida

  |8 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  RealityRasmus

  |11 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |14 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Rambo 2 Strömma Online Gratis

Är du redo att strömma den klassiska actionfilmen Rambo 2 från 1985 med Sylvester Stallone helt gratis online? Den här adrenalinfyllda uppföljaren till First Blood är perfekt underhållning och nu kan du se den via strömning utan kostnad.

I Rambo 2 skickas Vietnamveteranen John Rambo tillbaka till Vietnam på ett farligt uppdrag. Han letar efter krigsfångar som fortfarande kan vara kvar där. Men snart hamnar Rambo mitt i explosioner, skottlossning och livsfarliga situationer. Det är action från början till slut!

Missa inte chansen att se Rambo 2 gratis online. Perfekt film att streama en fredagskväll!

Rambo: First Blood Part II

Se Rambo 2 Swesub Stream

Älskar du att titta på filmer med svensk text? Då ska du inte missa att streama actionklassikern Rambo 2 från 1985 med svenska undertexter (swesub). Den adrenalinfyllda uppföljaren till First Blood med Sylvester Stallone finns nu att se helt gratis online med svensk text.

I Rambo 2 skickas Rambo tillbaka till Vietnam för att leta efter krigsfångar. Snart hamnar han mitt i våldsam action och måste slåss för sitt liv. Missa inte att följa med i äventyret med svensk text via strömning!

Perfekt film att streama en helgkväll för actionfans!

Upplev den häftiga actionen och följ Johna Rambos öde i Vietnams djungler med svenska undertexter. Det går alldeles utmärkt att streama Rambo 2 swesub redan ikväll!

Rambo 2 Swefilmer Titta På Filmen

Swefilmer erbjuder massor av filmer att streama helt gratis, däribland actionklassikern Rambo 2 från 1985 med Sylvester Stallone. Perfekt film att titta på en fredagskväll!

Handlingen kretsar kring Vietnamveteranen John Rambo som skickas tillbaka till Vietnam för att leta efter krigsfångar. Snabbt hamnar han dock mitt i explosionsartad action. Kampen för överlevnad är brutal i den fientliga djungeln.

På Swefilmer kan du streama Rambo 2 online helt utan kostnad. Titta på den adrenalinfyllda filmen via din dator, surfplatta eller streamingenhet redan ikväll!

Omdömen om Rambo 2

Rambo 2 har fått höga betyg av kritiker och tittare:

 • 8,0 av 10 på IMDb
 • 74% gillade filmen enligt Rotten Tomatoes

Missa inte att själv få se varför Rambo 2 anses vara en riktig actionklassiker!

Rambo 2 1985 Streama Svenska

Är du sugen på att streama en adrenalinfylld actionfilm på svenska? Då ska du titta på Rambo 2 från 1985 med Sylvester Stallone i huvudrollen som Vietnamveteranen John Rambo.

Filmen utspelar sig några år efter Vietnamkriget. Rambo skickas på ett livsfarligt uppdrag tillbaka till Vietnam för att leta efter krigsfångar. Snart hamnar han mitt i våldsamma strider och en brutal kamp för överlevnad.

Upplev den klassiska actionfilmen med explosiva scener och hårdnackad action på svenska. Streama Rambo 2 redan ikväll helt utan kostnad!

Rambo: First Blood Part II

Rambo 2 Swefilmer Online Free

På streamingtjänsten Swefilmer kan du se massor av filmer helt gratis, däribland den adrenalinfyllda actionklassikern Rambo 2 från 1985.

I filmen skickas Vietnamveteranen John Rambo tillbaka till djunglerna i Vietnam på ett farligt uppdrag. Snart hamnar han i en brutal kamp på liv och död mitt under pågående strider.

Missa inte den häftiga actionen med Sylvester Stallone som den tuffa John Rambo!

Upplev den explosiva actionen och spänningen när Rambo slåss mot fiender och naturens krafter för att överleva. Se filmen online gratis på Swefilmer!

Rambo 2 Swefilmer Full Längd

Är du sugen på att strömma actionfilmer? Då ska du inte missa att se Rambo 2 från 1985 med Sylvester Stallone i sin kultroller som Vietnamveteranen John Rambo.

Filmen finns att streama helt gratis i full längd på Swefilmer. Du kan njuta av den adrenalinfyllda actionen i över 90 minuter framför datorn, surfplattan eller TV:n.

Handlingen kretsar kring Rambo som skickas tillbaka till Vietnam på ett farligt uppdrag. Snart hamnar han i en brutal kamp på liv och död. Upplev spänningen och actionscenerna med Sylvester Stallone som den tuffa hjälten Rambo!

10 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 3714

Dela