Titta på Rambo: First Blood Part II 1985 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.6
3 630
Betyg
calendar1985
time1h 36m
Vietnam-veteranen John Rambo avtjänar tid i fängelset. En dag blir han erbjuden en chans att komma ut från fängelset. Han får i uppdrag att åka tillbaka till Vietnam och leta reda amerikanska soldater som fortfarande hålls fångna i djungeln tio år efter krigets slut. Rambo accepterar uppdraget och beger sig iväg.

Skådespelare

Actor Sylvester Stallone

Sylvester Stallone

Actor Martin Kove

Martin Kove

Actor Charles Napier

Charles Napier

Actor Steven Berkoff

Steven Berkoff

Actor Julia Nickson

Julia Nickson

Actor Richard Crenna

Richard Crenna

Actor George Cheung

George Cheung

Actor Jeff Imada

Jeff Imada

Officiell trailer

Siehe auch

Rambo 2 Strömma Online Gratis

Är du redo att strömma den klassiska actionfilmen Rambo 2 från 1985 med Sylvester Stallone helt gratis online? Den här adrenalinfyllda uppföljaren till First Blood är perfekt underhållning och nu kan du se den via strömning utan kostnad.

I Rambo 2 skickas Vietnamveteranen John Rambo tillbaka till Vietnam på ett farligt uppdrag. Han letar efter krigsfångar som fortfarande kan vara kvar där. Men snart hamnar Rambo mitt i explosioner, skottlossning och livsfarliga situationer. Det är action från början till slut!

Missa inte chansen att se Rambo 2 gratis online. Perfekt film att streama en fredagskväll!

Rambo: First Blood Part II

Se Rambo 2 Swesub Stream

Älskar du att titta på filmer med svensk text? Då ska du inte missa att streama actionklassikern Rambo 2 från 1985 med svenska undertexter (swesub). Den adrenalinfyllda uppföljaren till First Blood med Sylvester Stallone finns nu att se helt gratis online med svensk text.

I Rambo 2 skickas Rambo tillbaka till Vietnam för att leta efter krigsfångar. Snart hamnar han mitt i våldsam action och måste slåss för sitt liv. Missa inte att följa med i äventyret med svensk text via strömning!

Perfekt film att streama en helgkväll för actionfans!

Upplev den häftiga actionen och följ Johna Rambos öde i Vietnams djungler med svenska undertexter. Det går alldeles utmärkt att streama Rambo 2 swesub redan ikväll!

Rambo 2 Swefilmer Titta På Filmen

Swefilmer erbjuder massor av filmer att streama helt gratis, däribland actionklassikern Rambo 2 från 1985 med Sylvester Stallone. Perfekt film att titta på en fredagskväll!

Handlingen kretsar kring Vietnamveteranen John Rambo som skickas tillbaka till Vietnam för att leta efter krigsfångar. Snabbt hamnar han dock mitt i explosionsartad action. Kampen för överlevnad är brutal i den fientliga djungeln.

På Swefilmer kan du streama Rambo 2 online helt utan kostnad. Titta på den adrenalinfyllda filmen via din dator, surfplatta eller streamingenhet redan ikväll!

Omdömen om Rambo 2

Rambo 2 har fått höga betyg av kritiker och tittare:

 • 8,0 av 10 på IMDb
 • 74% gillade filmen enligt Rotten Tomatoes

Missa inte att själv få se varför Rambo 2 anses vara en riktig actionklassiker!

Rambo 2 1985 Streama Svenska

Är du sugen på att streama en adrenalinfylld actionfilm på svenska? Då ska du titta på Rambo 2 från 1985 med Sylvester Stallone i huvudrollen som Vietnamveteranen John Rambo.

Filmen utspelar sig några år efter Vietnamkriget. Rambo skickas på ett livsfarligt uppdrag tillbaka till Vietnam för att leta efter krigsfångar. Snart hamnar han mitt i våldsamma strider och en brutal kamp för överlevnad.

Upplev den klassiska actionfilmen med explosiva scener och hårdnackad action på svenska. Streama Rambo 2 redan ikväll helt utan kostnad!

Rambo: First Blood Part II

Rambo 2 Swefilmer Online Free

På streamingtjänsten Swefilmer kan du se massor av filmer helt gratis, däribland den adrenalinfyllda actionklassikern Rambo 2 från 1985.

I filmen skickas Vietnamveteranen John Rambo tillbaka till djunglerna i Vietnam på ett farligt uppdrag. Snart hamnar han i en brutal kamp på liv och död mitt under pågående strider.

Missa inte den häftiga actionen med Sylvester Stallone som den tuffa John Rambo!

Upplev den explosiva actionen och spänningen när Rambo slåss mot fiender och naturens krafter för att överleva. Se filmen online gratis på Swefilmer!

Rambo 2 Swefilmer Full Längd

Är du sugen på att strömma actionfilmer? Då ska du inte missa att se Rambo 2 från 1985 med Sylvester Stallone i sin kultroller som Vietnamveteranen John Rambo.

Filmen finns att streama helt gratis i full längd på Swefilmer. Du kan njuta av den adrenalinfyllda actionen i över 90 minuter framför datorn, surfplattan eller TV:n.

Handlingen kretsar kring Rambo som skickas tillbaka till Vietnam på ett farligt uppdrag. Snart hamnar han i en brutal kamp på liv och död. Upplev spänningen och actionscenerna med Sylvester Stallone som den tuffa hjälten Rambo!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 3630
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 6.6 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

Pandasv1

Om betyget 6.6 inte övertygar dig om att titta på Rambo: First Blood Part II, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Rambo: First Blood Part II med ett 6.6 betyg är en säker sak.
avatar

universalz

Betyget 6.6 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 36m. Rekommenderas varmt.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 36m
avatar

avatarKaa

Om betyget 6.6 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 6.6, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

KarTofel

Betyget 6.6 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

superMice

Rambo: First Blood Part II Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.6 bekräftar detta.